Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Daha tüpler yok ki neyin iğnesini vurdular bunlar. Belki de bebek doğru yerdeydi en baştan beri. Şu olayın hayırlısı ile sonuçlansın, sonra lütfen gel istanbulda detaylı iyi bir doktorlara gözük. Senin de arminin de doktorları gerçekten tecrübesiz mi hasta az pratik az mi neyse tam teşhis edemiyorlar.

Ay ne güzel bir görüntü :) zaman su gibi akacak bir bakmışsın ki kucağında :)
Sağol kuzumm darısı bütün bekleyen kızlarımızın başınaaa sizin de fotolarınızı görelim amiinn dedim öyle oldu❤
Hem hayallerini imaginelerimi hatırlatırımm hepimiz kalıyoruuuz

Dış gebelik olduğundan emin olamadılar ki. Kanal tıkalıymış ve tedavi tüp bebek olarak devam edeceği için benzer şeyler yaşanmasın diye kanalı aldılar. Tüpte miydi emin olamadık, kürtajla rahimden de parça aldık yerini tespit etmek için hepsini patolojiye gönderdik demişlerdi. Ameliyat sonrası düşmeye başlamıştı beta hcg, adet de olunca iğne gerekmeyecek sanıyordum. Ama sonra tekrar yükselmeye başladı. Öyle olunca iğne vurdular. Bir hamileliği sonlandırmak için yapılabilecek bütün alternatif uygulamaları denemiş oldular.. doktor tek doz iğnenin yeteceğini düşünüyor, ben o kadar emin değilim, haftaya tekrar iğne vuruyoruz derlerse şaşırmayacağım artık. başka bir doktorla konuştuk, nadiren de olsa böyle durumlar olabiliyor dedi. Ama her durumda sağlıksız bir gebelik olduğu için sonlandırılmalıydı dedi. Bu kadar zor sonlandırılması da benim şanssızlığım sanırım.

Ayy iğneyi okumamışım. senellada gördüm iyi mi ne iğnesi o düşsün diyemi buu aynen tüpler de yok ayy hayırlısı bakalım ne olacak.
Evet kuzum, kandaki değerler yükselişe geçince düşsün diye iğne vurdular dün. İğneden sonra şiddetli ağrı ve kanama olacak dediler o da olmadı. Bekliyoruz bakalım :) haftaya ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız.

Kızlar iyiymiş şükür plesenta önde hematom oluşmuş ileriki haftalarda düzelir dedi dinlen ağır iş yapma su iç dedi.. sonuçlarım da iyiymiş. Darısı diğer haber bekleyenlere
gözün aydın cnm sağlıcakla bebişini alırsın inşallah stres yapma

Sağol kuzum çok sağol.. ayy inşallah düzeliyor her şey yolunda amiiinn❤ 24üne verdi %70 tahmin yapabiliriz dedi.
Sen de daha iyisin inşallahh
bakalım nasıl geçecek bir sonraki kontrol sonuçta cinsiyet fark etmez ama bilmek de ayrı güzel :)

Ben iyi ya da kötü değilim çünkü tam bir kısır döngüye düştük, sonu gelmiyor.her şey bitince dönüp kendimize bir bakacağız sanırım. Laporoskopide göbekten kamera sokuyorlar ya, nasıl bir şey oldu ise bu defa göbeğimin etrafında inanılmaz ağrı var. Sonuçta bu bir travmaya neden olduğu için şimdilik sertlik ve şişlik de var, takip ediyoruz bakalım.. daha önce iki defa daha oldum böyle ameliyat, ağrı tabiki oluyor ve normal ama bu kadar hiç olmamıştı..dün doktor kontrol etti bir sorun görmedi ama bana hiç normal gelmiyor. Biraz zaman lazım düzelmesi için sanırım.
Bu ara hep şikayet ediyorum farkındayım ama hiç bitmiyor. ben de iyice sıkıldım içinde bulunduğumuz bu durumdan..

Valla haklısın şikayetlerinde inşallahh hayırla sonuçlansın son olsun kuzum. Senella doğru mu diyor acaba burada mı olsan kontrol tedavi vs.

