Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız çıktı lakin kızıma da baktım ona erkek diyoo

çin takvımının püf noktası var, hamıle kaldıgın andakı yaşına göre bakıyorsun, ınternette cok program sallama, bi tane sayfa bulmustuk bız, onda dtum dogmusların cınsıyetıne baktık dogru tuttu arkadaslarla ama sıteyı sımdı bulamıyorum adet gununu dogum tarıhını falna yazıp buluyodun cok guzeldı

Kız diyöör..

Hayırlısı bakalımm sağlıkla gelsinler de ❤❤
Zuzu hiç merakta değilim yaa

zuzum aynen en onemlısı saglıklı olmaları cınsıyetın hııııc onemı yok, ben sadece hanı grupta hamıle sayımız yarı yarıya geldı nasılsa, bı de hep kanama oldu mu tutunma oldumu gıbı streslı konular konusuyoruz ya, eglence olsun hem hamişlere moral olsun hem de bız hamıle kalamayanlara da bi heves olsun dıye deneyelım dedım, hepsı saglıcakla dogsun da cınsıyetı allah ne ısterse o olsun, kulun haddıne degıls cınsıyet secmek zaten tabı kı gulum canom

Yokk kıızz niye yaptırdın demedimm evet evet iyi olur kafa dağılır :)

Meme ultrasonu ile izleyebilirler sanırım. Herhangi bir şikayetin var mı bu arada. Umarım büyümemiştir

tebriklerrrrrrrrrr sendemi hamilesinnnn vayyy arkadas ne bereketli bir ay rabbim kucagina almayi da nasip etsin

oda olabilir tabbikimsi ama bence tutunuyor kahraman...

aaa öyle bi yasak mı varmış dünyada.. ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…