- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.881
Amiin denisim sağol inşallahhh❤❤ senin de pozitif haberini alıyoruuzCuma günü bebeğinle tanışır Pazar günü de 4 kişilik ilk tatilinize başlarsınız umarım :) şimdiden iyi tatiller canım
İnşallahh zuzuuu..❤ sen nerelerdesinn bakiiiimmcilekliturta_33 cok sevindim canim, saglikla kucagina da al insAllah
dennisgo yarin guzel bir sonuc cikacak insAllah, dualarim seninle
can09e cumaya görürsün bence cancan, satlikla gor insAllah, kafa rahat git tatiline
Armin yumuyumlar güzel güzel buyuyordur insAllah, haberlerini bekliyoruz
@Beste78 test stresi cok daha fazla, bencede beklemek en mantiklisi
Buralardayim cancanim, takipteyim :))İnşallahh zuzuuu..❤ sen nerelerdesinn bakiiiimm
Aman kaçırmaaa heeeBuralardayim cancanim, takipteyim :))
1 saat önce kırmızı kartı yedim canımSende son durum ne canım? Bat geldi çattı acaba dokuz ay kadar senin kapıya uğramayacak mı? Ben yarın sabah ilk kanı vereceğim. Yarın 27. Günüm ve bir kaç gün kaysa da zaman zaman, genelde de 27 de adetim başlar o yüzden yarın öbür gün pek önemli bence :)
Bekledim vecilekliturta_33 cok sevindim canim, saglikla kucagina da al insAllah
can09e cumaya görürsün bence cancan, satlikla gor insAllah, kafa rahat git tatiline
Son testin ve mutlulukların başlangıcı olan testin olsun insAllahBekledim veGördüm önümüzdeki ay kalan son testimi kıpkırmızı görürüm inş
Yeni ay yeni umutlar, bu ay da arka arkaya haberler alırız umarım. Ben 11. Gün yani Cumartesi sonuç alacağım, negatifse hiç 11. Günü göremiyorum zAten :) ikinci kanı vermeyi başarırsam hamile olma ihtimalim yüksek bence :)cilekliturta_33 cok sevindim canim, saglikla kucagina da al insAllah
Canım umarım bir sonraki ay kırmızı kart istifa eder de senin karşına çıkamaz :) umarım benimki de çoktan işi bırakmıştır :)1 saat önce kırmızı kartı yedim canıminşallah seninki 9 ay gelmeyecek
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBekledim veGördüm önümüzdeki ay kalan son testimi kıpkırmızı görürüm inş
Armin ne yaptın canım
Ben de ona bakmaya geldim, acaba yazdı da bildirimi mi gelmedi yine diye, ama ses yokArmin acil bekleniyorsun:)
hersey yolundaymış canolarım netim berbat etiket yapmadimcilekliturta_33 panic_attack kızlar bebişlerin kalp atışlarını duymuşsunuz, hep böyle güzel haberlerle devam etsin inşallah
Kanguru ve Koala hamişliğin hayırlı olsun canım
can09e yeni hamiş nasıl gidiyor, cuma günü senden de güzel haberler alalım inşallah
dennisgo canım senin de çok az kaldı müjdeli haberine
Armin canım senin de bugün kontrolün varmış güzel güzel yumoşların olmuştur inşallah
@Effective canım bence bir hematoloğa görün bu konuda en tecrübeli doktor onlar, sonucun homozigot, kullandığın iğnede doz ayarlaması gerekebilir, üniversite hematolojiden ya da hematolog olan özel hast. randevu alabilirsin.
Ve burada bebiş bekleyen diğer arkadaşlarım inşallah bizlerde en kısa zamanda hamileler kervanına katılırız inşallah
benim kocam dun geldi oyuzden girmeye pek vaktim olmuyor onu görmeye de geliyolar filan
bugun kontorolum vardi . ignelere guzel cevap vermisim 12 mm bir tane 6 mm bitane digerleri 8,9 mm toplamda 10 yumurta dedi. perşembe baskilayiciya baslyacagim ignelerim 3 ce cikicak. heycanim artıyor yavrularhepinizi öpüyorum
kizzzzzzz dedim kocama gel sen de iceri gir izleKocişin de gelmiş oh ne güzel.
Kaçta yarın kontrol? Ayy yımırtalar sayılcek, ölçülcek, çok zevkli :))
Çıkar mı şimdi bilemedim ama yarın 8. Gün ve kendi döngüme göre adet günüm yarın çıkabilir. Ama biliyorsun burada pozitif olsa da aksiyon alamıyor bekliyorsun ben de onların verdiği test günlerine sadık kalıyorum bu nedenle :) ilk kanı vereceğim ama sonuç alacağım kan Cumartesi günü verilecek. Daha önceki transferlerde ikisi arası Regl oldum hep :)
Kızlaaarrr çok şükür pıt pıtları duydukkarından muyane etti ben kalp hızını sormayı unuttum 6+6 haftalık dedi iki hafta sonra kontrol tüp bebek doktoru da benim doktorum da ikili üçlü teste gerek yok dedi % 1 ihtimalmiş
Kan sulandırıcı iğne gebelik boyu kullandıracak hiç bi hamileliği riske atamam seninki kıymetli gebelik bi zararı olmaz dedi çok şükür içim daha rahatladı bazı tahliller istedi böyle işte canlar
@Effective canım ben transferin ilk gününden beri enox 0,4 kullanıyorum bide asprin doktor 9 ay devam edeceğiz dedi bi Zararı olmaz merak etme kanama olmadı benim bazen şişiyor morarıyor
Kanguru ve Koala benim ara ara bulantı oluyor halsizlik iştahsızlık var karnım sabahları düz akşama 5 aylık gibi oluyor
inşallahh kuzuuumm son adet olsunn bebişin gelsiiinBekledim veGördüm önümüzdeki ay kalan son testimi kıpkırmızı görürüm inş
Bekledim veGördüm önümüzdeki ay kalan son testimi kıpkırmızı görürüm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?