- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.861
Boyatma tabiki cancanKuaföre gidiyoruz kuzunun saçlarını kestircez benimki de kötü lakin kestirmeyi boyatmayı düşünmüyorum 4 ay bitsin bitkisel boyarız dedi ama yapmam sanırım. Siz ne düşünüyosunuz?
Kuaföre gidiyoruz kuzunun saçlarını kestircez benimki de kötü lakin kestirmeyi boyatmayı düşünmüyorum 4 ay bitsin bitkisel boyarız dedi ama yapmam sanırım. Siz ne düşünüyosunuz?
Aaa hamilemi, valla bu sayfa çok uğurlu hepimiz sıralanır tespih gibi hamile oluruz inşallah amin amin amin
Hamilemisin canım gözün aydın sağlıcakla bebişin gelsin inşallahAmin inşallah loboquick markası
Allahın izniyle busefer bebişini sağlıkla kucağına alcaksın inşallahKese göründü kuzum 5+2 de, doktor daha fazla germemek icin 2 hafta sonraya kalp atışına çağırdı, yani 18 temmuzda gidersem 7+2 olacak
kalp atisini duymasi lazım, evet once yasananlar geriyor canim, insan ister istemez korkuyor, normalinin olabilecegine inancı azalıyor canim,
Ben geldiğimde kestireceğim zAten ama boya kısmını çok emin olmamakla birlikte üç aydan sonra boyayabilirim. Burada doktor bir arkadaşıma, çok rahatsızdan amonyak içermeyen bir boya ile yapabilirsin demiş. Banu çiftçi’ nin de bu konuda videosu var boyayabilirsiniz diyor. Çok beyazım var. rahatsız olursam boyarım sanırım. transfer öncesi boyattım şu an boyasan dip boya olur yani..Kuaföre gidiyoruz kuzunun saçlarını kestircez benimki de kötü lakin kestirmeyi boyatmayı düşünmüyorum 4 ay bitsin bitkisel boyarız dedi ama yapmam sanırım. Siz ne düşünüyosunuz?
Aminnn, evet insAllah hamile, artışı takip edecek, hepimiz saglikla alalim kucagimiza insAllah amin amin amin :)Aaa hamilemi, valla bu sayfa çok uğurlu hepimiz sıralanır tespih gibi hamile oluruz inşallah amin amin amin
InsAllah canimAllahın izniyle busefer bebişini sağlıkla kucağına alcaksın inşallah
Ben kestiririm, hatta bu hurafeyi de şimdi duydum,hazneme ekledim :)Kuaföre gidiyoruz kuzunun saçlarını kestircez benimki de kötü lakin kestirmeyi boyatmayı düşünmüyorum 4 ay bitsin bitkisel boyarız dedi ama yapmam sanırım. Siz ne düşünüyosunuz?
Aman he eklencek bişeydi zatiBen kestiririm, hatta bu hurafeyi de şimdi duydum,hazneme ekledim :)
Ama boyatmak istemiyorum
Senin de dediğin gibi hurafe.. ama böyle rahat ediyorsan tabiki kestirme. Önemli olan senin nasıl huzurlu hissettiğin.. ama benim şu an saçlarım çok uzadı. Yaklaşık bir yıl Önce kestirmiştim. Bu konuda fazla tutucuyum, hala kuaförüm Türkiye’de, bir tek ona kestiriyorum :) eşim bazen burada yaşıyorsun artık saç kestirmek için Türkiye’ye gitmeyi beklemek neden diyor ama ben orada da sadece bir kuaföre gidiyorum diyorum.. İstanbul’da değilsem orada olsam da saçımı kestirmezdim diyorum :)Kestirmeyi de boyatmayı da düşünmüyorum.. hatta kestirmenin ne kadar hurafe olduğunu düşünsem de elim gitmiyor..şimdi yaz ya toplayınca çıkıyo beyazlar benim arada kalıyo.
