mazeretim var, asabi ve hamileyim

hamarat33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
392
2
42
merhaba arkadaşlar ben 29 (yaklaşık) haft. hamileyim yani 7. ayımın başındayım..
ama artık dayanamıyorum.. geceleri zaten uyku nedir bilmiyorum toplasan 1 saat 2 saat uyumuşum.. günde 2 defa banyoya giriyorum.. malum burası mersin ve sıcaktan çok nem var..bide evin işleri, yemek ve 3,5 yaşındaki kızım oda çok yaramaz.. artık düşünün.. delirmek üzereyim.. fizyolojik olarak bebek aşagıda oldugundan zaten hareketlerim rahat değil..bide psikolojik olarak 2. bebeişin geliyor olmasıda beni ayrıca bunalıma sokuyor.. daha 28 yaşındayım ve sanki artık benim için hayat sadece çocuk ve evden ibaretmiş gibi geliyor...bu hamilelik sendromuddur inşallah ve geçicidir..kızlaar nolur şu mübarek aylarda dua ederken benide içine sayın.. ha birde erken doğum riski var.. ayyy sizide sıktım..nolur benim için dua edin

kaydirigubbakcemile5 aynı sorunlardan muzdarıbız canımcım ama benım ılk cocugum o ayrı yerimseniben Allah yardımcın olsun senınde guzelım bu sıcakta valla cok zorrr:umursamaz:

canım ben de ilk bebeğimi bekliyorum şimdiye dek hamileliğim kolay gibiydi ama bende de moral bozuklukları başladı her gün bir şeyi bahane edip ağlayıp duruyorum bbek de tekmeyi basıyor
gece uykularım huzursuz, sık sık da uyanıyorum.
ev işlerini boşverdim gitti bir tek yemek yapmaya çalışıyorum, o da bazen iğrenç oluyor hep bir şeyleri koymayı unutuyorum iyice salaklaştım sonra yemek bile yapamaz oldum diye gene ağlıyorum. tam bir kısır döngü içindeyim yani.
ama bunlar hep normalmiş geçecekmiş, merak etme canım.
sürekli kendime telkin ediyorum her şey normal her şey yolunda herkes yaşıyor bunları abartmamak lazım diye... biraz işe yarıyor tavsiye ederim şekerim

bence kendini sıkma bütün işleri yetiştirmek zorunda değilsin zaten sıcaklr da tuz biber ekiyor üstüne,bir de kızın varmış... rahat ol. istemiyorsn bir şey yapma.

sıkmayın canınızı, çocuklarımız rabbimizin lütfu :1hug: benimde ikinci çocuğum olacak inşallah. ilk oğlum 3 yaşında. 2 yaş sendromunun tam göbeğindeyiz anlayacağınız, üstüne bu haftaya kadar homeoffice çalışmak zorundaydım işlerimi doğum sonrasına bırakmamak için. zaten sıcak birde bilgisayar mahvetti beni. uyku deseniz sabah 4,5 a kadar bütün televizyon kanalları hakkında bilgi verebilirim size :lepi: siz gene maşallah banyo yapıyorsunuz ben ağırlaştım onu da yaparken canım çıkıyor. birde bunun yanında sizinki gibi erken doğum riskim var. her gün nst ye giriyorum sancılarım çıkıyor. kafamçokkarıştı
ama allahım bize dünyanın en güzel ödülünü verdi çok şükür, ee boşuna dememişler anne hakkı ödenmez diye. sabredin inşallah çok güzel olucak herşey sonunda.
şimdiden hayırlı doğumlar...

amaannnnnnnnnnnnnnn bugünn bendede sinyaller başladı vallaaaaa:sinifsinif:herşey gözüme batıyo..Çok üzgünüm çoook

amaannnnnnnnnnnnnnn bugünn bendede sinyaller başladı vallaaaaa:sinifsinif:herşey gözüme batıyo..Çok üzgünüm çoook

sıcaklarla başetmek zaten başlıbaşına sorun klima açsak soğuk hasta olma riski var
ben de şimdiden dua ediyorum (burası da antalya yaniiii) şu iki ay çabucak geçsin
ben de bunalıma girmeden.....
umarım çarçabuk atlatırsınız bu bunalımlı günleri kızlar

