• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dennisgo dennisgo kuzum ikiz olursa evet daha önce gelebilir bakalım hayırlısı ne zmn gelmek isterse hangi burç olmak isterse:)

Aa neden sıktı ki altınkum valla akdeniz yanıyodur muhtemelen 37 en fazla gördüğümüz derece odada klima bile nadir açıyoruz.
Aslında tekne turu istiyorum ama eşim istemiyo :) şimdilik güzel geçiyor birazsız falan ama napalım sağlık olsuun kuzuum.. sen naptın kontrol ne zaman?

Işıklarımız meşhurdur kardeş. Yaya geçitlerimiz de öyle. 20 metrede bir vardır yani. Üşeniyoruz dolaşmaya, fazladan yürümeye. :))

Buyrun size bebeklerin burçlara göre huyu suyu.

dennisgo dennisgo kuzum ikiz olursa evet daha önce gelebilir bakalım hayırlısı ne zmn gelmek isterse hangi burç olmak isterse:)

Aa neden sıktı ki altınkum valla akdeniz yanıyodur muhtemelen 37 en fazla gördüğümüz derece odada klima bile nadir açıyoruz.
Aslında tekne turu istiyorum ama eşim istemiyo :) şimdilik güzel geçiyor birazsız falan ama napalım sağlık olsuun kuzuum.. sen naptın kontrol ne zaman?
Ya koyları daha güzel geliyor o nedenle Altınkumu sevmiyorum dedim. Yoksa Akdeniz falan bu mevsimlerde çok daha sıcak oluyor. Gündüz yerden yüzüne ateş fışkırıyor sanki. Orada yaşayanlar bir yolunu buluyordur bu sıcakla yaşananın ama tatile gidince buhar olup kaybolacağım sanıyor insan.. yine de benim en sevdiğim Ege şehri sanırım Muğla..
benim kontrol 24 Temmuz’da canım. Bir ay sonraya verecekler sanıyordum biraz erken oldu bu randevu..

Ya koyları daha güzel geliyor o nedenle Altınkumu sevmiyorum dedim. Yoksa Akdeniz falan bu mevsimlerde çok daha sıcak oluyor. Gündüz yerden yüzüne ateş fışkırıyor sanki. Orada yaşayanlar bir yolunu buluyordur bu sıcakla yaşananın ama tatile gidince buhar olup kaybolacağım sanıyor insan.. yine de benim en sevdiğim Ege şehri sanırım Muğla..
benim kontrol 24 Temmuz’da canım. Bir ay sonraya verecekler sanıyordum biraz erken oldu bu randevu..
Aynen orada yaşayanlar alışmışlardır kuzum..
Ohh hadi bakalım güzel haberlerle..❤

Aynen orada yaşayanlar alışmışlardır kuzum..
Ohh hadi bakalım güzel haberlerle..❤
Çok ilginç ama değil mi, her ne kadar düzenli bir artış olsa da 51 değerle yetindiler ve testi tekrar etmeye gerek duymadan ultrason randevusu verdiler.. bir de aşılama ile hamile kalan arkadaşıma bir ay sonraya vermişlerdi, benimki tüp bebesi diye herhalde 2,5 hafta sonraya verdiler.

Işıklarımız meşhurdur kardeş. Yaya geçitlerimiz de öyle. 20 metrede bir vardır yani. Üşeniyoruz dolaşmaya, fazladan yürümeye. :))

Buyrun size bebeklerin burçlara göre huyu suyu.

Çok dertli bir bebem olacakmış, içlenip içlenip ağlayacakmış.. hiç de sevmem nedensiz ağlayan çoklukları.. burnumun dibinde mi bitecek ne :)

hepinize teşekkür ediyorum bacılarım benim🥰 anca eve gelince yazarim malum tel ucak modunda🤦🏻‍♀️ guzel enerjileriniz dualariniz desteginizle buralara kadar geldim, düşününce rüya gibi bu aşama bile😅 sağolun varolun elimi öyle güzel tuttunuz ki hepinizi ayri ayri cokkkkk seviyorum bee🥰🙏🏼💋💐

güzel haberlerini almaya devam edeceğiz, çok olumlu enerjiler geliyor senden kuzum, herşey muhteşemm olacak

Kova kocam var ama bebisi ya tutturamazsak balik olursa ki oyle gorunuyor. Balik annem var biraz aglak ama baliktan cocuk nasil olur Sen bilirsin panikcigim bi yorum yap bacimmmm
😁

ben de balığım, balık ağlak olmaz, ağlatırlarsa ağlar canım, balık burcu ailesine anne babasına düşkündür, sever onları korumaya çalışır hep. ben çocuğum balık olsa cok mutlu olurdum şahsen.

