Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

Sevgili kapkara, aşılamada korkacak hiçbir şey yok. normal bir vajinal muayeneden farkı yok. İçini ferah tut.
Benim bu akşam veya yarın kanamam başlayacak galiba. yarın tüp bebek serüvenim resmen başlıyor :)))

mrb kızlar
bende 2. microma Adana Seyhan Başkent hst başlayacağım.ama adetim gecikti.en son 23 mart ta hastalanmıştım.ilkindede aynısı olmuştu normal de düzenli hastalanırım ama tedaviye başlayınca beni meletiyor.offfffff hayırlısı hepimize bol şans

bende mayısın 20sinde medical parkda 2.mıkro tedavisine başlıcam

orda tedavi olan bilgi verebilecek arkadaşlar varmı

bende yarın lucrin kullanmaya başlıycam.adetimin 21.günü yarın oluyo.mayısın 3ünde adet olucam sanırım.5inde tekrar doktora gidicem.mayısın sonu gibide transfer olur sanırım.tabi yumurta oluşursa.hayırlısı artık ne diyim hepimiz için.ben pek olacağını düşünmüyorum hiç ümitli değilim ama umarım yanılıyorumdur.

İSİM..........................................TEDA Vİ................................................ .......HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .................6.5.2008 ....................Anatolıa
ggaye.........................................aşıl ama .................................................. .....
adayadayı...................................1. micro............................................. ..........
akdas..........................................1. micro............................................. .........
kapkara.......................................1. aşılama........................................... ........
Aysegül 86.................................1. tüp bebek............................................. ...
çağla01.......................................tüp bebek............................................. .....
kuzuum ......................................2. tüp bebek............................................. ...
nurkrp............................................ .................................................. ..............
turksoyu.....................................3. aşılama........................................... ..........
Doudou......................................4.tüp bebek............................................. ......
Pelly1.......................................1. micro............................................. .........Amerikan
Aktuel....................................... 3. tüp bebek............................................. .
Angel...baby...................................... .................................................. ........
Kuka...........................................tüp bebek............................................. ....
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.................... .Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro............................................. .........
gamze-su...................................tüp bebek............................................. .....Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama........................................... .......Gata
Seda♥Recep............................... 1. Mikroenjeksiyon..................................... Türkiye Hastanesi

nges...............................................2.tüp bebek...........medical park

MAYIS MELEKLERİ a.s.MAYIS BİZE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHa.s.

İSİM..........................................TEDAVİ.......................................................HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .................6.5.2008 ....................Anatolıa
ggaye.........................................aşılama .......................................................
adayadayı...................................1. micro.......................................................
akdas....................Temmuzda bol şanslar............................................................
kapkara.......................................1. aşılama...................................................
Aysegül 86.................................1. tüp bebek................................................
çağla01.......................................tüp bebek..................................................
kuzuum ......................................2. tüp bebek................................................
nurkrp............................................................................................................
turksoyu.....................................3. aşılama.....................................................
Doudou......................................4.tüp bebek...................................................
Pelly1...................Haziranda bol şanslar sana.................................................
Aktuel....................................... 3. tüp bebek..............................................
Angel...baby................................................................................................
Kuka...........................................tüp bebek.................................................
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.....................Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro...................................................Adana Başkent Has.
gamze-su...................................tüp bebek..................................................Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama..................................................Gata
nur krp........................................aşılama..................6.5.2008.....................HRS hastanesi
nges...........................................2.micro..................20.5.2008...................Medical park
sevda recep.................................1.micro...................................................Türkiye Hastanesi
biozard...................................................................5.5.2008...................................
cereneren...................................tüp bebek.............................................................
cans...........................................aşılama.................................................................

Kızlar tarih ve yerleri bildirirseniz sevinirim
Nisan ayının bu son Cuması hayırlara vesile olsun, Mayıs hepimize uğuru ile bebişlerimizi getirsin inşallah,

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar, bugün resmen tedavim başlıyor. Dün kanamam başladı. Bu sabah kan verdim, hormon seviyelerine bakılacak. Yarın puregon iğneye başlayacağım. Herşey yolunda giderse, yeterli yumurta olursa 10 Mayıs gibi toplanır diye umuyorum. En başından herşeyi pozitif düşünmeye çalışıyorum, hepimiz pozitif düşünelim, inanalım. Mayıs ayı ve bahar hepimize uğurlu gelir inşallah...