Valla haklısın şikayetlerinde inşallahh hayırla sonuçlansın son olsun kuzum. Senella doğru mu diyor acaba burada mı olsan kontrol tedavi vs.
Bu aşamada orada olma ihtimalim yok sonuçta değer sıfırlanacak ki beni rahat bıraksınlar.. tüp bebek doktorum haftaya dönüyor, ona gideceğim şu işler bitince.. kadına soracak yüz bin tane sorum oldu şu süreçte.en son bıraktığında normaldim, geri geldiğinde psikopata bağlamış şekilde bulacak muhtemelen :) tatil için Türkiye’ye gelince oradaki doktoruma da gideceğim. Zaten her zaman gidiyorum. Kontrolde bir şey görürse de o bir tavsiye mektubu yazıyor buradaki doktora. Buradaki de sağolsun her zaman dikkate alıyor ondan gelen fikirleri.
Değer sıfırlansın, özgürleşelim, sonrasını planlayacağız artık. Şu an öylece duruyoruz.

Bu bebek şayet yaşamayı seçiyorsa naparsa yapsınlar sonucu degistiremeyecekler. Inşallah bu kadar çekmene bir kalp atışı sürpriziyle karşılaşırsın:)

Eğer öyle bir sürpriz yoksa da inşallah iyileşmiş olursun. Ondan sonrada güzel bir tatil ve dinlenme sonra sahalara dönüş. Ama kesinlikle türkiyede kapsamlı gelince gözük, gerekirse tedaviyi burda yap. Yurtdışından çok hastalar var burdaki kliniklerde.

Hakkında hayırlısı canım. Her şey yolunda inşallahhh. ❤

neler oluyor boyle allahim hayra cevir insallah mucize olur yerli yerindedir yigenim ne yalan soylim ki icim cok yandi cok uzuldum arkadaşım hic gelmek istemiyorum gelip konusasim gelmiyor ama, sagligin dirayetin sabrin sende oldugu surece hersey mümkün bunada cok sukur sen daha iyide olucaksin ve yeniden duyucam senin mujdeni kalbim duam seninle

Değerler çok düşük. Değerler yüksek olsa, şüphede kalsak bu işlemler yapılırken iki, üç kere düşünürdük, belki doktorların tutumu da farklı olurdu. Ama 5. Gün embriyosu transferden 4 hafta sonra 645, 5 hafta sonra 814 tü değerler. Ne ağrı, ne kanama, ne de başka şikayet vardı. Bebek nereye tutunursa tutunsun, sağlıksız diye sonlandırılması gerektiğine ikna olduk.
Burada da detaylı kontrol edileceğim, Türkiye de de.. her zaman öyle yapıyorum zAten. Gebelik şekeri nedeniyle değiştirilen doktorum çok yetersizdi, ama tüp bebek doktorum aklı başında birisi. Kontrole gittiğimde muhtemelen tüm soru işaretlerimi giderecek ve gerginliğimi alıp beni rahatlatacaktır. Zaten geçen haftadan beri eşim de ben de kıymetini anladık :)

Aslında doğru olmayan benim gelip durmadan bir olumsuzluk yazmam.. ben de uzak durmaya çalışıyorum. Ama gelip yazdığımda da gündemimdeki şeyleri konuşmadan edemiyorum. Sonuçta transfer aşamasındasın bunun heyecanı başka ve burada bunu paylaşmak gerekir.. saçma sapan sorunları değil.
Bundan sonrası nasıl gelişir bilmiyorum ama bir şey biliyorum ki, artık bu sayfayı kapatmak, şimdiye kadar ki ruh halimden farklı bir halde ileride yeniden başlamak istiyorum. Su akacak, yolunu bulacaktır..

onlar nasil sozler biz burda sadece iyi gun dostu degiliz ki sen azmi tutup kaldirdin of mu ettin derdin icinde umut verdin sacma sapan da ne demek denizim konusucaksin tabi bizler birlikte mutlu olup birlikte uzuluyoruz nasil sozlerrt onlar beni yalnis anladin sanirim sen .ben seniin haberlerine kardesim ablam gibi icin icin sevindim hüznünde de canim yandi yanar tabi biz dostuz birak benim transfer heycani zamani degil simdi ben senden onemli degil suan hic bi konu sen toparlan iyles aramizda ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…