• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizzz cane sankim emaba mi emara öyle bisi yaziyor 🤦🏻‍♀️😂 diyeride dedigin gibi ben de oyle benzettim insallah oyle oldu aminnnn🙏🏼
kocamla sohbet yogun hic sorma ovulasyon zamani kovaladigim adam simdi tup tedavisi oluyorum hep pesimde :tokat: artikin lazim degilsin anlaaaaaaa dicem🤣
Benden leke geldi lambadadan sonra bıraktık artık zamanında ben koşuyodum şimdiii o bıraksam her gün isticek tey allam noluyosaaa artıkk🙈😆

yarin tekrar gidicem insalah guzel haberlerle donerim ama yarin dozunu dusurup pazar catlama ignesi yaptitabilirim dedi dananin kuyrugu yarin kopar😀🤦🏻‍♀️

seninnnnnnn testtttttttt pozitif geliyorrrrr 🙏🏼
Benim silik pozitiften bakalım kahramanca hareketler görecek miyiz yarın :) bu embriyolar deli ne yapacakları belli olmuyor. Kan sonucunu görene kadar Umur etmeye devam :)

Benden leke geldi lambadadan sonra bıraktık artık zamanında ben koşuyodum şimdiii o bıraksam her gün isticek tey allam noluyosaaa artıkk🙈😆
Yasaklar arzu doğurur diye boşuna demiyorlar, resmi tatil 9 ay kapalıyız canım, peşinde koştuğum günleri iyi değerlendirseydin de sende 😂😂

Benim silik pozitiften bakalım kahramanca hareketler görecek miyiz yarın :) bu embriyolar deli ne yapacakları belli olmuyor. Kan sonucunu görene kadar Umur etmeye devam :)
Yok yok o kesin tutundu sana ilk günler cazip bir ortam göstermemişsin çocuğa takipte kalmış sonraki günler cezbedici birşeyler yapmışsın hah tamam yapışabilirim bu anaya demiş bence 🐣

Yok yok o kesin tutundu sana ilk günler cazip bir ortam göstermemişsin çocuğa takipte kalmış sonraki günler cezbedici birşeyler yapmışsın hah tamam yapışabilirim bu anaya demiş bence 🐣
İlk günler hep uzandım, demiştir “ne biçim hayat doğacağım da yatacak mıyım?” Sonra dışarı çıkmaya başlayınca fikri değişmiş olabilir.. gezmek, yemek içmek cazip gelmiştir belki de :) ya ben tüp bebek transferlerinde geç tutunma diye bir şey hiç duymadım ondan 9. Gün için çok silik geldi bana. ama sonuçta olan oldu zAten bize sonucu görüp duygusunu yaşamak kaldı sadece :)

İlk günler hep uzandım, demiştir “ne biçim hayat doğacağım da yatacak mıyım?” Sonra dışarı çıkmaya başlayınca fikri değişmiş olabilir.. gezmek, yemek içmek cazip gelmiştir belki de :) ya ben tüp bebek transferlerinde geç tutunma diye bir şey hiç duymadım ondan 9. Gün için çok silik geldi bana. ama sonuçta olan oldu zAten bize sonucu görüp duygusunu yaşamak kaldı sadece :)
tüp bebekte dış gebelik bile oluyor ki.. geç döllenme de bal gibi olmuştur cumartesi inşallahh bayram yeri yine burasıııı :)

Elbette oluyordur kuzu olmasa herkesin 9. Gün değeri 3 aşağı 5 yukarı aynı olurdu, kimisinin 500 çıkıyor kimisinin 100 demekki tutunma günleri farklı ki değerler bu kadar farklı

Şşşş bebeyi sorgulamayın :sinirli:
Biz çok ince düşünüyoruz gayet normal tutundu o. Genelde transferden sonra 10.gün 200lü kan sonucları geliyor. Değişebilir de.
9.gün test yaptığında 100 gibi bi değerse silik çıkması normal değil mi? Testin duyarlılığını da bilemeyiz sonuçta.
Hem neye göre kime göre silik? Çıldırtmayın küçük kahramanı!

