- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.581
Çok şükür güneydoğudaki 3 aylık görevi tamamladım, hayırlısıyla evime ankaraya dönüyorum kızımı eşimi özledim, artık çalışmalara başlayabilirim inşallah
panic_attack kontrole gittin mi canım?
Amanın gıı sen sigaramı içiyon hemde hamilesin bırak hemen, buda bırakmana sebep olsun@Zeyneppp83 başınız sağolsun sllah size ömür versin sağlıklı sıhhatlii
Gııı ben her öğlen dışarda yiyorumm ama biliyomusun hiiiç tavuk yemiyorumm canım istemiyor hiiç çekmiyoor.. ahh bi sigaradan tiksinmiyom ne hikmetse..
Allaha teslim ettim artık kendimi de iyice germek istemiyorum.. yoksa gerildikçe ağrım artıyor.
Umarım canım Temmuz bizim ayımız olur.fitil opu dan sonra eklenecektir hiç takılma tadını çıkar tedavinin, sonunda da pozitif olsun neşemizi bulalım :)Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun, başın sağolsun.. evet gittik geldik İstanbul’a, şimdilik herşey yolunda ilaçlara başladım, şuan için fitil ya da jel yokonlar sonraymış, ayın 5 inde kontrol var, inşallah herşey yolunda gider de transfer sonrası güzel haberleri alırım, temmuz hamişi olurum Temmuz bizim ayımız olsun yaaa, Denis, Armin, Özgür, sen, ben ve şuan nicklerini hatırlayamadığım ama bekleyen herkes için, aminnnn
Hep güzel olsun güzel devam etsin canım hayırla sonuçlansın inşallahbacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim
kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadimmuaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee 250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr
bacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim
kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadimmuaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee 250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr
Geçmiş olsun ve başınız sağolsun canım. Yazın dışarıda yemek daha da riskli oluyor ama Şubat atlatmış olmana sevindimartık yolunda bestem bi zehirlenme atlattım üstüne bide cenazemiz oldu derken giremedim hiç. ama burdaki haberler müthiş maşallah.... :)
Tşk ederim cnm evde olmak harika. Bizim Milli Eeğitim Bakanlığı böyle düşünmeden işler yapıyor işte eşi çoluğu çocuğu varmı yokmu mecbur kılıyorgözünaydın canım
Bu aralar müjdeler bitmiyordu.. okyanuş aşırı bile müjdeler geliyordu :)ne diyosunnnn.. ahandan dünyanın bi ucundan bi müjde daha... hadi hayırlısı tebrikler kuzum inşallah değerlerin artarak devam eder... bi kaç gün uzak kaldım ne haberler amaarada uzaklaşsam mı ne..
Ben 9.haftaya yaklaştım bulantım yok. 7.haftada bi iki gün oldu geçti. İştahım da yerinde.
Her bünye hormonal değişimlere farklı şiddette tepki veriyo.
Bulantı sağlıklı gebeliğin işaretidir gibi şeyler de duydum,okudum. Canım sıkıldı tabi ama bence hiiç alakası yok.
Kasık ağrılarım da bitti. Şuan hamileliğe dair tek belirtim memelerin değişimi
Bağımlılık kolay bırakılmıyor. Benim annem sigara bırakacağı zaman üç sigara pazarlık dışı derdi yemekler sonrası bir tane mutlaka içmek isterdi :) sanırım hamilelikte de daha çok stres yaratmamak için böyle bir kaç sigaraya izin verilebiliyorBenim yengeme günde 3 taneye izin vermişti doktor, içmeye devam etti, çok sağlıklı, zeki bir oğlu oldu. Şimdi oğlu lise son sınıfta ve geçen yıl kanadadan bir okul çağırdı dersleri çok iyi diye.
Eltim de aynı şekilde içti.
Bu arada geçmiş olsun Zeyno ve başınız sağolsun
Persembe gunu test yaptim. Silik cizgi cikti.Bugun tekarar edicem testi. Insallah koyulasir. Insallah bu seferki sagliklidir ve tutunmustur. Aksama test yapiyim iki sonucuda paylasicam sizlerle cancagizlarim.
Eger doktoruma ulasabilirsem bir kan testi isticem nalet kari erken cikiyo benim iste gec bitiyo.
Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil alakası yok. Erkek bulandırmaz derler.. mesela ben kızımda da öyle kustuğumu bilmem döndürürdü azcık:))) bakalım bu nasıl olacak.. koku hassasiyeti tavan yapmış durumda 2 peyniri de sevmedm yeni açılmış peynir halbuki. Erken demeyinn zati adet belirtilerim de böyle olur benim ya
Dün akşam adet ağrısı gibi ağrılarım oldu canım. Pek mümkün değil farkındayım ama bir an gerçekten Regl başlıyor sandım yani :) şimdi iyiyim bugün dışarı çıkmayı düşünüyordum ama ağrılar olunca uzanayım dedim. Genelde uzanıyorum, evin içinde hareket etmeye çalışıyorum ama akşam bir dondurmaya yemeye gitmeden de durmuyorum :)
insallah ici dolu kaliteli olurlar insallah aralarinda kucagima alacagim bebegime donusenim olur rabbim cok aratmaz. öyle de oldu aminOh oh maşallah kuzuma. Geriye dondurulmuş da kalsın inşallah. Bulunsun dolapta.
Dedim size az ve öz lambada diye
İşin sırrı bu.
Bu arada ikimiz de pikten iki gün öncesi ve pik günü ilişkiyle hamile kaldık.
amiin inşallah canımm benim sağolbenim oglumda cok bulantı yasadım dıye uzuluyodum ılk uc ay, benden 3 ay sonra arkadasım hamıle kaldı 9 ay ıse gıdemedı yattı bulantıdan onun da kız bebegı olmustu. cınsıyetle de alakalı degıl, bence vucudun, bebegın gelıstırdıgı hormonlara tepksııyle alakalı bazı vucut dengeyı hemen saglayamıyor demek. ınsallah saglıklı ve rahat bır hamılelık yasarsın zuzum benım
Canlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük bi taneeee5,5 haftalık dedi herşey iyi gözüküyor dedi aslından transfere göre 6+5 ama bişi demedim kalbi gösterdi bi hafta on güne kalp atışı duyarsınız dedi ama ben Salı’ya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum çok rahatladım ama Allah’a bin şükür sıradaki sinemcim de kese kalp görmek nasip olsun ve diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip olsun mübarek Cuma yüzü suyu hürmetine...aminn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?