Merhaba Ayşenur Bende Anatolia Ya Gittim Ilk Tüp Bebeğimi Denedim Ama Olmadi.sen Ne Düşünüyorsun Merkezle Ilgili Kimin Hastasisin?birde Benim Sorum Var Ne Kadar Araliklarla Uygulandi Tedevilerin?ben Pazartesi Günü Olumsuz Sonucu Aldim Dr Unuz Sizi Aricak Dediler Ama Arayan Filan Yok .umarim Hepimiz Anne Oluruz.

merhaba ben hep anatolia hastanesinin mağdurları ile karşılaştım hiç memnun kalan duymadım bence merkez değiştir

2007 yılında 3 micro denemesinin hepsini ayrı merkezlerde denedik, 3. deneme de Anatolıa da oldu, dr Hakan Yaralı ama transferi Bülent bey yaptı, ancak bende iyi yumurta elde edilemedi, iyi emriyolarım olsa idi daha iyi sonuç olabilirdi, fazla dr değiştirmekte doğru değil, bu denemeden umutluyum, inşallah çok yumurtam ve güzel emriyolarım olur Allahın izni ve sizlerin duaları ile

2007 yılı Ocak-Haziran ve Aralık aylarında denemelerim oldu, yumurta rezervin iyi ise daha kolay netice alınıyor, bu sefer genetik testlerimi istedi dr, herşey normal görünüyor, tabi benim yaşım da önemli faktör, tabi bir de bünye meselesi, Allahım inşallah bu kez herşey iyi olur,

Son düzenleme:
kızlar bugün dr. gittim tek yumurtam varmış c.tesi çatlatma iğnesini yaptırcam Allah kısmet ederse p.tesi aşılamam olacak bana bol bol dua edin Ayşenur canım benide listeye eklediğin için teşekkür ederim.Dualarım sizlerle hadi bakalım bu ay çok çalışalımda mutlu haberler verelim birbirimize
hepinize kocaman öpücükler.

bu arada kızlar size sormak istediğim bişey var benim 11 yıldır süren kurdeşen rahatsızlığım var geçmesi mümkün değil şiştiğim zaman kullandığım ilaç antidepresan ilacı p.tesi dr. görüşücem ama belki içinizde benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan varsa yardım baabında bilgi almak için birde sizlere sormak istedim ilgilenirseniz sevinirim.kafamçokkarıştı

merhaba kızlar ban de uzun protokol ile Timur gürgan Clinikte başladım

inanın içim çok rahat daha memnun olmayanı duymadım

anatolya hakan beyle amelyat olduğumda konuşmuştum hastası olmadığım için azarlayıcı bir cevap vermişti baya ağlamıştım hastanede, bülent bey de denizlili bir arkadaş ona tedavi olmuş o memnun kalmamıştı

ben timur beyi araştırdım baya iyi izlenimler aldım tüpbebeğin türkiyedeki kurucularından hayırlısı bakalım ne olursa olsun Rabbim nasip edecekse oluyor biz de yaza sağlıklı bebişlerimizle gireriz inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar.bende bugün dr a gittim.ama ne yazık ki başlayamıyorum.sağ yumurtalığımda iki tane kist oluşmuş.doğum kontrol hapı verdi.ondan sonra geçerse başalrız geçmezse amelyat olursun dedi.işte böyle ne yazık ki.çok üzüldüm.

Ben 4. micro için Anatolıa ya gidiyorum, Allah herkesi isteğine kavuştursun inşallah
ayşenur merhaba daha öncede yazdım ama cvp gelmedi.bende ilk denememi anatolıa da yaptırdım sonuç negatif çıktı.merkezden memnun kaldınmı.sonucumu öğrenmek için aradılar beni sonra dr unuz sizi arıcak dediler ama arayan filan yok.senin için ne diyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…