• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fincanimdaki yaziyi ve surati goren bi benmiyim acaba 🤣😂 kimse varmi anlayan ?
maşallahhh gıı bebişin ultrason görüntüsü ooo o suraatt yerim ben önünde de kese görüntüsü var erkek olacak zaar
yazıyı okuyamadım anlamlandıramadım kuzumm ama harfler var.. cli eli:)
kocanla sohbet koyu görünüyor... inşallahh kuzumm Rabbim gönlüne göre versin.. :KK68:

Olucak bu bebis olucak inaniyorum :KK66: ve tum pozitif enerjimi okyanus asiri yolluyorum sana. Cumartesi gunu haberlerini dort gozle bekleyoruz cicim. :super:
Canım teşekkür ederim umarım tüm pozitif enerjiler işe yarar ve benim tembel teneke tutunmayı başarır :)

Günaydınlar
Armin Armin bugün kontrolün var, güzel haberlerle umarım. Sanki en heyecanlı, keyifli zamanı yumurta toplama ve transfer gibi:))İkisinin arasındaki bekleme süresini saymıyorum tabi:)
@dennisgo şafak 1 :))
Evet canım benim bir senin iki :) arka arkaya güzel haberler alırız umarım.

evet bacılarım ve panic_attack panic_attack dennisgo dennisgo @Beste78 @cilekliturta_33 tupcu doslarim 🙂bugün ki kontorol de en küçük 6 olan 12 mlm olmus en büyük 12 olan 17, olmuş 8,9 mlm olanlar 14,15 mlm olmuş. yarin tekrar cagirdi pazartesi veya sali toplama olucakmis ama kararsiz kaldi onden giden 17 milme takilmicaz geriden gelenler daha birbirine yakin onlara odaklicaz dedi. yarina gore belli olucak problem yok dedi . simdi sizce bu tablo nasil

heee birde genetik testimin sonucu cikmis 43 46 mi dedi uydurmuyorsam,kapi caldi anlamadim guzel cikmis sorun yok dedi🙏🏼
Yumoşlar süper cevap vermiş iğnelere canım, inşallah hepsi sağlıklı olacak🙏🙏

evet bacılarım ve panic_attack panic_attack dennisgo dennisgo @Beste78 @cilekliturta_33 tupcu doslarim 🙂bugün ki kontorol de en küçük 6 olan 12 mlm olmus en büyük 12 olan 17, olmuş 8,9 mlm olanlar 14,15 mlm olmuş. yarin tekrar cagirdi pazartesi veya sali toplama olucakmis ama kararsiz kaldi onden giden 17 milme takilmicaz geriden gelenler daha birbirine yakin onlara odaklicaz dedi. yarina gore belli olucak problem yok dedi . simdi sizce bu tablo nasil

heee birde genetik testimin sonucu cikmis 43 46 mi dedi uydurmuyorsam,kapi caldi anlamadim guzel cikmis sorun yok dedi🙏🏼
Yumurtlar gayet iyi en büyüğü feda edecek muhtemelen, diğerlerini toplayacak bu da hiç sorun değil. Gayet dengeli büyüyorlar. Tedavinin devamı da böyle olumlu geçecek umarım

Yumurtlar gayet iyi en büyüğü feda edecek muhtemelen, diğerlerini toplayacak bu da hiç sorun değil. Gayet dengeli büyüyorlar. Tedavinin devamı da böyle olumlu geçecek umarım
insallah. ben de sordum asistanina dedim o nolcak takilma dedi geriden gelen bir suru yumurta var dedi🤦🏻‍♀️

maşallahhh gıı bebişin ultrason görüntüsü ooo o suraatt yerim ben önünde de kese görüntüsü var erkek olacak zaar
yazıyı okuyamadım anlamlandıramadım kuzumm ama harfler var.. cli eli:)
kocanla sohbet koyu görünüyor... inşallahh kuzumm Rabbim gönlüne göre versin.. :KK68:
kizzz cane sankim emaba mi emara öyle bisi yaziyor 🤦🏻‍♀️😂 diyeride dedigin gibi ben de oyle benzettim insallah oyle oldu aminnnn🙏🏼
kocamla sohbet yogun hic sorma ovulasyon zamani kovaladigim adam simdi tup tedavisi oluyorum hep pesimde :tokat: artikin lazim degilsin anlaaaaaaa dicem🤣

hehhh aliyolarsa ne mutlu kistle ugrasmim bide🙏🏼🤦🏻‍♀️💋
Yok sen hiç bir şeyle uğraşmıyorsun.. bakacaklar önden gidiyorsa çöp olacak diğerleri yetişirse o olgunken toplanırken o folikülden de bir yumurta elde edeceksin. Hiç kafana takma sen onu. Geriden gelenler sayıya iyi ve uyumlu

Yarın diğerleri ona yetişebilir canım, yetişmezse de sorun değil arkadan gelenlerin sayısı yeterli zaten, gayet güzel ilerliyor bence 👍
insalah geriden gelenler oyle devam eder ciglik ata ata kosmak istiyorum cok heyecanlanıyorum🤣

Yok sen hiç bir şeyle uğraşmıyorsun.. bakacaklar önden gidiyorsa çöp olacak diğerleri yetişirse o olgunken toplanırken o folikülden de bir yumurta elde edeceksin. Hiç kafana takma sen onu. Geriden gelenler sayıya iyi ve uyumlu
yarin tekrar gidicem insalah guzel haberlerle donerim ama yarin dozunu dusurup pazar catlama ignesi yaptitabilirim dedi dananin kuyrugu yarin kopar😀🤦🏻‍♀️

seninnnnnnn testtttttttt pozitif geliyorrrrr 🙏🏼

Back