- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.101
Bunun asıl sebebi hcg nin idrara geçişi aslında, kimisinin hemen geçiyor kimisinin daha geç aslolan kan tahlili ve değerin katlanması aslında idrar testlerinin yanıltıcı olması burdan kaynaklanıyor aslındaCanım internette şimdi bayağı araştırma yaptım, o kadar çok kişi gördümki 8.9.10. gün silik görüp pozitif sonuçlananı. Aşağıda birkaç örnek kopyaladım:
* benim 9. gün silik çıkmıştı.12. gün yine yapmıştım yine silik çıkmıştı ... Ama kanda pozitifi gördüm
* canım çok silikte olsa gölge gibi bile olsa hamilesin demek benim 10. gün test yaptım negatif bugün kan testi pozitif sonra 10 gün testine bi daha baktım çok ama çok silik gölge gibi çizgi var ben hamileysem sen kesin hamilesin tabi allahın izniyle
*benim de 11. gün regl gibi kanamam olunca BHcg yaptırdık , hamileymişim .. ama ahdım vardı , o sabah o lekelenmelerim olmasaydı aldığım testi o gün yapacaktım ve nitekim akşam yaptım da , benim de silik çıkmıştı 2. çizgi , ikizlere hamileymişim üstelik
*arkadasım bende dün baktım idrar testınde ikinci çizgi silik çıktı fakat çizgiyi azda olsa görüyodum ve hamıleymısm 11.gündü benımde
Bizimki yarın canım
Ümidi kesmek için de ümitlenmek için elde yeterli veri yok. :) Her şey olabilir. Şans.
evet bacılarım vepanic_attack dennisgo @Beste78 cilekliturta_33 tupcu doslarim bugün ki kontorol de en küçük 6 olan 12 mlm olmus en büyük 12 olan 17, olmuş 8,9 mlm olanlar 14,15 mlm olmuş. yarin tekrar cagirdi pazartesi veya sali toplama olucakmis ama kararsiz kaldi onden giden 17 milme takilmicaz geriden gelenler daha birbirine yakin onlara odaklicaz dedi. yarina gore belli olucak problem yok dedi . simdi sizce bu tablo nasil
heee birde genetik testimin sonucu cikmis 43 46 mi dedi uydurmuyorsam,kapi caldi anlamadim guzel cikmis sorun yok dedi
Merhbaa canım bende kendimden örnek vereyim sana.27 haziranda transfer oldum 6. Gün silik çizgi gördüm 7. Gün farklı bir gebelik testiyle yaptım çizgiyi daha net grdm hemde ilk idrarla yapmamıştım.bugün yani 8. Gün sabah 5 te uyandım ilk idrarla tekrar deneyeyim diye çizgi var ama 7. Gün kadar net değil çok korktm hemen hastaneye gttm değerim 124 çıktı ama hala gerginim inşallah ikiye katlanır.dmem o ki çizgi çok silikte olsa takmaEvet önemli olan artış diyorlar ya boşuna değil. O zaman 8 gün kanına göre güzel bir artış olur umarım yarın.
yoook artık falda da mı cıktı, tıtresımler tıtresımler tıtresımleerrrrr
fincanimdaki yaziyi ve surati goren bi benmiyim acabakimse varmi anlayan ?
kizzz canee zaten heycanliyim boyle heveslenip cakilmasam iyidiryoook artık falda da mı cıktı, tıtresımler tıtresımler tıtresımleerrrrr
Benim kontrolüm vardı, 13 Temmuz’a transfer günü verildi
Yaaa evet senindiBenim kontrolüm vardı, 13 Temmuz’a transfer günü verildibi heyecanlandım, ilaçların yanına yenileri eklendi, antibiyotik, prednol, progeston iğne hayırlısı olsun inşallah
gozun aydinBenim kontrolüm vardı, 13 Temmuz’a transfer günü verildibi heyecanlandım, ilaçların yanına yenileri eklendi, antibiyotik, prednol, progeston iğne hayırlısı olsun inşallah
Yumurtan toplansın öyle canımdennisgo ben de mi şimdiden coraspin kullanmaya başlasam ??
Aminnn teşekkür ederim, rahimin çok iyi olduğunu söyledi, kalınlık 8 mm.ymiş, 10 gün önce ilaçlara başlamadan önce kaçtı onu bilmiyorum..tedavinin başından yumurta toplama da dahil hiç bugün kadar heyecanlanmamıştım muayeneyi beklerken, tuhaf garip haller içindeydim, yavaş yavaş normale dönüyorumYaaa evet senindiHeyacanını hissedebiliyorum inşallah herşey güzel olacak rahim kalınlığını söyledi mi canım
Aminnnn, senden de öyle güzel haberler alıcaz inşallahgozun aydinbebeğinle sansiniz bolllllllll olsun. insallah senden de pozitif haberler alicaz oyle de oldu aminnnnnnnnn
Ya bi de şey, bu progestan iğne için uzuuun bi süre kullanılacağı söylendi transferden sonra inşallah bebek tutunursa belli bi haftaya kadar kullanmaya devam edilcekmiş, yaklaşık ne kadar süre peki?Yaaa evet senindiHeyacanını hissedebiliyorum inşallah herşey güzel olacak rahim kalınlığını söyledi mi canım
İyi iyi maşallah canımAminnn teşekkür ederim, rahimin çok iyi olduğunu söyledi, kalınlık 8 mm.ymiş, 10 gün önce ilaçlara başlamadan önce kaçtı onu bilmiyorum..tedavinin başından yumurta toplama da dahil hiç bugün kadar heyecanlanmamıştım muayeneyi beklerken, tuhaf garip haller içindeydim, yavaş yavaş normale dönüyorum
İnşallah tutunursa Bebiş 12.haftaya kadar kullandırıyorlar ben jel kullanıyorumYa bi de şey, bu progestan iğne için uzuuun bi süre kullanılacağı söylendi transferden sonra inşallah bebek tutunursa belli bi haftaya kadar kullanmaya devam edilcekmiş, yaklaşık ne kadar süre peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?