:roflol: çok şekersiniz ya benim gözümü korkuttunuz ama benimde 3.5 yaşında kızım var ve 5 haftalık hamileyim şimdilik bir sorun yok bakalım inşallahda olmaz ben sizin aylarınıza geldiğimde kafama bi huni takar öle gezerim heralde Allahım hepimize sabır versin ve tüm hamile arkadaşlarım hepimize hayırlı kolay doğumlar:lepi:

Canım arkadaşlarım lütfen böyle olmayınn,hele hele ilerleyen hamileliklerde her duygunuz yavrularınıza geçiyor,lütfen,,kendinizle beraber sıkıntılı ve stresli bebekler geliştirmeyin,her halinizden ve psikolojinizden etkileniyorlar.Evet sıcak çok zor ama o yavrulara kavuşmak için insanlar ne tedaviler,ne masraflar,ne acılar ve muamelelerle karşı karşıya kalıyorlar,bir okusanız,Rabbimizin verdiği o lutfa şükredersiniz.
Psikoljisi düzgün bebekler psikolojisi düzgün annelerden dünyaya gelirler unutmayın lütfen,sabıra.s...

offf offf, bende aynı durumadayım, gerçi benimde ilk bebeğim ama çok hassaslaştım çoookk, zaten balık burcuyum, hassas bi yapıya sahibim, eşimde iş yüzünden sıkıntılı bu aralar, 2 hafta öncesine kadar birbirimizi yedik durduk, ama Allah'a şükür şimdi ikimizde kendimizi frenleyebiliyoruz, bi ara artık sürekli ağlayarak uyur duruma gelmiştim, şimdi atlattım biraz

canlarım ben bu bebeği iki yıldır istiyorum sorun yoktu ama kerata gecikti işte, çok mutluyum hamile olmaktan; bbekle konuşuyorum sık sık onu çok seviyorum eşim de öyle anlayışlı ki resmen sabır küpü, ama içimden gelen bir şey bu...
sanırım tüm gün yalnız olmamdan da kaynaklanıyor gidip dertleşebileceğim bir tek arkadaşım bile yok ben de sizlerle avunuyorum her ne kadar hiçbirinize sarılamasam da

kızlar sabır diliyorum herkese..benim tek şikayetim sıcak çok şükür..havalar bu sene serin gidiyo allahtan,ama sıcak günlerde hiç uyuyamıyorum..
bebişlere odaklanalım,kötü olduğunuzda bunun geçici olduğunu bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra herşeyin çok daha güzel olacağını düşünün...bi de kocalarınıza naz yapın ama bunaltmayın, onların iş yorgunlukları var bide..
herkese kolaylık versin allahım..

haklısın surem, ben her bunaldığımda her şey bebeğim için deyip rahatlamaya çalışıyorum. napalım bunları herkes yaşıyor.
kocam da anlayışlı sağolsun ama bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum
amin canım inş...
kolayca geçsin kalan aylarımız....

ya tabi çocupum için herşeye katlanıyorım ama bide kızım var ve tam en inat, zıt dediğim dedik döneminde 3,5 yaş sendromu yani.. sıcaktan biryerede gidemiyoruz ee çocukta evin içinde artık deli gibi oraya buraya saldırıyor.. çok huysuz oldu.. bazen hırpalıyorum sonrada çok üzülüyorum.. ama zor bi çocuk gerçekten allah yoklugunu göstermesin.. bide hamile olunca sinirlerim daha çabuk zıplıyor.. kokuyorum karnımdakide etkilenip sinir küpü bişey olucak diye.. bide bakıyom etrafa herkes cicili bicili giyinmiş şıkır şıkır heryere gidiyorlar bense ayaklarım şiş karnım burnumda yüzümde şişmeye başladı ayyyy iyice bunalım oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…