Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amanın gıı sen sigaramı içiyon hemde hamilesin bırak hemen, buda bırakmana sebep olsun

Umarım canım Temmuz bizim ayımız olur.fitil opu dan sonra eklenecektir hiç takılma tadını çıkar tedavinin, sonunda da pozitif olsun neşemizi bulalım :)

Hep güzel olsun güzel devam etsin canım hayırla sonuçlansın inşallah

Oh oh maşallah kuzuma. Geriye dondurulmuş da kalsın inşallah. Bulunsun dolapta.

ne diyosunnnn.. ahandan dünyanın bi ucundan bi müjde daha... hadi hayırlısı tebrikler kuzum inşallah değerlerin artarak devam eder... bi kaç gün uzak kaldım ne haberler ama arada uzaklaşsam mı ne..
Bu aralar müjdeler bitmiyordu.. okyanuş aşırı bile müjdeler geliyordu :)

canım maşallah ne guzel demek bulantısız hamılelık yasayacaksın. benım ılkınde 3 ay hep ıstıfra etmıstım sonrası cok rahattı. bu kortajla sonuclananda da cok mıde bulantım oldu, 8+2 ye kadar geldı oldukca bulantılı ve mıgren agrılıydı, ama saglıklı degıldı ve kurtaj oldum. yanı o bulantılı bebek saglıklı bebek lafı senı hıc dusundurtmesın palavra o. hep boyle rahat gecsın ınsallah hamılelıgın

Bağımlılık kolay bırakılmıyor. Benim annem sigara bırakacağı zaman üç sigara pazarlık dışı derdi yemekler sonrası bir tane mutlaka içmek isterdi :) sanırım hamilelikte de daha çok stres yaratmamak için böyle bir kaç sigaraya izin verilebiliyor

Haydee hoppaaa teyy teeyyy!
Güzel haberler gelmeye devam ediyor. Anasına sıkıca sarılmış bi koala bekliyoruz. Hadi bakalım.

benim oglumda cok bulantı yasadım dıye uzuluyodum ılk uc ay, benden 3 ay sonra arkadasım hamıle kaldı 9 ay ıse gıdemedı yattı bulantıdan onun da kız bebegı olmustu. cınsıyetle de alakalı degıl, bence vucudun, bebegın gelıstırdıgı hormonlara tepksııyle alakalı bazı vucut dengeyı hemen saglayamıyor demek. ınsallah saglıklı ve rahat bır hamılelık yasarsın zuzum benım

dennisgo
Deniscim sende ne var ne yok bakiim? Var mı ağrın sızın bi şeyin?
Dün akşam adet ağrısı gibi ağrılarım oldu canım. Pek mümkün değil farkındayım ama bir an gerçekten Regl başlıyor sandım yani :) şimdi iyiyim bugün dışarı çıkmayı düşünüyordum ama ağrılar olunca uzanayım dedim. Genelde uzanıyorum, evin içinde hareket etmeye çalışıyorum ama akşam bir dondurmaya yemeye gitmeden de durmuyorum :)

Oh oh maşallah kuzuma. Geriye dondurulmuş da kalsın inşallah. Bulunsun dolapta.
insallah ici dolu kaliteli olurlar insallah aralarinda kucagima alacagim bebegime donusenim olur rabbim cok aratmaz. öyle de oldu amin kizzzzzz cok heycanliyimmmmmmm sali mustecep yokum dedi ama cuma kontorolun de yanindayim dedi tamam beybi soru yok dedim beybiyi o duymadi tabi

Dedim size az ve öz lambada diye
İşin sırrı bu.
Bu arada ikimiz de pikten iki gün öncesi ve pik günü ilişkiyle hamile kaldık.

benım de hamılelıgım oyle denk gelmıstı pık gununden ıkı gun once bırlıktelık vardı bır de pık gordugum gun vardı ve hamıle kalmıstım ama cok gec tutunmustu benımkı. pık gunu cok onemlı demek

amiin inşallah canımm benim sağol

Ohh bee rahatladık sonunda. :) Gözün aydın canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Kalbin hareketini görmek çok tuhaf di mi? Minnak turtacık komple kalpmiş gibi görünmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…