Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Turk erkeklerinin de bu huyu guzel. Esleri hamileyken boyle kosturuyorlar oraya buraya. Benim ki Belcikali; hamile kadin ile kamyon soforu arasinda bir fark yok bunlar icin.
Evet gece yarısı alıp getiriyordu eniştemiz çok iyi baktı kardeşime. Belçikalı erkekler kendileri kaybediyorlar, babalar için de anneyi desteklemek özel bir şey sonuçta :)

Benim transferin üçüncü günü 6 Temmuz test günü canım. Armin bugün başlıyor tedaviye

bacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim

kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadimmuaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee 250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr

hiç şüphemiz yok tabikide sorunsuz devam edecek ..büyücek tutuncak.. herşeyin sorunsuz geçmesine çok sevindim hayırlı olsun kuzum..
Umarım canım şu an sıkıca tutunmakla meşguldür diye inanıyorum. Kendisini Temmuz başı gibi gösterirse tadından yenmez :)

Canım
Tedavinin her aşaması gayet iyi geçsin ve dengeli kaliteli yumurtaların olsun..

Zeyno aradan gelip her mesaja bir doğru bir yanlış anlamana ama en sonunda en doğruyu anlamana bayıldım. Gülüp duruyorum okurken :)

Canım
Tedavinin her aşaması gayet iyi geçsin ve dengeli kaliteli yumurtaların olsun..
aminnnn denizim cok sağolasın öyle de oldu amin

senin nasil gidiyor 3 gun oldu rabbim senin de yuzunu güldürsün kalbim kalbimiz seninleeeeee

Tebrikler canım. Kalp atışını da bir an önce duyar ve iyice rahatlarsın umarım

@Zeyneppp83 başınız sağolsun allah size ömür versin sağlıklı sıhhatlii
Gııı ben her öğlen dışarda yiyorumm ama biliyomusun hiiiç tavuk yemiyorumm canım istemiyor hiiç çekmiyoor.. ahh bi sigaradan tiksinmiyom ne hikmetse..
Allaha teslim ettim artık kendimi de iyice germek istemiyorum.. yoksa gerildikçe ağrım artıyor.

Son düzenleme:
aminnnn denizim cok sağolasın öyle de oldu amin

senin nasil gidiyor 3 gun oldu rabbim senin de yuzunu güldürsün kalbim kalbimiz seninleeeeee
İyi gidiyor canım kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum böylece geçiyor günler. Dün akşam Regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Şaşırdın sen iyice, oldu olacak 2. Gün adet başlasın diye kızdım biraz kendime sonra geçti :) bugün iyiyim..
umarım ikimiz için de güzel günler için geri sayıyoruzdur kuzum :)

Hadi bakalım güzel geçsin inşallah, bebişini alda evine git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…