- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.741
Kız çıktı lakin kızıma da baktım ona erkek diyooşimdi hamileliğin eğlenceli bir tarafına da bakalım mı madem bu kadar bol hamişimiz var maşallah,panic_attack @Marjo @cilekliturta_33 @kayipdunya @Meryem Seyyan can09e @selozy @Effective @Kanguru ve Koala çin takvimine göre cinsiyet hesabı yapsanıza, bakalım gerçek cinsiyetlerle örtüşecek mi, bir kaç arkadaşım var çin takvimine göre cinsiyet hesaplayıp öyle tutturmaya çalışıyor, takvim gerçekten işliyor mu merak ettim, çin takviminden cinsiyetlerinize bakar mısınız, bakalım ne çıkacak, hep stres oldu olmadı tutundu tutunmadı diye gerilmeyelim biraz da keyfine bakalım hamileliğin kızlar, darısı da bizim başımız olur inşallah.
Kız çıktı lakin kızıma da baktım ona erkek diyoo❤
Hayırlısı bakalımm sağlıkla gelsinler de ❤❤ya senınkı kesın kız zaten :) panıc de kız sen de kız farklı cıkarsa cok yıkılırım oyle gelıyo cunku bana cok
şimdi hamileliğin eğlenceli bir tarafına da bakalım mı madem bu kadar bol hamişimiz var maşallah,panic_attack @Marjo @cilekliturta_33 @kayipdunya @Meryem Seyyan can09e @selozy @Effective @Kanguru ve Koala çin takvimine göre cinsiyet hesabı yapsanıza, bakalım gerçek cinsiyetlerle örtüşecek mi, bir kaç arkadaşım var çin takvimine göre cinsiyet hesaplayıp öyle tutturmaya çalışıyor, takvim gerçekten işliyor mu merak ettim, çin takviminden cinsiyetlerinize bakar mısınız, bakalım ne çıkacak, hep stres oldu olmadı tutundu tutunmadı diye gerilmeyelim biraz da keyfine bakalım hamileliğin kızlar, darısı da bizim başımız olur inşallah.
Hayırlısı bakalımm sağlıkla gelsinler de ❤❤
Zuzu hiç merakta değilim yaa
Kız diyöör..
Yokk kıızz niye yaptırdın demedimmzuzum aynen en onemlısı saglıklı olmaları cınsıyetın hııııc onemı yok, ben sadece hanı grupta hamıle sayımız yarı yarıya geldı nasılsa, bı de hep kanama oldu mu tutunma oldumu gıbı streslı konular konusuyoruz ya, eglence olsun hem hamişlere moral olsun hem de bız hamıle kalamayanlara da bi heves olsun dıye deneyelım dedım, hepsı saglıcakla dogsun da cınsıyetı allah ne ısterse o olsun, kulun haddıne degıls cınsıyet secmek zaten tabı kı gulum canom
Evet sen de haklısın bir de görev icabı olmuyor bu işler bak keyfine kuzum yeterince değerlendirdin dediğin gibiDünü de değerlendirdik, yeter gayri Deniz ya:))
Bugün mola:))
Yarın tekrar lambadaya devam:)
Meme ultrasonu ile izleyebilirler sanırım. Herhangi bir şikayetin var mı bu arada. Umarım büyümemiştirBenim de meme ultrasonum var bugün
Aşılamada kullandığım 75 mg iğne rahimdeki miyomu bir anda çok büyüttü
Bakalım göğüsteki miyom kaç oldu
Mamografi çekmezler umarım daha 1 yıl olmadı çünkü
Çok çirkin birşey o
NEdense senin erkek olacak gibi geliyor bana. Tamamen sallıyorum :)Kız çıktı
İyi haftasonları herkese.. nasıl sıcak nasıl sıcak, oturduğum yerde terliyorum yakında buhar olacağım
tebriklerrrrrrrrrr sendemi hamilesinnnn vayyy arkadas ne bereketli bir ayEveeetttt halaymi cekiyoduk zilgitmi cekiyoduk gelsin davul zurna hemiii lillilililiMasallah cizgi daha belirgin cikti. Bir bakin lutfen.
Dun ara tara tirim tiris doktorumuda yakaladim gorustumzoru zoruna test icin belgelerimide aldim. Hem pazartesi hem carsamba kan vericem. Carsamba alicam tum sonuclari. Hamisleri kutluyorum pek giremiyorum nete ama gozum uzerinizde
Hepinizin enerjisi o kadar yuksek ve guzelki tesekkur ederim. Allah olmayanlarada nasip etsin insallah.
valla yağdı yağmasına ama hala sıcak... 1 saat ne gorduysek o..istanbul da pis bi hava var cok nemli bir de acayip bir rüzgar. keske burda yagsaaaaaa
bitmeyen bi nemimiz var yaa zaten.. yağmasın canooomm işler kötü etkileniyor..Ohh iyi ferahlatmıştır biraz gerçi o da nem yapar ya
oda olabilir tabbikimsi ama bence tutunuyor kahraman...Benimki de sürekli değil bir kaç saat sürüyor sonra geçiyor. Umarım bunlar tutunma belirtileridir. Bazen diyorum, doğal yoldan hamile kalınca bu günlerde şikayeti olmuyor insanın. Biz transferi bildiğimiz için ilk bir kaç günde tutunacağını da biliyorum. Bu ağrılar o nedenle biraz psikolojik gibi geliyor bana :)
Hem öyle hemde ilaçlardan bence bide şimdi sen diğerleriyle kıyaslarsın dennisim inşallah bunda o farkı yaşarsın ben transferin 5.günü akşam göğüs ucundaki sızlama yanma oldu daha önce hiç yaşamamıştım allahım bu bi işaretmi diye heyecanlanmıştım sizin orda evde yapılan gebelik testi yasakmıydı
çok şımartma keratayı...Ahaha bugüne kadar bağrımıza bastık olmadı dediğin gibi arada yükseleyim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?