- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.601
okurken tebessüm ettimDün akşam adet ağrısı gibi ağrılarım oldu canım. Pek mümkün değil farkındayım ama bir an gerçekten Regl başlıyor sandım yani :) şimdi iyiyim bugün dışarı çıkmayı düşünüyordum ama ağrılar olunca uzanayım dedim. Genelde uzanıyorum, evin içinde hareket etmeye çalışıyorum ama akşam bir dondurmaya yemeye gitmeden de durmuyorum :)
Salı’da daha ilaca devam derler muhtemelen önemli olan daha sonraki aşama :) dengeli büyüyen her biri kaliteli yumurtaların olsun da sonra da kaliteli embriyolar olarak 5 günden sonra bir donsunlar, orada hayatın kıymetini anlayıp sana sıkı sıkı tutunsunlar :)insallah ici dolu kaliteli olurlar insallah aralarinda kucagima alacagim bebegime donusenim olur rabbim cok aratmaz. öyle de oldu aminkizzzzzz cok heycanliyimmmmmmm sali mustecep yokum dedi ama cuma kontorolun de yanindayim dedi tamam beybi soru yok dedim beybiyi o duymadi tabi
oyyyyyy benim guzelligim gorumusun yigenimizi cok sukurrrr hersey yolundaymişCanlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük bi taneeee5,5 haftalık dedi herşey iyi gözüküyor dedi aslından transfere göre 6+5 ama bişi demedim kalbi gösterdi bi hafta on güne kalp atışı duyarsınız dedi ama ben Salı’ya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum çok rahatladım ama Allah’a bin şükür sıradaki sinemcim de kese kalp görmek nasip olsun ve diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip olsun mübarek Cuma yüzü suyu hürmetine...aminn...
Şöyle en güzelinden, en yakışıklısından pozitiflerimiz olsun kuzum :)okurken tebessüm ettimgüzel sinyaller alıyorum
Dün akşam adet ağrısı gibi ağrılarım oldu canım. Pek mümkün değil farkındayım ama bir an gerçekten Regl başlıyor sandım yani :) şimdi iyiyim bugün dışarı çıkmayı düşünüyordum ama ağrılar olunca uzanayım dedim. Genelde uzanıyorum, evin içinde hareket etmeye çalışıyorum ama akşam bir dondurmaya yemeye gitmeden de durmuyorum :)
aminnnnnn denizim bak ya guluyodum duygulandim aglamaya basladim kiz benŞöyle en güzelinden, en yakışıklısından pozitiflerimiz olsun kuzum :)
kızlarrr ben geldim hiç birşey okuyamadım 50 sayfa birikmiş şimdi başlıyorumdennisgo en çok seni merak ettim. bi özet geçin yaaa var mı gelişmeler.. Armin naptı onuda çok merak ediyom .. panik çilekli hamilelikler nasıl gidiyor.. lütfenn özet ... çok zor bi kaç gün geçirdim kendim 2 gün hastanedeydim zaten zehirlenmiim kızlar..bide cenazemiz oldu bu arada koptum gittim sizden mecburen.. hadi bakalım inşallahh güzel haberler alıcam...
Canlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük bi taneeee5,5 haftalık dedi herşey iyi gözüküyor dedi aslından transfere göre 6+5 ama bişi demedim kalbi gösterdi bi hafta on güne kalp atışı duyarsınız dedi ama ben Salı’ya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum çok rahatladım ama Allah’a bin şükür sıradaki sinemcim de kese kalp görmek nasip olsun ve diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip olsun mübarek Cuma yüzü suyu hürmetine...aminn...
Umarım canım Temmuz bizim ayımız olur.fitil opu dan sonra eklenecektir hiç takılma tadını çıkar tedavinin, sonunda da pozitif olsun neşemizi bulalım :)
Transferden sonra ya da şu ayın 5 indeki kontrolden sonra ekler muhtemelen, ben de öyle düşünüyorum. Evet yaa herkesten arkaarkaya gelsin şöyle en güzelinden haberlerUmarım canım Temmuz bizim ayımız olur.fitil opu dan sonra eklenecektir hiç takılma tadını çıkar tedavinin, sonunda da pozitif olsun neşemizi bulalım :)
kızz geliyo ki bence...
kızz geliyo ki bence...
erken gösterdiğinden mi kuzularım:)ben de kız dıyorum :)
Geçmiş olsun canım korktuğum şeylerdendir bol yoğurt ye ,başınız sağolsunköfte yedim sokakta canooomm ..pis boğazım.. ne olacak virüs kapmışım etten... Annemin teyzesini kaybettik canım..(((
bacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim
kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadimmuaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee 250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr
Erken göstermedi çocuk, normal gösterdi.erken gösterdiğinden mi kuzularım:)
Umarım canım şu an sıkıca tutunmakla meşguldür diye inanıyorum. Kendisini Temmuz başı gibi gösterirse tadından yenmez :)
insallah ici dolu kaliteli olurlar insallah aralarinda kucagima alacagim bebegime donusenim olur rabbim cok aratmaz. öyle de oldu aminkizzzzzz cok heycanliyimmmmmmm sali mustecep yokum dedi ama cuma kontorolun de yanindayim dedi tamam beybi soru yok dedim beybiyi o duymadi tabi
sağol canım teşekkürler dostlar sağolsun...Benim yengeme günde 3 taneye izin vermişti doktor, içmeye devam etti, çok sağlıklı, zeki bir oğlu oldu. Şimdi oğlu lise son sınıfta ve geçen yıl kanadadan bir okul çağırdı dersleri çok iyi diye.
Eltim de aynı şekilde içti.
Bu arada geçmiş olsun Zeyno ve başınız sağolsun
Çok şükür zaten sorma hormonlarım iyice kafamı bulandırmaya başlamıştı ya ikisinden biri de tutup üç olduysa kurup duruyordum gönlümden geçen oldu bi olsun bizim olsun sağlıkla doğsunlar ve sağlıkla büyütelim kesenin içinde minnak bişeydi turtam benimOhh bee rahatladık sonunda. :) Gözün aydın canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Kalbin hareketini görmek çok tuhaf di mi? Minnak turtacık komple kalpmiş gibi görünmüştür.
teşekkür ederim canım ..geçmiş olsun Allah rahmet eylesin.
şimdi iyiyim canım teşekkürler...Tşk ederim canım çok şükür, nerelerdesin umarım iyisindir, merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?