- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.061
maşallahhh gıı bebişin ultrason görüntüsü ooo o suraatt yerim ben önünde de kese görüntüsü var erkek olacak zaarfincanimdaki yaziyi ve surati goren bi benmiyim acabakimse varmi anlayan ?
Canım teşekkür ederim umarım tüm pozitif enerjiler işe yarar ve benim tembel teneke tutunmayı başarır :)Olucak bu bebis olucak inaniyorumve tum pozitif enerjimi okyanus asiri yolluyorum sana. Cumartesi gunu haberlerini dort gozle bekleyoruz cicim.
Evet canım benim bir senin iki :) arka arkaya güzel haberler alırız umarım.Günaydınlar
Armin bugün kontrolün var, güzel haberlerle umarım. Sanki en heyecanlı, keyifli zamanı yumurta toplama ve transfer gibi:))İkisinin arasındaki bekleme süresini saymıyorum tabi:)
@dennisgo şafak 1 :))
Yumoşlar süper cevap vermiş iğnelere canım, inşallah hepsi sağlıklı olacakevet bacılarım vepanic_attack dennisgo @Beste78 @cilekliturta_33 tupcu doslarim bugün ki kontorol de en küçük 6 olan 12 mlm olmus en büyük 12 olan 17, olmuş 8,9 mlm olanlar 14,15 mlm olmuş. yarin tekrar cagirdi pazartesi veya sali toplama olucakmis ama kararsiz kaldi onden giden 17 milme takilmicaz geriden gelenler daha birbirine yakin onlara odaklicaz dedi. yarina gore belli olucak problem yok dedi . simdi sizce bu tablo nasil
heee birde genetik testimin sonucu cikmis 43 46 mi dedi uydurmuyorsam,kapi caldi anlamadim guzel cikmis sorun yok dedi
Yumurtlar gayet iyi en büyüğü feda edecek muhtemelen, diğerlerini toplayacak bu da hiç sorun değil. Gayet dengeli büyüyorlar. Tedavinin devamı da böyle olumlu geçecek umarımevet bacılarım vepanic_attack dennisgo @Beste78 @cilekliturta_33 tupcu doslarim bugün ki kontorol de en küçük 6 olan 12 mlm olmus en büyük 12 olan 17, olmuş 8,9 mlm olanlar 14,15 mlm olmuş. yarin tekrar cagirdi pazartesi veya sali toplama olucakmis ama kararsiz kaldi onden giden 17 milme takilmicaz geriden gelenler daha birbirine yakin onlara odaklicaz dedi. yarina gore belli olucak problem yok dedi . simdi sizce bu tablo nasil
heee birde genetik testimin sonucu cikmis 43 46 mi dedi uydurmuyorsam,kapi caldi anlamadim guzel cikmis sorun yok dedi
canım bestemm evet kuzum bugünn 18,20 de inşallahh güzel haberle geliyoooruummmcan09e kuzu senin muayene bugündü sanırım gittin mi ya da saat kaçta gideceksin? Güzel haberlerle gel inş
aminn bestem ama o 17 mlm cok buyurse nolur ? en kucuk en ve buyuk sinir mlm kac ?Yumoşlar süper cevap vermiş iğnelere canım, inşallah hepsi sağlıklı olacak
insallah. ben de sordum asistanina dedim o nolcak takilma dedi geriden gelen bir suru yumurta var dediYumurtlar gayet iyi en büyüğü feda edecek muhtemelen, diğerlerini toplayacak bu da hiç sorun değil. Gayet dengeli büyüyorlar. Tedavinin devamı da böyle olumlu geçecek umarım
sağol denisim inşallahhh :)can09e güzel haberlerini bekliyoruz canım
Son günü artık, bitsin de çalışmalara başlayalım diye bekliyorum canımcanım bestemm evet kuzum bugünn 18,20 de inşallahh güzel haberle geliyoooruummm
sen nasılsın bestem bitti mi devam mı regl?
Yarın diğerleri ona yetişebilir canım, yetişmezse de sorun değil arkadan gelenlerin sayısı yeterli zaten, gayet güzel ilerliyor benceaminn bestem ama o 17 mlm cok buyurse nolur ? en kucuk en ve buyuk sinir mlm kac ?
Bende de vardı 3 cm olmuştu :) cetrotide vuruyorsun ya çatlayamıyor da garibim öyle kendi kendine büyüyor kist oluyor. Opu da alıyorlar onu da.insallah. ben de sordum asistanina dedim o nolcak takilma dedi geriden gelen bir suru yumurta var dedi
kizzz cane sankim emaba mi emara öyle bisi yaziyormaşallahhh gıı bebişin ultrason görüntüsü ooo o suraatt yerim ben önünde de kese görüntüsü var erkek olacak zaar
yazıyı okuyamadım anlamlandıramadım kuzumm ama harfler var.. cli eli:)
kocanla sohbet koyu görünüyor... inşallahh kuzumm Rabbim gönlüne göre versin..
hehhh aliyolarsa ne mutlu kistle ugrasmim bideBende de vardı 3 cm olmuştu :) cetrotide vuruyorsun ya çatlayamıyor da garibim öyle kendi kendine büyüyor kist oluyor. Opu da alıyorlar onu da.
Yok sen hiç bir şeyle uğraşmıyorsun.. bakacaklar önden gidiyorsa çöp olacak diğerleri yetişirse o olgunken toplanırken o folikülden de bir yumurta elde edeceksin. Hiç kafana takma sen onu. Geriden gelenler sayıya iyi ve uyumluhehhh aliyolarsa ne mutlu kistle ugrasmim bide
insalah geriden gelenler oyle devam eder ciglik ata ata kosmak istiyorum cok heyecanlanıyorumYarın diğerleri ona yetişebilir canım, yetişmezse de sorun değil arkadan gelenlerin sayısı yeterli zaten, gayet güzel ilerliyor bence
Evett bitsin de gelsin çalışmalaarr❤❤Son günü artık, bitsin de çalışmalara başlayalım diye bekliyorum canım
yarin tekrar gidicem insalah guzel haberlerle donerim ama yarin dozunu dusurup pazar catlama ignesi yaptitabilirim dedi dananin kuyrugu yarin koparYok sen hiç bir şeyle uğraşmıyorsun.. bakacaklar önden gidiyorsa çöp olacak diğerleri yetişirse o olgunken toplanırken o folikülden de bir yumurta elde edeceksin. Hiç kafana takma sen onu. Geriden gelenler sayıya iyi ve uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?