Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
okurken tebessüm ettim güzel sinyaller alıyorum

Salı’da daha ilaca devam derler muhtemelen önemli olan daha sonraki aşama :) dengeli büyüyen her biri kaliteli yumurtaların olsun da sonra da kaliteli embriyolar olarak 5 günden sonra bir donsunlar, orada hayatın kıymetini anlayıp sana sıkı sıkı tutunsunlar :)

oyyyyyy benim guzelligim gorumusun yigenimizi cok sukurrrr hersey yolundaymiş

Hareket berekettir boşver hareketsiz kalma. Benim de ilk hafta adet sancısı gibi ama hafifinden günde iki üç kez kısa süreli ağrılarım olmuştu. Tutunmuştur da iyice yerleşme kazıları yapıyodur bence. :) Coraspin'e devam

başınız sağolsun canım, sana da cok gecmıs olsun, ınsallah sımdı daha ıyısındır.

maşallah canım gözünaydın, sağlıkla huzurla buyusun ınsallah

Umarım canım Temmuz bizim ayımız olur.fitil opu dan sonra eklenecektir hiç takılma tadını çıkar tedavinin, sonunda da pozitif olsun neşemizi bulalım :)
Umarım canım Temmuz bizim ayımız olur.fitil opu dan sonra eklenecektir hiç takılma tadını çıkar tedavinin, sonunda da pozitif olsun neşemizi bulalım :)
Transferden sonra ya da şu ayın 5 indeki kontrolden sonra ekler muhtemelen, ben de öyle düşünüyorum. Evet yaa herkesten arkaarkaya gelsin şöyle en güzelinden haberler

muhteşem, çok güzel, hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlere devam bacım

Ahaha duysa da güler zaten aha bu da manyak der geçer. Şeker gibi adam. Sanki sinirlerini almışlar.
10 tane kaliteli olup hiçbirinin tutunamamasındansa 1 tane olsun senin olsun beybisi. Ne sayıya takıl, ne kaliteye. Bakınız şekil 1a ben :))
Olayın yarısı transfer edilebilecek en azından elde bir embriyo olmasıysa diğer yarısı rahmin durumu ve transfer anının titizliği. Tek başına kaliteli embriyonun yeterli olmadığını unutma. Orta kalite bile olsa Müstecep bey onu öyle bir yerleştirecek ki "geçmiş olsun, tutacak bu" dediğinde sen içinden "alla alla bayaa ciddi bu adam yav" diyeceksin. Ve sonra bi bakacan gerçekten de tutmuş.

sağol canım teşekkürler dostlar sağolsun...

Ohh bee rahatladık sonunda. :) Gözün aydın canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Kalbin hareketini görmek çok tuhaf di mi? Minnak turtacık komple kalpmiş gibi görünmüştür.
Çok şükür zaten sorma hormonlarım iyice kafamı bulandırmaya başlamıştı ya ikisinden biri de tutup üç olduysa kurup duruyordum gönlümden geçen oldu bi olsun bizim olsun sağlıkla doğsunlar ve sağlıkla büyütelim kesenin içinde minnak bişeydi turtam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…