ben de balığım, balık ağlak olmaz, ağlatırlarsa ağlar canım, balık burcu ailesine anne babasına düşkündür, sever onları korumaya çalışır hep. ben çocuğum balık olsa cok mutlu olurdum şahsen.
Ay ben de sevineyim o zaman, panic paylaşmış burçlarla ilgili ben oradan içlenip içlenip ağlayacak sandım. Hayat acımasız içlen istediğinde ama ağlama devam et yani. Ben öyle bebe isterim. Siparişle oluyor mu bu işler :) şaka bir yana en çok merak ettiğim doğuştan getireceği karakter özellikleri.. nasıl olacak çok merak ediyorum.

Aaa çok sevindim. 😊 Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu ara bi bolluk bereket var tanıdık nicklerde :nazar: Ne zaman öğrendiniz? Hcg değeriniz kaç? Bilirim o ilk ultrason heyecanını. 😁
Yeni doktordan geldim canım değerim 1412 keseyi göremedik geç döllenme olmuş çünkü normalde beş haftalık olması lazım . Üç dört güne kese görünür dedi . Sen gördün mü keseyi . Bu arada aynen bir dönem birlikte beklediğimiz dostları ben de hamile görür oldum ne güzel bu sene bizim yılımız demekki inş 😊🤲🏻

Önemli olan anne babasıyla burç uyumu. Kimisine balık uygun kimisine başka. Ben hassas, fazla duygusal, duygularıyla hareket eden bi çocukla sorun yaşarım mesela. Sinirlenirim mantığını dinlemiyo diye. Eşim de sorun yaşar. O yüzden balık, yengeç bizim aramızda helak olur. Her ilişkisinde aşk acısı çeker dertlenir falan aman diim. Babası kafa bulur, dalga geçer, çocuk iyice bunalıma girer aboov. Sezaryen önemli 😁

Yeni doktordan geldim canım değerim 1412 keseyi göremedik geç döllenme olmuş çünkü normalde beş haftalık olması lazım . Üç dört güne kese görünür dedi . Sen gördün mü keseyi . Bu arada aynen bir dönem birlikte beklediğimiz dostları ben de hamile görür oldum ne güzel bu sene bizim yılımız demekki inş 😊🤲🏻

4+5'te gördük keseyi. 6+2de de kalp atışını duyduk. Yarın keyfi kontrolüm var. Her hafta gidiyorum her şey yolunda mı diye, çünkü bazen yaşadığım araba tutması hissi dışında hamileliğe dair hiçbir şey hissetmiyorum. 😊

4+5'te gördük keseyi. 6+2de de kalp atışını duyduk. Yarın keyfi kontrolüm var. Her hafta gidiyorum her şey yolunda mı diye, çünkü bazen yaşadığım araba tutması hissi dışında hamileliğe dair hiçbir şey hissetmiyorum. 😊
Aynen. Bende de en ufak belirti yok adet ağrım var biraz sadece. Sen değerin kaçken keseyi gördün canım Perşembe yine gideceğim ben de dr a

Kızlar merhaba burayı ara ara takipteyim ama pek yazmıyorum dün de şöyle bir okuyunca maşallah güzel haberler okudum.Hayırlısı darısı başımıza diyorum hamile kalamayan arkadaşlarım da umarım tez zamanda güzel haberler alırız diye ümid ediyorum. Yaş 39 oldu 2,5 yıllık evliyim Testler yapıldı , hsg, v.s. ama görünürde bir sıkıntı yok gibi ama bu ay randevu aldım doktordan neyse Yumurta kalitesi için bir arkadaşıma doktoru vitaminler v.b. vermiş ismen yazıyorum hepsini alma gücüm yok ama en azından bir tavsiyeniz varmı kızlar.
IMPRLY, BİESTERON, COQ-10 COENZYME Q-10 .. yada sizin tavsiyeniz varmı hangisini alayım ..

kizlar bennnnn geldimmmmmm :rolleyes: 13 tane yumurta toplanmiş🙏🏼 😍kocada bu sefer herzamankinden fazla örnek vermis🙏🏼😍 hersey yolunda yarin insallahhhh guzel haberleri geliyor yumurtalarin.hepsi güzel guzel dollendi öyle de oldu amin amin🙏🥰🙏🏼

yalniz cok fena agrilarim var iki serum iki agri kesici yaptilar eve gelirken arabadan indim vay arkadas rahmim disari cikiyor sandim öyle bir agri bilmiyorum eve aglaya aglaya ciktim🤦🏻‍♀️ adim atmak hic bukadar iskence olmadi 🤣

Back