Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Burda konuşmayıp nerde konuşacaksın. Başka nerde derdimizi dökebiliyoruz, başka nerde bizi anlayan insan bulabiliyoruz. Burası herşeyi paylaşma yeri. Hep birlikte mücadeleye devam.

Olumlu gelişmeler olduğunda da onları yazdın dennis. Şimdi malesef bunları konuşuyoruz, gelecekte de yine iyi şeyler konuşucaz. Şuan hassas olduğun için böyle hissediyosun belki ama sürekli negatif olduğun falan yok, sana öyle gelmiş. Hepimiz seni çok merak ediyoruz sen de anlatıyosun. Artık bi süreç bitti devamına bakıcaz. Çok çok iyisin daha da iyi olacaksın.

normal karın ağrısı ve kasık ağrısımı çektin?benimde 10gün var ara ara ağrı giriyor.her ay beklenti icindeyiz allah yardımcımız olsun.
Aynen adet sancısı gibi, geliyor gibi sancı kasıklardan ayrı bir de alt karın orta kısmı canım.. çok iyi anlıyorum seni her ay aynı beklenti ama bi bakmışın bi ay adet gelmemişş yakındır o gün de.

Benim de kötü mide koku hassasiyeti,vitamin hiç açmadı iştah falan aynı kilodayım.zaten şimdi almiimde vermiimde .

versen de bısey olmaz ya, ben ılk uc ayda 48 kıloya gelmıstım 4 kılo vermıstım, doguma kadar alıyosun hele 6, aydan sonra kosa kosa gıdıyor kılolar :)

Ben bunları yiyorum duphalac da içiyorum bana mısın demiyor. Ne yapayım şaşırdım devletin dr u sinameki içeren bi ilaç yazmış almadım korkudan...

adını sımdı hatırladım activia, ben hamılelıgımde surup kullanmadım ama actıvıa yemıstım surup kullanan arkadasım daha cok sıkıntı cektıgı halde actıvıa ıyı gelmıstı bana, bır tek tadını cok sevmıyordum ama kabızlık mı bu mu dıye srounca kasık kasık yıyordum yanı, hergun bı tane

canım benım senın ruh halın ne olursa olsun derdın veya mutlulugun ne olursa olsun kı bu sadece hamıelık ve cocukla ılgılı degıl, urda paylasmalısın cunku bu sayfa sadece hamıle kaldım kalamadım sayfası degıl kı, uzuldugumuz veya guldugumu herseyı buraya yazıyoruz, kac kısıyle bu kadar yogun paylasım yapabılırıyoruz kı, hepımız bırbırımıze cogu zaman farkında olmadan gozumuzden yas gelerek dua edıyoruz, bır sevıncı okurkencevremızdekılerın delı mı ne demesıne aldırıs etmeden oley beee dıye sevınc narası atıyoruz. tabı kı gundemını bızımle paylasacaksın, bız de yerı geldıgınde belkı hosuna gıtmeyen yorum da yapabılecegız anlamadıgımız bısey oldugu ıcın ama burada hep bırlıkte konusacagız. senı sevdıgımız ıcın sen bızımle paylasım yapmadıgında merak edıp yaa nooooldu bızım kıza acaba dıye merakla uzuluecegız de. hep bırlıkte yenıden baslayacagız canım , sevgıyle

BURÇLARIN YENİ TARİHLERİ

OĞLAK : 19 Ocak - 15 Şubat

KOVA : 16 Şubat - 11 Mart

BALIK : 12 Mart - 18 Nisan

KOÇ : 19 Nisan - 13 Mayıs

BOĞA : 14 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER : 21 Haziran- 19 Temmuz

YENGEÇ : 20 Temmuz-19 Ağustos

ASLAN : 20 Ağustos - 15 Eylül

BAŞAK : 16 Eylül - 30 Ekim

TERAZİ : 23 Ekim - 22 Kasım

AKREP : 23 Kasım - 29 Kasım

YILAN : 29 Kasım - 17 Aralık

YAY : 18 Aralık - 18 Ocak

panic_attack ahaha şimdi nolacaaak :))

Bu gercek mi canoo degisti mi burclarrr:))

ay valla nasa değiştirdi diyolar ama bilemedim tam ben boğayım hala gerisi napıyosa yapsınn
[/QUOT
ay valla nasa değiştirdi diyolar ama bilemedim tam ben boğayım hala gerisi napıyosa yapsınn
Ben de normalde bogayim,Nasa isi karistirmis degismis benim burc :)) banane ben burcumdan cok memnunum,Bogayim ben banane :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…