- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
- #9.101
Bunun asıl sebebi hcg nin idrara geçişi aslında, kimisinin hemen geçiyor kimisinin daha geç aslolan kan tahlili ve değerin katlanması aslında idrar testlerinin yanıltıcı olması burdan kaynaklanıyor aslındaCanım internette şimdi bayağı araştırma yaptım, o kadar çok kişi gördümki 8.9.10. gün silik görüp pozitif sonuçlananı. Aşağıda birkaç örnek kopyaladım:
* benim 9. gün silik çıkmıştı.12. gün yine yapmıştım yine silik çıkmıştı ... Ama kanda pozitifi gördüm
* canım çok silikte olsa gölge gibi bile olsa hamilesin demek benim 10. gün test yaptım negatif bugün kan testi pozitif sonra 10 gün testine bi daha baktım çok ama çok silik gölge gibi çizgi var ben hamileysem sen kesin hamilesin tabi allahın izniyle
*benim de 11. gün regl gibi kanamam olunca BHcg yaptırdık , hamileymişim .. ama ahdım vardı , o sabah o lekelenmelerim olmasaydı aldığım testi o gün yapacaktım ve nitekim akşam yaptım da , benim de silik çıkmıştı 2. çizgi , ikizlere hamileymişim üstelik
*arkadasım bende dün baktım idrar testınde ikinci çizgi silik çıktı fakat çizgiyi azda olsa görüyodum ve hamıleymısm 11.gündü benımde