Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Stresten yorgunluktan olabilii..
Hormonlar da yamultuyo bacım. Bende kendimden hiç beklenmeyecek tepkiler veriyorum. Aniden bi sinir geliyo, ağlama geliyo sonra hemen geçiyo bi değişik. 6 ay daha böyle giderse ya tımarhaneden ya mapustan yazacam zaar.

Sağol canım.. valla her şeyi yiyemiyom evet halbuki vitamin de kullanıyorum iştahı açması gerekmez mi? Kokuyo her şey bulantı da var.
Benim de kötü mide koku hassasiyeti,vitamin hiç açmadı iştah falan aynı kilodayım.zaten şimdi almiimde vermiimde .

Kızlar iyiymiş şükür plesenta önde hematom oluşmuş ileriki haftalarda düzelir dedi dinlen ağır iş yapma su iç dedi.. sonuçlarım da iyiymiş. Darısı diğer haber bekleyenlere

Hadi çok şükür. Dikkat et kendine. Bi zahmet koca uğraşsın işle güçle, baba olmak kolay değil:)

Aynı bende öyleyim yaştan zaar Esin de hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum.. demet akalını dinledimdi geçen o da kötü geçirmiş.. neyse bakalım iyi oluyoruz hepimizzz❤

Benim de kötü mide koku hassasiyeti,vitamin hiç açmadı iştah falan aynı kilodayım.zaten şimdi almiimde vermiimde .
Evet daha verirsem keton yayılırmış o da bebeğin sevmediği bişeymiş.. 12 haftaya kadar 1 kilo demişti.. üstüne verdim. Valla sık sık yiyorum da ama seçiciyim epey. Neyse bebişler iyi olsun da.

Evet daha verirsem keton yayılırmış o da bebeğin sevmediği bişeymiş.. 12 haftaya kadar 1 kilo demişti.. üstüne verdim. Valla sık sık yiyorum da ama seçiciyim epey. Neyse bebişler iyi olsun da.
Bende çok seçici oldum yemek yeme isteğim hiç yok şuan gülüyorum da o gün bi yemeği yiyemiyorum ağzımda çoğalıyor diye ağladım ya 3 kaşık ya ama gitmiyor yaşanmadan bilinmiyormuş bu süreçler sağ Salim 3 ayı bitirelim sonra daha rahat edelim inşallah

Bulantıdan dolayı su içme yemekte dedi dr. Su içmeden yutamıyorum ki gitmiyor yediklerim zorla tıkıyorum

Hepimizde aynı şeyler canım
E Effective Ne zaman biteceği kişiden kişiye değişir tabi ama hep 12.haftadan sonra azalır diyolardı ben bugün 14.haftayı bitirdim gerçekten de artık azaldı canlar azcık daha sabredin :)
Besleyici şeyler yemeye çalışın ben yumurta yoğurt kuruyemiş ve meyveyi hiç aksatmamaya çalıştım.
İki kilo verdim ama değerlerim çok çok iyi çıktı.

Hadi inşallah canım yumurta iki kez yedim tiksindiğim için ama yoğurt hergün yiyorum aman iyi değerlerin iyiyse toparlarsın bazen ödem gidebiliyor

Hadi inşallah canım yumurta iki kez yedim tiksindiğim için ama yoğurt hergün yiyorum aman iyi değerlerin iyiyse toparlarsın bazen ödem gidebiliyor
Kendini tiksindim diyerek şartlama. Bikaç gün ara verip tekrar yemeyi dene,zaten bikaç ısırıkta biten bişey. Üstüne sevdiğin şeylerden yer tadını bastırırsın
Bu arada kabızlığa çok dikkat edin . Bu haftalarda birden tüm sistem duruyor sanki.
Ben iki üç gün çok zorlandım ve daha bu haftadan nur topu gibi mini bi hemoroidim var. Yandım sanırım.
Geç oldu ama her gün bi kaç tane kuru kayısı yemeye başladım. Siz geç kalmayın

Ben bunları yiyorum duphalac da içiyorum bana mısın demiyor. Ne yapayım şaşırdım devletin dr u sinameki içeren bi ilaç yazmış almadım korkudan...

Ben bunları yiyorum duphalac da içiyorum bana mısın demiyor. Ne yapayım şaşırdım devletin dr u sinameki içeren bi ilaç yazmış almadım korkudan...
Ben bikaç kuru kayısı yiyip üstüne bi bardak ılık su içiyorum, sorunumu çözdü.
Zaten kayısı bu işte zirvedir biliyosun :)
Ilık su önemli. Denedin ama işe yaramadı mı?

Kızlar iyiymiş şükür plesenta önde hematom oluşmuş ileriki haftalarda düzelir dedi dinlen ağır iş yapma su iç dedi.. sonuçlarım da iyiymiş. Darısı diğer haber bekleyenlere
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. gelecek haftalarda düzelecek dediği için hemotoma da takılmamak lazım.. belirtiler ortaya çıkıp, kaybolabiliyor sonuçta çok kendini dinlemeden hamileliğin tadını çıkarmak en güzeli.. bir sonraki kontrol ne zaman ?

dennisgo denizim nasılsın umarim daha iyisindir
Ne sen sor ne ben söyleyeyim; beta hcg kaç olmuş diye dün kan verdim, sonra reglim de başladı rahatladım her şey yolundadır diye. ama beta hcg tekrar yükselişe geçmiş, öğleden sonra gittim iğne vurdular. Haftaya Salı ve Cuma tekrar kan vereceğim.

Normalde duphalac çok etkilidir ama bence stresten de oluyor. Olmamaya çalıştıkça oluyorsun nedense.. kefir bu konuda çok iyi geliyor. Diyetisyenim verirdi, uzun süreli diyetlerde de böyle bir sorun çıkıyor çünkü. Kardeşimin kronik bağırsak sorunlarını çözdü istersen sen de dene..

Sağol kuzum çok sağol.. ayy inşallah düzeliyor her şey yolunda amiiinn❤ 24üne verdi %70 tahmin yapabiliriz dedi.
Sen de daha iyisin inşallahh

Aaa bölündü doğru yere tutundu belki ay hadi inşalllaaahhhh çok şaşırdımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…