Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

İSİM..........................................TEDA Vİ................................................ .......HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .................6.5.2008 ....................Anatolıa
ggaye.........................................aşıl ama .................................................. .....
adayadayı...................................1. micro............................................. ..........
akdas....................Temmuzda bol şanslar........................................... .................
kapkara.......................................1. aşılama........................................... ........
Aysegül 86.................................1. tüp bebek............................................. ...
çağla01.......................................tüp bebek............................................. .....
kuzuum ......................................2. tüp bebek............................................. ...
nurkrp............................................ .................................................. ..............
turksoyu.....................................3. aşılama........................................... ..........
Doudou......................................4.tüp bebek............................................. ......
Pelly1.......................................1. micro.......................10.5.2008............. ...Amerikan
Aktuel....................................... 3. tüp bebek............................................. .
Angel...baby...................................... .................................................. ........
Kuka...........................................tüp bebek............................................. ....
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.................... .Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro............................................. ......Adana Başkent Has.
gamze-su...................................tüp bebek............................................. .....Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama........................................... .......Gata
nur krp........................................aşılama ..................6.5.2008.....................HRS hastanesi
nges...........................................2.m icro..................20.5.2008................... Medical park
Seda♥Recep............................... 1. Mikroenjeksiyon................................... Türkiye Hastanesi
biozard........................................... ........................5.5.2008.................. .................

Seda♥Recep;2614863 .!.:
İSİM..........................................TEDA Vİ................................................ .......HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .................6.5.2008 ....................Anatolıa
ggaye.........................................aşıl ama .................................................. .....
adayadayı...................................1. micro............................................. ..........
akdas....................Temmuzda bol şanslar........................................... .................
kapkara.......................................1. aşılama........................................... ........
Aysegül 86.................................1. tüp bebek............................................. ...
çağla01.......................................1.tüp bebek..............25.04.2005.. .....Medical Parc
kuzuum ......................................2. tüp bebek............................................. ...
nurkrp............................................ .................................................. ..............
turksoyu.....................................3. aşılama........................................... ..........
Doudou......................................4.tüp bebek............................................. ......
Pelly1.......................................1. micro.......................10.5.2008............. ...Amerikan
Aktuel....................................... 3. tüp bebek............................................. .
Angel...baby...................................... .................................................. ........
Kuka...........................................tüp bebek............................................. ....
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.................... .Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro............................................. ......Adana Başkent Has.
gamze-su...................................tüp bebek............................................. .....Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama........................................... .......Gata
nur krp........................................aşılama ..................6.5.2008.....................HRS hastanesi
nges...........................................2.m icro..................20.5.2008................... Medical park
Seda♥Recep............................... 1. Mikroenjeksiyon................................... Türkiye Hastanesi
biozard........................................... ........................5.5.2008.................. .................

hepimize bol şans.allah yüzümüze gülsün inşallah:emir_bebek:

evet,sonunda adet oldum ve yarın gidiyorum doktora...iğnelerimi alıp başlıycam...içimde heyecan yok hiç,daha çok korku var...hayırlısı...desteklerinizle herşey iyi olcak inşallah....mayıs ayı hepimize uğurlu gelsin....

ayşenur merhaba daha öncede yazdım ama cvp gelmedi.bende ilk denememi anatolıa da yaptırdım sonuç negatif çıktı.merkezden memnun kaldınmı.sonucumu öğrenmek için aradılar beni sonra dr unuz sizi arıcak dediler ama arayan filan yok.senin için ne diyorlar?

Yukarıda cevaplamaya çalıştım ama yine söyleyeyim, 3. deneme için Anatolıaya ya gittim, her bir deneme başka kliniklerde oldu, bu nedenle 4. denmeyide orada yaptıracağım, memnun kaldım desem yalan olur, dr. tedavi boyunca hiç görmediğimden belki, bu kez nasıl olur bilmem. Evet dr seni 1 hafta kadar sonra ancak arıyor gecenin bir yarısı, sana gerekli bilgileri verecektir, eğer aramaz ise siz merkezi arayıp hatırlatın, benim yumurtalıklarım tembelleşmiş 4 folikül alındı 1 yumurtada döllendi oda 12 hücreli idi, yani hızlı gelişmiş, ve olmadı

arkadaşlar kisti olupta doğum kontrol hapı kullanan ve geçen var mı?

