Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cilekliturta_33 cok sevindim canim, saglikla kucagina da al insAllah
dennisgo yarin guzel bir sonuc cikacak insAllah, dualarim seninle
can09e cumaya görürsün bence cancan, satlikla gor insAllah, kafa rahat git tatiline
Armin yumuyumlar güzel güzel buyuyordur insAllah, haberlerini bekliyoruz
@Beste78 test stresi cok daha fazla, bencede beklemek en mantiklisi

İnşallahh zuzuuu..❤ sen nerelerdesinn bakiiiimm

1 saat önce kırmızı kartı yedim canıminşallah seninki 9 ay gelmeyecek

Bekledim ve Gördüm önümüzdeki ay kalan son testimi kıpkırmızı görürüm inş

Yeni ay yeni umutlar, bu ay da arka arkaya haberler alırız umarım. Ben 11. Gün yani Cumartesi sonuç alacağım, negatifse hiç 11. Günü göremiyorum zAten :) ikinci kanı vermeyi başarırsam hamile olma ihtimalim yüksek bence :)

benim kocam dun geldi oyuzden girmeye pek vaktim olmuyor onu görmeye de geliyolar filan

bugun kontorolum vardi . ignelere guzel cevap vermisim 12 mm bir tane 6 mm bitane digerleri 8,9 mm toplamda 10 yumurta dedi. perşembe baskilayiciya baslyacagim ignelerim 3 ce cikicak. heycanim artıyor yavrular hepinizi öpüyorum

Ben de ona bakmaya geldim, acaba yazdı da bildirimi mi gelmedi yine diye, ama ses yok Armin acil bekleniyorsun:)
hersey yolundaymış canolarım netim berbat etiket yapmadim

cilekliturta_33 bebiko canenin kalp atışlarını duymuşsun şükürler olsun canım benim rabbim daha nice guzel haberlerini nasip etsin masallahhhhh
dennisgo 6 temmuz test gunune az kaldi kalbimdesin dualarımla guzel haberlerini alacağız öylede oldu aminnnnnn

Kocişin de gelmiş oh ne güzel.
Kaçta yarın kontrol? Ayy yımırtalar sayılcek, ölçülcek, çok zevkli :))
kizzzzzzz dedim kocama gel sen de iceri gir izle izledi oda baya heycanlandi ondan da kan aldilar genetik icin. he birde formu doldurup imzalari attik. onunla gidince daha bi hissettim tedavi de olduğumuzu sonu mutlu bittti amin

Bilirim Denissgocugum bekleyen dervis muradina ermis modu bizimkisi. Ben kan vermeme ragmen (sonuclari bugun alicam tabi sizlere yarin bildirirm) hala evde test yapiyorum koyuluk takibi yapiyorum. Istadigin ve hissettigin gibi yap canim. Ben cikar diye biraz heyecan yaptim sadece En guzeli bizlerle olsun.

awwwwww cook sevindim cilekliturtaa tebrik ederim ve dilerim saglikla gelsin bebisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…