evet bacılarım ve panic_attack panic_attack dennisgo dennisgo @Beste78 cilekliturta_33 cilekliturta_33 tupcu doslarim 🙂bugün ki kontorol de en küçük 6 olan 12 mlm olmus en büyük 12 olan 17, olmuş 8,9 mlm olanlar 14,15 mlm olmuş. yarin tekrar cagirdi pazartesi veya sali toplama olucakmis ama kararsiz kaldi onden giden 17 milme takilmicaz geriden gelenler daha birbirine yakin onlara odaklicaz dedi. yarina gore belli olucak problem yok dedi . simdi sizce bu tablo nasil

heee birde genetik testimin sonucu cikmis 43 46 mi dedi uydurmuyorsam,kapi caldi anlamadim guzel cikmis sorun yok dedi🙏🏼
Gayet iyi canım benimde senin ki gibi olmuştu önden giden bi tane arkadakiler yetişsin diye bi iki gün uzatmıştı toplama işini ,hadi inşallah hepsi olun kaliteli spermle anlaşıcak yumoşlar olsun ,kromozom da 46dır

Elbette oluyordur kuzu olmasa herkesin 9. Gün değeri 3 aşağı 5 yukarı aynı olurdu, kimisinin 500 çıkıyor kimisinin 100 demekki tutunma günleri farklı ki değerler bu kadar farklı
Aynen katılıyorum bestecim benim 10.gün değerim 90 çıkmıştı ama panicin 7.gün benden bayağı yüksekti inşallah sağlıkla sımsıkı tutunmuştur dennisgo dennisgo

tüp bebekte dış gebelik bile oluyor ki.. geç döllenme de bal gibi olmuştur cumartesi inşallahh bayram yeri yine burasıııı :)
Bak dış gebelik duymuştum, hatta şaşırmıştım da biraz.. umarım yarın geç tutunmayı da duymakla kalmaz yaşayarak öğrenmiş olurum :)

Aslında haklısın herkes aynı gün benzer değerleri almıyor sonuçta. Bazen değerler arasında ciddi farklar oluyor. Umarım öyle olmuştur canım. Çok kalmadı, yarın bu zamanlar heyecan dorukta olacak :)

Şşşş bebeyi sorgulamayın :sinirli:
Biz çok ince düşünüyoruz gayet normal tutundu o. Genelde transferden sonra 10.gün 200lü kan sonucları geliyor. Değişebilir de.
9.gün test yaptığında 100 gibi bi değerse silik çıkması normal değil mi? Testin duyarlılığını da bilemeyiz sonuçta.
Hem neye göre kime göre silik? Çıldırtmayın küçük kahramanı!
Yani o silik çizgi 100- 200 gibi değerlerin yanından bile geçmiyordu ama belki bizim bebenin gidiş yolu farklıdır..güzelce sonuca ulaşalım da, aradaki bu sevimsiz detayları unutmaya hazırım :)

Aynen katılıyorum bestecim benim 10.gün değerim 90 çıkmıştı ama panicin 7.gün benden bayağı yüksekti inşallah sağlıkla sımsıkı tutunmuştur dennisgo dennisgo
Evet önemli olan artış diyorlar ya boşuna değil. O zaman 8 gün kanına göre güzel bir artış olur umarım yarın.

Evet önemli olan artış diyorlar ya boşuna değil. O zaman 8 gün kanına göre güzel bir artış olur umarım yarın.
Canım internette şimdi bayağı araştırma yaptım, o kadar çok kişi gördümki 8.9.10. gün silik görüp pozitif sonuçlananı. Aşağıda birkaç örnek kopyaladım:

* benim 9. gün silik çıkmıştı.12. gün yine yapmıştım yine silik çıkmıştı ... Ama kanda pozitifi gördüm
* canım çok silikte olsa gölge gibi bile olsa hamilesin demek benim 10. gün test yaptım negatif bugün kan testi pozitif sonra 10 gün testine bi daha baktım çok ama çok silik gölge gibi çizgi var ben hamileysem sen kesin hamilesin tabi allahın izniyle
*benim de 11. gün regl gibi kanamam olunca BHcg yaptırdık , hamileymişim .. ama ahdım vardı , o sabah o lekelenmelerim olmasaydı aldığım testi o gün yapacaktım ve nitekim akşam yaptım da , benim de silik çıkmıştı 2. çizgi , ikizlere hamileymişim üstelik
*arkadasım bende dün baktım idrar testınde ikinci çizgi silik çıktı fakat çizgiyi azda olsa görüyodum ve hamıleymısm 11.gündü benımde

Back