Arkadaşlar bende dün akşam doktora gittim. Dün adetin 2. günüydü ve normalde bugün iğnelere başlamam gerekiyordu. Ama geçen ay bir yumurtam gelişmiş ve çatlamamış, kiste dönüşmüş. Doktorum risk almayalım, onu yokedip öyle başlayalım dedi. Bende doğum kontrol hapına başladım. 10 Mayıs'ta kontrol edecek. Umarım yokolur da bir ay daha atmaz. Benim mikro Haziran başına kaldı Kötü Kazen
Kuzuum ikimiz de aynı durumdayız, hadi hayırlısı...senağlama

merhaba bende pko ve buzamana kadar yumurta büyütme işlemi yapıldı.ama sonuç negatif.mayıs ayında direk tüp bebek düşünüyoruz.inşallah hayırlısı olur ve bebişlerimize kavuşuruz.tüp bebek aşamalrı nelerdir tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum tşk.

merhaba arkadaşlar ben de mayıs ayında aşılama yaptıracagım fakat şansızlıklar bır türlü yakamı bırakmıyor .bu konuda sızlerı sureklı takıp edıyorum .umarım herkesın dılegı gercek olur.

MAYIS MELEKLERİ :nazar:a.s.MAYIS BİZE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHa.s.:nazar:

İSİM..........................................TEDAVİ.......................................................HASTANE
ggaye.........................................aşılama .......................................................
adayadayı...................................1. micro......................................................Gugan Klinik
akdas....................Temmuzda bol şanslar............................................................
kapkara.......................................1. aşılama...................................................
Aysegül 86.................................1. tüp bebek................................................
çağla01.......................................tüp bebek..................................................
kuzuum ......................................2. tüp bebek................................................
nurkrp............................................................................................................
turksoyu.....................................3. aşılama.....................................................
Doudou......................................4.tüp bebek...................................................
Pelly1...................Haziranda bol şanslar sana.................................................
Aktuel....................................... 3. tüp bebek..............................................
Angel...baby................................................................................................
Kuka...........................................tüp bebek.................................................
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.....................Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro...................................................Adana Başkent Has.
gamze-su...................................tüp bebek..................................................Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama..................................................Gata
nur krp........................................aşılama..................6.5.2008.....................HRS hastanesi
nges...........................................2.micro..................20.5.2008...................Medical park
sevda recep.................................1.micro...................................................Türkiye Hastanesi
cereneren...................................tüp bebek.............................................................
cans...........................................aşılama.................................................................
Özgürce...................................................................................................listedesin canım
biozard.......................................tüp bebek..............2.5.2008.....................Dr Pakize Tarzi

Kızlar tarih ve yerleri bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Mayıs ayında birşeyler olacak aşılama büyük ihtimal ama ne olacak ne bitecek hiçbir fikrim yok .Yani karar verince ilaç mı kullanacağım ne olacak bir ay kullanıp aşılama mı yaptıracağım bilmiyorum.Tek bildiğim bir kaç gün sonra rahim filmi çektirip doktorla aşılama gününü kararlaştıracağımız.Sultan hastanesinde cici bir doktor buldum.rahim filmi için uygun ve iyi bir yer arıyorum.
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. yerimseniben

MAYIS MELEKLERİ MAYIS BİZE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAH

İSİM..........................................TEDAVİ................................................ ......HASTANE
adayadayı...................................1. micro............................................. Gurgan Clinic
çağla01.......................................tüp bebek............................................. .....
Pelly1...................Haziranda bol şanslar sana.............................................. ...
sevda recep.................................1.micro..... ..............................................Türk iye Hastanesi
cereneren...................................tüp bebek............................................. ................
cans...........................................aşı lama.............................................. ...................
Özgürce........................................... .................................................. ......

Ben de Dr.Pakize Tarzi Tüp Bebek Merkezinde başlıycam.İlk Tüp Bebek denemem olacak.İğnelere dün başladım.2 Mayısta adet olucam.5 mayısta tekrar doktora gidicem iğnelerin dozunu düşürecek.Ben yeni ameliyat oldum.Çikolata kisti ameliyatı.İki yumurtalığımda da vardı.O sebeple yumurta oluşacağını hiç sanmıyorum.Ama bir ümit işte napalım deniyoruz.

