- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.441
Günaydın canlar. Dün gece kanamam olmuş, uyanınca baktım kan var. Çok değil ama az da değil. Sabaha kadar zor sabrettim doktora gittim. Zaten dün muayene olmuştum kanama alanı yoktu her şey yolundaydı dedi, tekrar kısacık bakalım dedi. Bebek iyiydi hatta benim için endişelenmeyin rahat olun dercesine kendi etrafında dönerek estetik hareketlerle bana hava attı.
Sonra vajinal muayene de yaptı bişey göremedi ama vajinal muayene sonrası yine biraz kan gelmiş. Herhalde kılcal damarlarla ilgili bi durum. Sanırım çileklinin de başına gelmişti en son. Şimdilik atlattık gibi tekrarlarsa yine gel dedi.
Çok korktum
Teşekkür ederim kimse yaşamasıngecmıs olsun canım, allah bır daha boyle korku yasatmasın ınsallah
Ayyyy haberler harika maşallahBende de kanama alanını göremedi ama tedbir amaçlı sabah akşam kullan dedi bugün de kontrol vardı çok şükür iyiydi erkeğe benzettiinşallah bidaha kan görmeyiz
Geçen çarşamba ilk kontrolüm vardı. Kalp atışını beğenmediği bebeğin, düzelebilir ama ben ihtimal vermiyorum dedi. Sağlıklı bir hamilelik gibi görünmüyor şimdilik. Yarın tekrar kontrolüm var durum netleşecek.
nasıl yaa,bunlar geçen hafta bebek gördü,nerede gördüğünü anlayamamışlar mıKızlar ;
Dış gebelik teşhisi koydular.. iki riskli gebelik doktoru bir cerrah acil ameliyat kararı verdi. Şimdi yatışım yapılıyor, anestezi gördükten sonra akşama doğru ameliyat olacağım ve sağ kanalım alınacak.
Canım benim ya tüh. Ne diyeyim bilemedim cok gecmiş olsun Allah yardımcın olsunKızlar ;
Dış gebelik teşhisi koydular.. iki riskli gebelik doktoru bir cerrah acil ameliyat kararı verdi. Şimdi yatışım yapılıyor, anestezi gördükten sonra akşama doğru ameliyat olacağım ve sağ kanalım alınacak.
belki almadan kurtarılabilir kuzumm rabbim yanında yardımcın olsun inşallah özgüre katılıyorum gördüler sadece kalp atışını beğenmediler nasıl dış gebelikmiş bu :/Kızlar ;
Kızlar ;
Sağol tatlımmmAyyyy haberler harika maşallahgözün aydın canım benim, çok sevindim çooook
Canım benim ya rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm dualarım seninleKızlar ;
Çok geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun.Kızlar ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?