• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen. Bende de en ufak belirti yok adet ağrım var biraz sadece. Sen değerin kaçken keseyi gördün canım Perşembe yine gideceğim ben de dr a

O günkü değerimi bilmiyorum kuzum. En son 770 çıkmıştı. O değerden sonra doktorum yeni test yaptırma 3 gün sonra gel keseyi görürüz demişti. En az 2000 civarı olsa gerek.

kizlar bennnnn geldimmmmmm :rolleyes: 13 tane yumurta toplanmiş🙏🏼 😍kocada bu sefer herzamankinden fazla örnek vermis🙏🏼😍 hersey yolunda yarin insallahhhh guzel haberleri geliyor yumurtalarin.hepsi güzel guzel dollendi öyle de oldu amin amin🙏🥰🙏🏼

yalniz cok fena agrilarim var iki serum iki agri kesici yaptilar eve gelirken arabadan indim vay arkadas rahmim disari cikiyor sandim öyle bir agri bilmiyorum eve aglaya aglaya ciktim🤦🏻‍♀️ adim atmak hic bukadar iskence olmadi 🤣

Heyt benim canım! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :nazar: :nazar: :nazar:

kizlar bennnnn geldimmmmmm :rolleyes: 13 tane yumurta toplanmiş🙏🏼 😍kocada bu sefer herzamankinden fazla örnek vermis🙏🏼😍 hersey yolunda yarin insallahhhh guzel haberleri geliyor yumurtalarin.hepsi güzel guzel dollendi öyle de oldu amin amin🙏🥰🙏🏼

yalniz cok fena agrilarim var iki serum iki agri kesici yaptilar eve gelirken arabadan indim vay arkadas rahmim disari cikiyor sandim öyle bir agri bilmiyorum eve aglaya aglaya ciktim🤦🏻‍♀️ adim atmak hic bukadar iskence olmadi 🤣
Hey maşallah :nazar: Ordu kurulmuş. :halay: Ağrılara gelince demek ki bünyen hassas gülüm gebe kalınca her ağrıdan sızıdan korkma şimdiden hazırla kendini.

gözün aydın canımcım yaa,bak her şey yolunda ve çok güzel olacak inşAllah :KK200:

Heyt benim canım! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :nazar: :nazar: :nazar:
:KK19: kizzz panic kacta ararlar:dua:
Hey maşallah :nazar: Ordu kurulmuş. :halay: Ağrılara gelince demek ki bünyen hassas gülüm gebe kalınca her ağrıdan sızıdan korkma şimdiden hazırla kendini.
cok dayanıklıyım halbuki bunyem bunyem olali oyle bisi gormedi, oyle bir agriydi ki hsg halt etmis🤦🏻‍♀️ neyse suan çok iyiyim😅 insallah saglam bir ordudur meryemim benim:KK19:🥰💋
gözün aydın canımcım yaa,bak her şey yolunda ve çok güzel olacak inşAllah :KK200:
tesekkur ediyorum özgur can olsun be hersey cok guzel olsun🥰💋:KK19:
Süpeer :KK76: her şey böyle süper devam edecek.:dua:
☺️ insallah sağolasın canim benim 💋🥰🙏🏼💐:KK19:

Ay ben de sevineyim o zaman, panic paylaşmış burçlarla ilgili ben oradan içlenip içlenip ağlayacak sandım. Hayat acımasız içlen istediğinde ama ağlama devam et yani. Ben öyle bebe isterim. Siparişle oluyor mu bu işler :) şaka bir yana en çok merak ettiğim doğuştan getireceği karakter özellikleri.. nasıl olacak çok merak ediyorum.

altta yatan özellikleri ne olursa olsun, senin veya babasının tembihledikleri ne olursa olsun beben senin ve babasının ne yaptığına bakarak onu örnek alacak ve öyle bir insan olacak, bizi yetiştirenlerin kopyasıyız burç özelliklerimiz bence çok yalnız veya duygusal olduğumuz zamanlarda bizi etkiliyor onun dışında annemizden babamızdan her düştüğünde kalktığını gördüysek biz de bu yolda gitmeye çabalıyoruz gibi geliyor bana.

