merhaba arkadaşlar burasıda, nerde o eski günler yada biz eskiden şunuda yapardık diyenlerin unutulan yada unutulmayan anıların o zamanlar güncel yaşamımızda olmazsa olmazların ama şimdi hadi yaa öylemiydi gerçekten diye kahkahalarla güldüğümüz şeylerin tutkunları için .
bir zamanlar , fanatikleri sizleri bekliyorum:)
biraz tebessüm biraz iç çekişlerle anımsayalım geçmişi beklerim efendim:)
not: kulübün vaftiz annesi yani onaylayıcısıda değerli müdirem elifimdir , elifim yerüm nen seni:))
bir zamanlar , fanatikleri sizleri bekliyorum:)
biraz tebessüm biraz iç çekişlerle anımsayalım geçmişi beklerim efendim:)
not: kulübün vaftiz annesi yani onaylayıcısıda değerli müdirem elifimdir , elifim yerüm nen seni:))
Değerli arkadaşlarım bu köşeye gelip ziyaretlerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim.
sizlerden bir ricam olacak mümkünse buraya teşekkür ,selam kelam yazıları yazmayın burası paylaşım köşesi anıların yılların 60'ların 70'lerin 80'lerin unutulan ama aslında unutulmayanlarının köşesi böyle düşünün...
buraya paylaşımlarınızı geçmiş mazideki anılarınızı geçmişin unutulmayanlarını yazarsanız çok daha şık bir köşemiz olacağına inanıyorum burası benim köşem değil aslında anılarının tazeliğini muhafaza etmek isteyen herkesin köşesi ...
sevgiyle kalın...............