Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol sinoooo cuma sende kese gör rahatla
inşallahh hayırlısıyla bakalım:) erken olucak gibi ama belli de olmaz demi adetten 2 gün öncesi 260tı (düz hesap):)
yola çıkacağım için hafta içinde de burada olmayacağım için cumaya verdi randevuyu kısmet inşallah görürüz:)

gözünaydın canım, allah kolaylıklar versin hamileliğin boyunca inşallah

Yaa ne güzel maşallah, gözün aydın

cilekliturta_33 panic_attack kızlar bebişlerin kalp atışlarını duymuşsunuz, hep böyle güzel haberlerle devam etsin inşallah
Kanguru ve Koala hamişliğin hayırlı olsun canım
can09e yeni hamiş nasıl gidiyor, cuma günü senden de güzel haberler alalım inşallah
dennisgo canım senin de çok az kaldı müjdeli haberine
Armin canım senin de bugün kontrolün varmış güzel güzel yumoşların olmuştur inşallah
E Effective canım bence bir hematoloğa görün bu konuda en tecrübeli doktor onlar, sonucun homozigot, kullandığın iğnede doz ayarlaması gerekebilir, üniversite hematolojiden ya da hematolog olan özel hast. randevu alabilirsin.
Ve burada bebiş bekleyen diğer arkadaşlarım inşallah bizlerde en kısa zamanda hamileler kervanına katılırız inşallah

Asıl sen kendinden haber veeerrr 2 temmuz dedindiii ayy hadi inşallaahhhhh
Kuzum benim ağrılarım var..cuma inşallah güzel haber veriyoruuumm❤

Asıl sen kendinden haber veeerrr 2 temmuz dedindiii ayy hadi inşallaahhhhh
Kuzum benim ağrılarım var..cuma inşallah güzel haber veriyoruuumm❤
Ben de henüz bir haber yok kuzum bu ay 1-2 gün geç yumurtladım o yüzden Çarşamba perşembeye sarkabilir, normal tarihim bugün adet ağrılarım ve çene sivilcem çıktı ağrılarım başlayınca test yapmadım çünkü 1 tane testim kalmıştı onuda iktisatlı kullanıcam ovü ve hcg testi almamaya karar vermiştim hatırlarsan son 1 ovü ve 1 hcg testi kaldı elimde, cuma hem kese hem kalp atışı görürsün inş

Aminn kuzum inşallahh duyuyoruz görüyoruzz❤

Evet tamam da bir taneyi iktisatlı nasıl kullancan onu çözemedim.. bidaha bidaha mı kullancan
Şaka
ben geçen adetimde 5 kala falan başladım sanırım son iki de kimyasal falan oldu..6 testi harcamışım 1ide yanlışlıkla gitti 2 tanesini de nisanda kullanmışım... :))
Ağrılarım benim de vardı..hatırlarsın belirtileriiii❤ bence yap sen o testi sonra kan vermeye gidersin amiin amiin amiinn

Hahahahah aynen öyle kurutup kurutup tekrarlıycam canom,yani reglim 5 gün geçecek ve ben hala regli olmamış olucam öyle yapıcam heba olmasın garibim 3 yılda 100 test gitmiştir kesin, geçen sene benimde öyle olmuştu 4 gün kala çıktı 2 gün sonra silikleşti sonra tekrar koyulaştı günlerce hem test hem kan vermiştim dış gebelik riski vardı şükür değilmiş ama günde 3-4 test yaptığım oluyordu allahım ne zor süreçti korkuyla bekle dış olmasın düşük olsun diye dua et ay bak hatırlayınca fena oldum yine, senin şimdiki ağrılar yerleşmeden kaynaklanıyordur canım

Canımm hayırlısı ya Rabbim ne zmm nasip ettiysr. Hatırlatmak istemedimdi ama.. senin canın sağolsuunn kuzumm.. nasıl ne zaman istiyorsan o zmm yap ama benim hadi yap dediğim hamile oluyo hee

Canımm hayırlısı ya Rabbim ne zmm nasip ettiysr. Hatırlatmak istemedimdi ama.. senin canın sağolsuunn kuzumm.. nasıl ne zaman istiyorsan o zmm yap ama benim hadi yap dediğim hamile oluyo hee
Ya aslında deli gibi yapmak istiyorum acayip alışmışım test yapmaya ve hamileliklerimin hepsini erkenden öğrenmiştim, ama bana yaramadı erken öğrenmek bu ay yeni test siparişi vermemek için zor tuttum kendimi tatilde olmasam kesin alırdım, neyse perşembeye kadar gelmezse yaparım canom

Sende son durum ne canım? Bat geldi çattı acaba dokuz ay kadar senin kapıya uğramayacak mı? Ben yarın sabah ilk kanı vereceğim. Yarın 27. Günüm ve bir kaç gün kaysa da zaman zaman, genelde de 27 de adetim başlar o yüzden yarın öbür gün pek önemli bence :)

1 test kalmışsa iktisat kalmamıştır :) şaka bir yana yumurtlamana göre 14. Günde yapardım ben olsam. Erken gebelikse şu an bile çıkabilir. Ama yapmak istememeni de anlıyorum. Benim yarın transferin 8. Günü yapsam çıkabilir ana benim de elim teste gitmiyor. 1 testim var ama eczane de 2 dk mesafede :) parasını verince tüm testler bizim :)

Cuma günü bebeğinle tanışır Pazar günü de 4 kişilik ilk tatilinize başlarsınız umarım :) şimdiden iyi tatiller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…