Arkadaşlar bende dün akşam doktora gittim. Dün adetin 2. günüydü ve normalde bugün iğnelere başlamam gerekiyordu. Ama geçen ay bir yumurtam gelişmiş ve çatlamamış, kiste dönüşmüş. Doktorum risk almayalım, onu yokedip öyle başlayalım dedi. Bende doğum kontrol hapına başladım. 10 Mayıs'ta kontrol edecek. Umarım yokolur da bir ay daha atmaz. Benim mikro Haziran başına kaldı Kötü Kazen
Kuzuum ikimiz de aynı durumdayız, hadi hayırlısı...senağlama
evet canım ne yapalım nasip böyleymiş.geç olsun da güç olmasın inşallah.allahım bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:

tedaviye başalayan arkadaşlara bol şanslar diliyorum, allahım yollarını açık etsin inşallah.
inşallah hepimiz bi gün bebişlerimize kavuşuruz.

Mayıs çiçekleri neler yapıyorsunuz, Allahım bu listede ismi geçen geçmeyen birbirine dua edenlerin dileklerini kabul etsin, kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah AMİNNNNNNNNNNNN

Mayıs çiçekleri neler yapıyorsunuz, Allahım bu listede ismi geçen geçmeyen birbirine dua edenlerin dileklerini kabul etsin, kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah AMİNNNNNNNNNNNN

mayıs çiçeklleri rahmimizde açsın birer ikişer inş...ben bugün ilk iğnemi vurarak başladım bakalım aşılamaya...hayırllısı olsun..bakalım ilk hamiş kim olacak bu listede....şutarafagitti

MAYIS MELEKLERİ :nazar:a.s.MAYIS BİZE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHa.s.:nazar:

İSİM..........................................TEDAVİ.......................................................HASTANE
ggaye.........................................aşılama .......................................................
adayadayı...................................1. micro......................................................Gugan Klinik
akdas....................Temmuzda bol şanslar............................................................
kapkara.......................................1. aşılama...................................................Nisa Hastanesi
Aysegül 86.................................1. tüp bebek................................................
çağla01.......................................tüp bebek..................................................
kuzuum ......................................2. tüp bebek................................................
nurkrp............................................................................................................
turksoyu.....................................3. aşılama.....................................................
Doudou......................................4.tüp bebek...................................................
Pelly1........................................20.5.2008.................................................
Aktuel....................................... 3. tüp bebek..............................................
Angel...baby................................................................................................
Kuka...........................................tüp bebek.................................................
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.....................Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro...................................................Adana Başkent Has.
gamze-su...................................tüp bebek..................................................Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama..................................................Gata
nur krp........................................aşılama..................6.5.2008.....................HRS hastanesi
nges...........................................2.micro..................20.5.2008...................Medical park
sevda recep.................................1.micro...................................................Türkiye Hastanesi
cereneren...................................tüp bebek.............................................................
cans...........................................aşılama.................................................................
Özgürce...................................................................................................listedesin canım
biozard.......................................tüp bebek..............2.5.2008.....................Dr Pakize Tarzi
Emili40....................................................................................................
Kelebek 74................................2. micro.................20.5.2008.....................Memorial
Lotus79......................................2. aşılama..................................................
aygulsıla.....................................................................................................
cans...........................................1.aşılama.................................................Şifa Hastanesi
sevimli hayalet.............................tüp bebek.................................................
ADDAA......................................4.micro.....................................................

Kızlar tarih ve yerleri bildirirseniz sevinirim
Evet ilk hamişler kimler olacak, sıra ile hepimiz inşallah

Son düzenleme:
slm ben ılk asılamamı nısanda yaptırdım tutmadı malesef sonra rahım fılmı cektırdım tıkanıklık fılan cıkmadı sımdı reglı beklıyorum.mayıs reglısınden sonra yumurtlama takıbıne baslanıp 2.asılama yapılacak.hazırana sarkacak yanı.inşallah reglımde gecıkmez.ALLAH hayırlısıyla hepımıze nasıp etsın arkadaslar.

X