Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ALlah sağlıkla kucağınız almayı nasip etsin ben de yeni öğrendim gebe olduğumu yarın doktoragidecem çok heyecanlıyım kese görünür mü kalp atışını duyar mıyız her şey yolunda mı diye ?

Ben iki kere narkoz aldım. İkisi de bebe uğruna oldu. Biri rahim filmi içindi. O zaman ayılırken sevmediğim nankör eski bi arkadaşım vardı ona küfretmişim rüyama girdi .... diye Görüntüleri var.

Opu sırasında Müstecep Bey'e de masadayken tam bayılmak üzereyken elimle 2 yapmışım. Konuşturuyodu beni sonrası yok Ayılırken de "2 yumurta sayısı mı zafer işareti miydi" demiş ben de "ikiii ikiiii tane yumurta, çok az yaa" diye sayıklamaya devam etmişim.
Kendime gelince anlattıydı odada. Dedim iyi ki küfretmemişim

O 2 nerden çıktıysa artık. Yumurta sayısını tutturamasam da döllenen sayısını tutturmuşum demek ki

Aaa çok sevindim. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu ara bi bolluk bereket var tanıdık nicklerde Ne zaman öğrendiniz? Hcg değeriniz kaç? Bilirim o ilk ultrason heyecanını.

Burç dedin de biz bi de listeye hamilelerin bebelerinin tahmini burçlarını mı eklesek acaba? Sanırım kova ve balık bolluğu var.
Senin takvimi de görebileydik eyidi.
Olur valla bana uyar. Doğru dedin patlatayım artık bir takvim ben de. Totem yapmıştım Dennisgo'nun haberini bekliyordum oldu unuttum bak takvim koymayı. Koydum gitti

CAnım geçmiş olsun.. ben hep fitil kullandığım için iğnenin ağrısını burada yazanlardan görüyorum sadece.. kullanıp da yazanların yorumlarında elinde ısıttıktan sonra yapılması, uygulanırken yavaşça ilacın verilmesi gibi tavsiyeler görüyordum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Olur valla bana uyar. Doğru dedin patlatayım artık bir takvim ben de. Totem yapmıştım Dennisgo'nun haberini bekliyordum oldu unuttum bak takvim koymayı. Koydum gitti
Canım
Takvimin pek yakışmış. Benim için yaptığın totem de bana pozitif sonuç getirdi.. teşekkür ederim. En sevdiğim totem, tutan totem :)

hepinize teşekkür ediyorum bacılarım benim anca eve gelince yazarim malum tel ucak modunda guzel enerjileriniz dualariniz desteginizle buralara kadar geldim, düşününce rüya gibi bu aşama bile sağolun varolun elimi öyle güzel tuttunuz ki hepinizi ayri ayri cokkkkk seviyorum bee

Yarın için bol bol yumyumların olsun inşallah kahramanın olarak kucagını doldursun canım

Arminimm gözümüz, kulağımız, aklımız bugün sende, çok güzel haberlerini bekliyoruz
Tabiki ayılma aşamasındaki detayları da

Sağlıklı yumyumlar sağlıklı bebişler olsun inşallah canım.

Burç dedin de biz bi de listeye hamilelerin bebelerinin tahmini burçlarını mı eklesek acaba? Sanırım kova ve balık bolluğu var.
Senin takvimi de görebileydik eyidi.

Kova kocam var ama bebisi ya tutturamazsak balik olursa ki oyle gorunuyor. Balik annem var biraz aglak ama baliktan cocuk nasil olur Sen bilirsin panikcigim bi yorum yap bacimmmm

Kova kocam var ama bebisi ya tutturamazsak balik olursa ki oyle gorunuyor. Balik annem var biraz aglak ama baliktan cocuk nasil olur Sen bilirsin panikcigim bi yorum yap bacimmmm
Benim de balık koca, balık bebe bir de yay olarak ben.. bence Başak daha duygusal.. kardeşim Başak.. hamile olduğumu ilk öğrendiğimizde o ağlıyor ben gülüyordum :) ki bu sık sık yaşadığımız bir şeydir..

Armin bol bol yumurtla gel cicim. Azimle kosan duvari delermis. hadi sanada bi halay cekelim guzel haberlerinle.

can09e Didim nasıl gı? Akşam Altınkum sahilinde oturup gelene geçene bakarak çiğdem çitleyen kitle gelmiş mi? Onlar yüzünden İngilizler kaçtı memleketten.
burası altınkum kuzum havası suyu güzel o çekirdekçileri görmedik biz de odada çitleyoz aydına gıcık oldum 30 tane ışık vardı 1 saatte çıkamadıkk
Onun dışında deniz kalabalık ama akşam o kadar yoğunluk göremedim...:)

Basaklar zor olur bide valla. Burclari pek bilmem ama bazi karakterlerde tutuyo. Ben teraziyim taammm bir dengesiz dengeli hehehehe

İyi tatiller kuzum.. nasıl geçiyor tatil?
Didim’e gittiğimde Altınkum beni çok sıkıyordu nedense.. Güzel bir koyunda kalıyorduk ama adını unuttum.. Suyu zAten mükemmel.. bu yaz ben de gitmek istiyorum ama kaç haftalığına geleceğime bağlı..

Basaklar zor olur bide valla. Burclari pek bilmem ama bazi karakterlerde tutuyo. Ben teraziyim taammm bir dengesiz dengeli hehehehe
İşin kötüsü yükseleni de Başak... biz bir iletişim dili geliştirmişiz, farklarımızla birbirimizi tamamlıyoruz, keyifli bir hayatımız var. Ama ne olursa olsun, kendi hayatında çok zorlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…