Yeni doktordan geldim canım değerim 1412 keseyi göremedik geç döllenme olmuş çünkü normalde beş haftalık olması lazım . Üç dört güne kese görünür dedi . Sen gördün mü keseyi . Bu arada aynen bir dönem birlikte beklediğimiz dostları ben de hamile görür oldum ne güzel bu sene bizim yılımız demekki inş 😊🤲🏻

maşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebeni umarım, sağlıcakla ilerlesin yolculuğun

Canım gözün aydın hadi güzel güzel döllenme zamanı 🥰

maşallah canım maşallah, çooook daha güzel olacak inşallah

:halay::halay::halay:Çok güzel haber, canım benim hayırlı olsun sayı süper inşallah hepsi sağlıklı güzel embriyolar olsun 🙏🙏😘

Armincim yaaaa çok geçmiş olsun, bak gördün mü birsürü yumurtan toplanmış, gözün aydın maşallah:nazar:☺️İnşallah güzel güzel embriyolara dönüşsünler:dua::KK73:

Kalçadan yapılan ağrısı geçmeyen bi iğne varmış onu diyosun galiba sen. 3 ay çekilmez o dert. Tek seferle topallıyodu arkadaşım öyle acıtıyomuş. Crinone jel iste bence. 15 dk hareket etmek dışında bi derdi yok onun. Daha transfer sonrası göbekten kan sulandırıcı iğne de verilir herhalde. Benim de bunlardan kurtulmama kaldı 5 hafta :/
Aynen öyle, nasıl bişeymiş böyle yaaa, aksayarak zor yürüyorum, ağlaya ağlaya sabahladım resmen, şimdi 2. Yi vurdurdum başka bi hemşireye öbür taraftan, akşama belli olur yine uykusuz bi gece mi geçircem napcam bakalım😢şu jel işi mantıklı inşallah tmm derler

Sayı çok güzel umarım kalitesi de sayısı kadar iyidir ve kahraman embriyoların eksi bilmem kaç derecelerde bir donup, sıcacık yuvasına, annesine kavuşur..

altta yatan özellikleri ne olursa olsun, senin veya babasının tembihledikleri ne olursa olsun beben senin ve babasının ne yaptığına bakarak onu örnek alacak ve öyle bir insan olacak, bizi yetiştirenlerin kopyasıyız burç özelliklerimiz bence çok yalnız veya duygusal olduğumuz zamanlarda bizi etkiliyor onun dışında annemizden babamızdan her düştüğünde kalktığını gördüysek biz de bu yolda gitmeye çabalıyoruz gibi geliyor bana.
Annem beni yetiştirirken tabiki yönlendirdi ama bir o kadar da kendim olmama, kendi yolumu bulmama izin verdi, yanımda yakınımda durarak. Umarım ben de öyle bir anne olabilirim :)

dennisgo dennisgo taze hamilemiz var mı ağrı sızı ,bide gebelik testi yapıp koyuluğu takip ederim diyordun yaptın mı ?
Pek şikayetim yok canım, hareketle artan kasık ağrıları ve dolgunluk hissi var sadece. Evet testle takip ediyorum koyulaşma var, kontrol çizgisi epey koyu çıkıyor artık ama sanki hala gidecek yolu var. Geriden gelince böyle oluyor demek. Üstteki 51 çıktığı gün.. evde bir testim vardı yapmıştım, tekrar kan istemezlerse başlangıç olsun diye.. alttaki de dün yaptığım test.. yarın nasıl olacak bakalım.

Eklentiler

• 0C81A052-C3C2-4F42-9422-C84781747FEE.jpeg
    0C81A052-C3C2-4F42-9422-C84781747FEE.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 49
Pek şikayetim yok canım, hareketle artan kasık ağrıları ve dolgunluk hissi var sadece. Evet testle takip ediyorum koyulaşma var, kontrol çizgisi epey koyu çıkıyor artık ama sanki hala gidecek yolu var. Geriden gelince böyle oluyor demek. Üstteki 51 çıktığı gün.. evde bir testim vardı yapmıştım, tekrar kan istemezlerse başlangıç olsun diye.. alttaki de dün yaptığım test.. yarın nasıl olacak bakalım.
Çok şükür Bak iki günde koyulaşma iyi gidiyor canım insan inanamıyor dimi 🤩

Back