Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mukemmel sen cozmussun bu isi. Ben doktora gitmeden once hazirlik yapiyorum yaziyorum herseyi yoksa akillarina gelmiyo.

Hersey cok guzel olacak inaniyorumm

Sormasi ayip libidom cokmu yukseldi ne cinsellik istiyorum fakat cekiniyoruz esimle. Masturbasyon olayina nasil bakiyosunuz? Doktorunuza sordunuzmu bacilar?
Ben hamiş olduğumu öğrenene kadar libido tavandı öğrendim tık yok psikolojik midir yoksa annelik içgücüsü koruma içgüdüsü mü bilmem. Zaten sürekli uyku modundayım aşırı yorgunum hiç aklıma gelmiyo

maşallah canım, allah hayırlısıyla tamamını getırsın, saglıkla kucagına da aldıgını gorelım ınsallah, cok guzel haberler bunlar

şimdi hamileliğin eğlenceli bir tarafına da bakalım mı madem bu kadar bol hamişimiz var maşallah, panic_attack Marjo cilekliturta_33 ZincirKirma Madam Seyyan can09e selozy E Effective Kanguru ve Koala çin takvimine göre cinsiyet hesabı yapsanıza, bakalım gerçek cinsiyetlerle örtüşecek mi, bir kaç arkadaşım var çin takvimine göre cinsiyet hesaplayıp öyle tutturmaya çalışıyor, takvim gerçekten işliyor mu merak ettim, çin takviminden cinsiyetlerinize bakar mısınız, bakalım ne çıkacak, hep stres oldu olmadı tutundu tutunmadı diye gerilmeyelim biraz da keyfine bakalım hamileliğin kızlar, darısı da bizim başımız olur inşallah.

Sormasi ayip libidom cokmu yukseldi ne cinsellik istiyorum fakat cekiniyoruz esimle. Masturbasyon olayina nasil bakiyosunuz? Doktorunuza sordunuzmu bacilar?
Ben yerleşme ağrılarım geçene kadar ilişkiye girmedim. Öğrendikten sonra 6.haftaya kadar ilişki olmadı. Ağrılar bittikten sonra denedik olumsuz bi durum olmayınca (lekelenme yada ağrı) devam ettik. Dikkatli olmaya çalışarak cinselliğe devam ediyoruz. Doktor da şikayetin yoksa hamilelik boyunca devam edebilirsiniz dedi.

Kız çıktı

Eklentiler

• 569BF363-D190-47F3-B2ED-8FC168B3E484.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 37
AMin canım sende en kısa zamanda pozitifi gör inşallah veeee burdaki diğer arkadaşlarım

amin canım inşallah hayırlısıyla o günleri de görürüz hep beraber inşallah, geri kaldık 14 kişi, grubun başlangıcına göre çok umut verici bir istatistik

Kız çıktı. Ben bunlara hiç inanmam. Ama arkadaşın yumurtlama gününe göre denesin bence. Az da olsa bilimsel gözüküyo :) Gerisi şans :)
Ben ilk ultrason kağıdını alınca ramzi teorisine baktım,ona göre erkek. Buradaki forumlara bakılırsa 10da 8 doğru çıkıyor, bebeğin kesedeki konumuna bakılıyor.
12.haftadan sonra da nub teorisi var.

Erkek diyo

Eklentiler

• 7398A3A1-36BD-424D-9787-3011D68E0AA0.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…