Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

ben regl olmayı bekliyorum. bu hafta içinde olursa puregona başlayacağım. pko olduğu için her zaman ki gibi gecikti hergün lucrine devam ediyorum. sabırsızlanıyorum ((

mrb pelly1 seni iyi anlıyorum.bende ilk micromda bu yüzden çok strese girmiştim.sürekli gecikmeler.2.microma da başlamak için hastalanmayı bekliyorum dr 3,günü gel dedi. normal de saat gibi olan tarihim tedaviye başlayınca olmak bilmiyor.umarım güzel haberleri veririz

Slm arkadaslar tup bebege giremeyecegimizden dolayi cok uzuldum.Sizlere bol sans daha dogrusu allah yardimciniz olsun!

belki olmaz diyordum ama şaşmadı sağolsun dün regl oldum. yarın doktora gidiyorum. hormon tahlillerim yapılacak. arkadaşlar bu ay bana herhangi bir uygulama yapılır mı? yarın tarih veririm belki size.

selam kızlar ben de 3. mikroya başladım,mayısın 6 sında adetimi bekleyip yumurta toplama vs olacak inşallah,Rabbim mücadele eden herkese yardım etsin

MAYIS MELEKLERİ a.s.MAYIS BİZE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHa.s.

İSİM..........................................TEDAVİ.......................................................HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .................6.5.2008 ....................Anatolıa
ggaye.........................................aşılama .......................................................
adayadayı...................................1. micro.......................................................
akdas..........................................1. micro......................................................
kapkara.......................................1. aşılama...................................................
Aysegül 86.................................1. tüp bebek................................................
çağla01.......................................tüp bebek..................................................
kuzuum ......................................2. tüp bebek................................................
nurkrp............................................................................................................
turksoyu.....................................3. aşılama.....................................................
Doudou......................................4.tüp bebek...................................................
Pelly1.......................................1. micro......................................................Amerikan
Aktuel....................................... 3. tüp bebek..............................................
Angel...baby................................................................................................
Kuka...........................................tüp bebek.................................................
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.....................Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro......................................................
gamze-su...................................tüp bebek..................................................Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama..................................................Gata

Kızlar tarih ve yerleri bildirirseniz sevinirim!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
inşALLAH AYŞENUR,ben ankara fatih ünv tıp fakültesinde yaptırıyorum,muhtemelen 20 mayıstan sonra yumurta toplama olur inşallah ve transfer,Rabbim hepimize meleklerini göndersin

mayıs ayında tüp bebeğe başlayacak ve başlamış olan arkadaşlarımıza allah kolaylık versin rabbim kimsenin elini boş bırakmasın aminnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bende bu ay 2.aşılamamı olucam bakalım hayırlısı şuan Gonal-f kullanıyorum(yumurta büyültücü) bakalım hayırlısı Allahım hepinizin muradını versin

ilkgül ...... 2.aşılama .....Gata

iyi akşamlar arkadaşlar.bende bugün adet oldum.cuma günü dr a gidiyorum tedaviye başalma tarihim o zaman belli olacak.
allahım hepimizin yardımcısı olsun.

bugün doktora gittim. gonaphene diye bir hap verdi. aşılama yapmaya karar verdik. 6-7 mayıs gibi olabileceğini söyledi. HRS kadın hastalıkları hastanesi, doktorum tarık aksu. yazarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
ben hala regl olmadım. doktorum lucrin'e devam et, regl olacaksın dedi. Bu işin en zor yanı beklemek, önce kanama olsun diye bekle tedaviden sonra da olmasın diye... offf offff

evet bende adet olmayı bekliyorum...daha olmadım...progestan kullanmıştım bu sefer farlutalden farklı olarak...bakalım ne zaman çözecek adetimi....hemen iğnelerime başlayıp,aşılama yaptırmak istiyorum...hayırlısı olsun hakkımızda.......aşılamadan korkuyorum ama imtihanımız buysa yaşamalıyız isyan etmeden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…