Ben geldiğimde kestireceğim zAten ama boya kısmını çok emin olmamakla birlikte üç aydan sonra boyayabilirim. Burada doktor bir arkadaşıma, çok rahatsızdan amonyak içermeyen bir boya ile yapabilirsin demiş. Banu çiftçi’ nin de bu konuda videosu var boyayabilirsiniz diyor. Çok beyazım var. rahatsız olursam boyarım sanırım. transfer öncesi boyattım şu an boyasan dip boya olur yani..
Evet canım nasıl rahat ediliyorsa öyle.. valla beyazlarımdan da rahatsız olmuyorumm napim:) benim de bi gittiğim kuaförü değiştirmem epey zaman alır. Sen de rahatlarsın gelip kestirince sizinkileri görünce ohh maşallah buraya ne zaman geliyosun kısmetse?Senin de dediğin gibi hurafe.. ama böyle rahat ediyorsan tabiki kestirme. Önemli olan senin nasıl huzurlu hissettiğin.. ama benim şu an saçlarım çok uzadı. Yaklaşık bir yıl Önce kestirmiştim. Bu konuda fazla tutucuyum, hala kuaförüm Türkiye’de, bir tek ona kestiriyorum :) eşim bazen burada yaşıyorsun artık saç kestirmek için Türkiye’ye gitmeyi beklemek neden diyor ama ben orada da sadece bir kuaföre gidiyorum diyorum.. İstanbul’da değilsem orada olsam da saçımı kestirmezdim diyorum :)
Beni de ağlattın. Zaten aşırı müsaitim. Sağlıkla kavuşun inşaallah bebelerinize.kartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.
kalbim güm güm kac saat tel bekledim
kalqn 8 bebem den iki tanesi gelisimisini durdurmuş.
kalan 6 dan 4 tanesinin 2 si ataga gecmis
diger 2 sinden hareket bekliyorlarmis yani 4 tane yarina 6 ci güne kadar gitmeleri beklenicek.
2 tane 1 kalite blastokis taransfer asamainda dondurulmus bugun.
özetle savasan 4 embriyo var 4 cu gun embriyosu kivamindalar 2si umutlu hareket baslatmis diger 2 sinden de bekliyoruz yarina giden olursa 6 ci gun dondurulcaklar
2 altin dondurulmus civcivim var
teli kapadiktan sonra epeyce bi agladim hem sevindim hem üzüldüm ve sabahtan beri haber beklemenin sitresiyle icimi bosalttim kocada agladi çünkü haberin gecikmesi beni cok korkuttu . annem ablam kardesim onlarda bizimle agladi anlayacaginiz hep beraber sevinçten sarila sarila agladik cok şükür bugüne. savasan bebelerim de insallah kazanirlar.
aminnnnnn canısıBeni de ağlattın. Zaten aşırı müsaitim. Sağlıkla kavuşun inşaallah bebelerinize.
Ben Ağustos başı gibi düşünüyorum, bayramda orada olmak istiyorum. ama uzun da kalmak istiyorum. Eylül’de dönmek gibi mesela.. Doktora soracağım gidince kontrol tarihine göre hareket edeceğim. O nedenle Ağustos sonu Eylül başını da bulabilir gelmem..Evet canım nasıl rahat ediliyorsa öyle.. valla beyazlarımdan da rahatsız olmuyorumm napim:) benim de bi gittiğim kuaförü değiştirmem epey zaman alır. Sen de rahatlarsın gelip kestirince sizinkileri görünce ohh maşallah buraya ne zaman geliyosun kısmetse?
İnsallah canım yarın daha net anlalışılacakHamilemisin canım gözün aydın sağlıcakla bebişin gelsin inşallah
Kırmızıya döndüğü gün 1.gün sayılıyor canımArkadaşlar şimdi dün hafif kahverengi leke vardı akşam bugün normal kırmızı döndü söküldü yani. Tarihe göre adetin 1.günü dünmü saycam yoksa bugün kırmızıya döndüğü günümü 1.gün sayıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?