Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunun asıl sebebi hcg nin idrara geçişi aslında, kimisinin hemen geçiyor kimisinin daha geç aslolan kan tahlili ve değerin katlanması aslında idrar testlerinin yanıltıcı olması burdan kaynaklanıyor aslında

Ümidi kesmek için de ümitlenmek için elde yeterli veri yok. :) Her şey olabilir. Şans.

muhtemel doğum tarıhi tam da benım dogum gunum :) :) :) kızını ayrı bı sevıyorum yaaaaa ne zaman dogarsa dogsun benım ıcın muhtemel dogum tarıhı gercek dogum tarııhı olarak kalacak aklımda :)

maşallah hayırlı ve guzel haberler gelmeye devam etsın ınsallahhh

Evet önemli olan artış diyorlar ya boşuna değil. O zaman 8 gün kanına göre güzel bir artış olur umarım yarın.
Merhbaa canım bende kendimden örnek vereyim sana.27 haziranda transfer oldum 6. Gün silik çizgi gördüm 7. Gün farklı bir gebelik testiyle yaptım çizgiyi daha net grdm hemde ilk idrarla yapmamıştım.bugün yani 8. Gün sabah 5 te uyandım ilk idrarla tekrar deneyeyim diye çizgi var ama 7. Gün kadar net değil çok korktm hemen hastaneye gttm değerim 124 çıktı ama hala gerginim inşallah ikiye katlanır.dmem o ki çizgi çok silikte olsa takma

Benim kontrolüm vardı, 13 Temmuz’a transfer günü verildibi heyecanlandım, ilaçların yanına yenileri eklendi, antibiyotik, prednol, progeston iğnehayırlısı olsun inşallah
Yaaa evet senindi Heyacanını hissedebiliyorum inşallah herşey güzel olacak rahim kalınlığını söyledi mi canım

Benim kontrolüm vardı, 13 Temmuz’a transfer günü verildibi heyecanlandım, ilaçların yanına yenileri eklendi, antibiyotik, prednol, progeston iğnehayırlısı olsun inşallah
gozun aydin bebeğinle sansiniz bolllllllll olsun. insallah senden de pozitif haberler alicaz oyle de oldu aminnnnnnnnn

Yaaa evet senindi Heyacanını hissedebiliyorum inşallah herşey güzel olacak rahim kalınlığını söyledi mi canım
Aminnn teşekkür ederim, rahimin çok iyi olduğunu söyledi, kalınlık 8 mm.ymiş, 10 gün önce ilaçlara başlamadan önce kaçtı onu bilmiyorum..tedavinin başından yumurta toplama da dahil hiç bugün kadar heyecanlanmamıştım muayeneyi beklerken, tuhaf garip haller içindeydim, yavaş yavaş normale dönüyorum

Ya bi de şey, bu progestan iğne için uzuuun bi süre kullanılacağı söylendi transferden sonra inşallah bebek tutunursa belli bi haftaya kadar kullanmaya devam edilcekmiş, yaklaşık ne kadar süre peki?

İyi iyi maşallah canım

Ya bi de şey, bu progestan iğne için uzuuun bi süre kullanılacağı söylendi transferden sonra inşallah bebek tutunursa belli bi haftaya kadar kullanmaya devam edilcekmiş, yaklaşık ne kadar süre peki?
İnşallah tutunursa Bebiş 12.haftaya kadar kullandırıyorlar ben jel kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…