- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.721
Dünü de değerlendirdik, yeter gayri Deniz ya:))27 de silikleşti ise bugün yarın da önemli değil mi? Burada öyle konuşuyorduk sanki.
Aynen öylee
Şu an tüp bebek tedavisi olduğu için biraz daha rahat muhattap buluyorum ama bazı kuralları var işte keskinler ve bizden çok farklılar. Acile gitmek diye bir kavram yok. Tam acillik olacaksın :) çatlatma iğnem geç saatti, sağda solda iğne yapacak birisini arıyorsun. Tamam eve hemşire geliyor bu güzel bir şey ama saat 9:30 da vurulacağı zaman da kimse gelemiyor, sen acile gidemiyorsun..tuhaf bir şey :)
Aile doktorumuz iyi neyse ki, ona Türkiye’deki doktorlar gibi davranıyorum; ne tahlil istersek ne ilaç istersek yazıyor. Spermiyogram yaptıracağı zaman eşim hep ondan istedi sonuçlar iyi olunca da hiç ürolog görmedi. Düşün ben doktorumla akraba oldum görüşmeden duramıyorum, eşim hiç ürolog ile tanışmadı :) adam istediklerinde örnek veriyor çekiliyor kenara :)
Ol halay basimiz sen ol canimAynen öylee
Çok tebrik ederim
Ama halaybaşı olmazsam oynamam
Amin canim seninde hayirli olsun. Saglikla guzel gunlere insallahMaşallah Rabbim tamamına erdirsin gözün aydın
Amin canım inşAllahAmin canim seninde hayirli olsun. Saglikla guzel gunlere insallah
Ben hamiş olduğumu öğrenene kadar libido tavandı öğrendim tık yok psikolojik midir yoksa annelik içgücüsü koruma içgüdüsü mü bilmem. Zaten sürekli uyku modundayım aşırı yorgunum hiç aklıma gelmiyoSormasi ayip libidom cokmu yukseldi ne cinsellik istiyorum fakat cekiniyoruz esimle. Masturbasyon olayina nasil bakiyosunuz? Doktorunuza sordunuzmu bacilar?
Bu 3 günlük sürede zehirlenerek de totem yapmayı düşünmezsin umarım :)
Eveeetttt halaymi cekiyoduk zilgitmi cekiyoduk gelsin davul zurna hemiii lillilililiMasallah cizgi daha belirgin cikti. Bir bakin lutfen.
Dun ara tara tirim tiris doktorumuda yakaladim gorustumzoru zoruna test icin belgelerimide aldim. Hem pazartesi hem carsamba kan vericem. Carsamba alicam tum sonuclari. Hamisleri kutluyorum pek giremiyorum nete ama gozum uzerinizde
Hepinizin enerjisi o kadar yuksek ve guzelki tesekkur ederim. Allah olmayanlarada nasip etsin insallah.
Ben yerleşme ağrılarım geçene kadar ilişkiye girmedim. Öğrendikten sonra 6.haftaya kadar ilişki olmadı. Ağrılar bittikten sonra denedik olumsuz bi durum olmayınca (lekelenme yada ağrı) devam ettik. Dikkatli olmaya çalışarak cinselliğe devam ediyoruz. Doktor da şikayetin yoksa hamilelik boyunca devam edebilirsiniz dedi.Sormasi ayip libidom cokmu yukseldi ne cinsellik istiyorum fakat cekiniyoruz esimle. Masturbasyon olayina nasil bakiyosunuz? Doktorunuza sordunuzmu bacilar?
Kız çıktışimdi hamileliğin eğlenceli bir tarafına da bakalım mı madem bu kadar bol hamişimiz var maşallah,panic_attack Marjo cilekliturta_33 ZincirKirma Madam Seyyan can09e selozy E Effective Kanguru ve Koala çin takvimine göre cinsiyet hesabı yapsanıza, bakalım gerçek cinsiyetlerle örtüşecek mi, bir kaç arkadaşım var çin takvimine göre cinsiyet hesaplayıp öyle tutturmaya çalışıyor, takvim gerçekten işliyor mu merak ettim, çin takviminden cinsiyetlerinize bakar mısınız, bakalım ne çıkacak, hep stres oldu olmadı tutundu tutunmadı diye gerilmeyelim biraz da keyfine bakalım hamileliğin kızlar, darısı da bizim başımız olur inşallah.
Kız çıktı
AMin canım sende en kısa zamanda pozitifi gör inşallah veeee burdaki diğer arkadaşlarımbakalım gercekten tutacak mı :) tesekkurler canım, ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahım
AMin canım sende en kısa zamanda pozitifi gör inşallah veeee burdaki diğer arkadaşlarım
Kız çıktı. Ben bunlara hiç inanmam. Ama arkadaşın yumurtlama gününe göre denesin bence. Az da olsa bilimsel gözüküyo :) Gerisi şans :)şimdi hamileliğin eğlenceli bir tarafına da bakalım mı madem bu kadar bol hamişimiz var maşallah,panic_attack Marjo cilekliturta_33 ZincirKirma Madam Seyyan can09e selozy E Effective Kanguru ve Koala çin takvimine göre cinsiyet hesabı yapsanıza, bakalım gerçek cinsiyetlerle örtüşecek mi, bir kaç arkadaşım var çin takvimine göre cinsiyet hesaplayıp öyle tutturmaya çalışıyor, takvim gerçekten işliyor mu merak ettim, çin takviminden cinsiyetlerinize bakar mısınız, bakalım ne çıkacak, hep stres oldu olmadı tutundu tutunmadı diye gerilmeyelim biraz da keyfine bakalım hamileliğin kızlar, darısı da bizim başımız olur inşallah.
şimdi hamileliğin eğlenceli bir tarafına da bakalım mı madem bu kadar bol hamişimiz var maşallah,panic_attack Marjo cilekliturta_33 ZincirKirma Madam Seyyan can09e selozy E Effective Kanguru ve Koala çin takvimine göre cinsiyet hesabı yapsanıza, bakalım gerçek cinsiyetlerle örtüşecek mi, bir kaç arkadaşım var çin takvimine göre cinsiyet hesaplayıp öyle tutturmaya çalışıyor, takvim gerçekten işliyor mu merak ettim, çin takviminden cinsiyetlerinize bakar mısınız, bakalım ne çıkacak, hep stres oldu olmadı tutundu tutunmadı diye gerilmeyelim biraz da keyfine bakalım hamileliğin kızlar, darısı da bizim başımız olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?