- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.561
Aslında doğru olmayan benim gelip durmadan bir olumsuzluk yazmam.. ben de uzak durmaya çalışıyorum. Ama gelip yazdığımda da gündemimdeki şeyleri konuşmadan edemiyorum. Sonuçta transfer aşamasındasın bunun heyecanı başka ve burada bunu paylaşmak gerekir.. saçma sapan sorunları değil.
Bundan sonrası nasıl gelişir bilmiyorum ama bir şey biliyorum ki, artık bu sayfayı kapatmak, şimdiye kadar ki ruh halimden farklı bir halde ileride yeniden başlamak istiyorum. Su akacak, yolunu bulacaktır..
Belki aç karna yapmak lazımBen bikaç kuru kayısı yiyip üstüne bi bardak ılık su içiyorum, sorunumu çözdü.
Zaten kayısı bu işte zirvedir biliyosun :)
Ilık su önemli. Denedin ama işe yaramadı mı?
Evet sabah aç karna dene. Umarım faydası olurBelki aç karna yapmak lazım
Olumlu gelişmeler olduğunda da onları yazdın dennis. Şimdi malesef bunları konuşuyoruz, gelecekte de yine iyi şeyler konuşucaz. Şuan hassas olduğun için böyle hissediyosun belki ama sürekli negatif olduğun falan yok, sana öyle gelmiş. Hepimiz seni çok merak ediyoruz sen de anlatıyosun. Artık bi süreç bitti devamına bakıcaz. Çok çok iyisin daha da iyi olacaksın.Aslında doğru olmayan benim gelip durmadan bir olumsuzluk yazmam.. ben de uzak durmaya çalışıyorum. Ama gelip yazdığımda da gündemimdeki şeyleri konuşmadan edemiyorum. Sonuçta transfer aşamasındasın bunun heyecanı başka ve burada bunu paylaşmak gerekir.. saçma sapan sorunları değil.
Bundan sonrası nasıl gelişir bilmiyorum ama bir şey biliyorum ki, artık bu sayfayı kapatmak, şimdiye kadar ki ruh halimden farklı bir halde ileride yeniden başlamak istiyorum. Su akacak, yolunu bulacaktır..
normal karın ağrısı ve kasık ağrısımı çektin?benimde 10gün var ara ara ağrı giriyor.her ay beklenti icindeyiz allah yardımcımız olsun.Elbette dibine kadar:) benim belirtiler 10 kaladan başladı.
Aynen adet sancısı gibi, geliyor gibi sancı kasıklardan ayrı bir de alt karın orta kısmı canım.. çok iyi anlıyorum seni her ay aynı beklenti ama bi bakmışın bi ay adet gelmemişş yakındır o gün de.normal karın ağrısı ve kasık ağrısımı çektin?benimde 10gün var ara ara ağrı giriyor.her ay beklenti icindeyiz allah yardımcımız olsun.
inşallah canımAynen adet sancısı gibi, geliyor gibi sancı kasıklardan ayrı bir de alt karın orta kısmı canım.. çok iyi anlıyorum seni her ay aynı beklenti ama bi bakmışın bi ay adet gelmemişş yakındır o gün de.
Benim de kötü mide koku hassasiyeti,vitamin hiç açmadı iştah falan aynı kilodayım.zaten şimdi almiimde vermiimde .
canını yirim kuzumm.. sağolmaşallah yigenime yavv, gozlerım doldu
Ben bunları yiyorum duphalac da içiyorum bana mısın demiyor. Ne yapayım şaşırdım devletin dr u sinameki içeren bi ilaç yazmış almadım korkudan...
Aslında doğru olmayan benim gelip durmadan bir olumsuzluk yazmam.. ben de uzak durmaya çalışıyorum. Ama gelip yazdığımda da gündemimdeki şeyleri konuşmadan edemiyorum. Sonuçta transfer aşamasındasın bunun heyecanı başka ve burada bunu paylaşmak gerekir.. saçma sapan sorunları değil.
normal karın ağrısı ve kasık ağrısımı çektin?benimde 10gün var ara ara ağrı giriyor.her ay beklenti icindeyiz allah yardımcımız olsun.
Bu gercek mi canoo degisti mi burclarrr:))BURÇLARIN YENİ TARİHLERİ
OĞLAK : 19 Ocak - 15 Şubat
KOVA : 16 Şubat - 11 Mart
BALIK : 12 Mart - 18 Nisan
KOÇ : 19 Nisan - 13 Mayıs
BOĞA : 14 Mayıs - 20 Haziran
İKİZLER : 21 Haziran- 19 Temmuz
YENGEÇ : 20 Temmuz-19 Ağustos
ASLAN : 20 Ağustos - 15 Eylül
BAŞAK : 16 Eylül - 30 Ekim
TERAZİ : 23 Ekim - 22 Kasım
AKREP : 23 Kasım - 29 Kasım
YILAN : 29 Kasım - 17 Aralık
YAY : 18 Aralık - 18 Ocak
panic_attack ahaha şimdi nolacaaak :))
ay valla nasa değiştirdi diyolar ama bilemedim tamBu gercek mi canoo degisti mi burclarrr:))
ay valla nasa değiştirdi diyolar ama bilemedim tamben boğayım hala gerisi napıyosa yapsınn
[/QUOT
Ben de normalde bogayim,Nasa isi karistirmis degismis benim burc :)) banane ben burcumdan cok memnunum,Bogayim ben banane :))))ay valla nasa değiştirdi diyolar ama bilemedim tamben boğayım hala gerisi napıyosa yapsınn
aynen ben de memnunum ve tam bir boğayımBen de normalde bogayim,Nasa isi karistirmis degismis benim burc :)) banane ben burcumdan cok memnunum,Bogayim ben banane :))))
Bikaç yılda bi burçlar değişti diye haber geliyo nasıl olcak,insanın burcu değişir miymiş.aynen ben de memnunum ve tam bir boğayım
benim mi bebenin miBikaç yılda bi burçlar değişti diye haber geliyo nasıl olcak,insanın burcu değişir miymiş.
Yeni doğanların buna göreyse benim çocuk belki oğlak olacak derken yay bile olabilir.
Yaa burcunu yidiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?