- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
- #8.921
Aslında BAT yazdı 2 defa da, atlandı sanırım :))
Senella 'dan şüpheleniyorum.
Kimse o totem yapıp söylemeyen çabbuk çıksın ortaya!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında BAT yazdı 2 defa da, atlandı sanırım :))
senellaa senin bat geceli baya oldu o sen olmayasinNeden temmuz katlarına bakıyorsunuz ki. Hamile olduğuna göre batı haziran olsa gerek. Hadi ben kaçtım :)
İnşaallah canımCanım
30 da çatladı ise ya da akıntı bitince 1 inde de olabilir çatmala değerlendirdiğin günlere bakınca hala şansın var bence. Umarım nokta atışı olur pozitif sonuç alırsın.
Hiiii doğru bildiim çok sevindim yaasevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
inşAllah sağlıkla devam eder,geçmişte yaşananlardan ve beterlerinden korur Allahım
dualarınızı bekliyorum
Hiçbir şey olmayacak kuzum, sağlıkla ilerleyecek sürecin, tadını,keyfini çıkar hamileliğininsevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
inşAllah sağlıkla devam eder,geçmişte yaşananlardan ve beterlerinden korur Allahım
dualarınızı bekliyorum
Çok sevindimsevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
dualarınızı bekliyorum
inşallahh sağlıkla doğuruyoruuuzz.. kol kola doktora gidiyoruuuzz hoommmmmsevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
dualarınızı bekliyorum
inşAllahHiiii doğru bildiim çok sevindim yaa
Evet insallah sağlıkla devam eder
inşAllah kuzum,bu ay da senin güzel haberini alacağız inşAllahHiçbir şey olmayacak kuzum, sağlıkla ilerleyecek sürecin, tadını,keyfini çıkar hamileliğinin
teşekkür ederimÇok sevindim
Hayırlı olsun canım, güzel haberler arka arkaya geliyor bereket geldi sayfaya, darısı bizlere inşallah, bu kez sorunsuz devam edecek ve sağlıkla kucağına alacaksın inşsevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
dualarınızı bekliyorum
sevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
dualarınızı bekliyorum
inşAllah cancanım ya,hommmmminşallahh sağlıkla doğuruyoruuuzz.. kol kola doktora gidiyoruuuzz hoommmmm
inşAllah Bestecan ben inanıyorum ki bu sayfada hamile kalmayan kalmayacak,seninde güzel haberler alacağız en kısa zamandaHayırlı olsun canım, güzel haberler arka arkaya geliyor bereket geldi sayfaya, darısı bizlere inşallah, bu kez sorunsuz devam edecek ve sağlıkla kucağına alacaksın inş
özgurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gözlerim doldu oyyy benim canım sende hamilesin demekk cok cok cok cok cok cok çok cok sevindim ezan okuyuyo dilerim rabbim saglikla sıhhatle kucagina almayi nasip etsin kendine benim icin saril özgur hamileeeesevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
dualarınızı bekliyorum
inşAllah kuzum,hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaEnee.. Sağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah kuzum.
sevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
dualarınızı bekliyorum
ilahi senn ağzım ayrıldı yahuAaa ben degilmiymisim :) Bende benden supheleniyordum :) Hadi bakalım dualarımız seninle
amiiin Arminim,Allahım hepimizi güldürsün,mutluluktan dolsun gözlerimiz inşAllahözgurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gözlerim doldu oyyy benim canım sende hamilesin demekk cok cok cok cok cok cok çok cok sevindim ezan okuyuyo dilerim rabbim saglikla sıhhatle kucagina almayi nasip etsin kendine benim icin saril özgur hamileeee