- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.441
adett oldummmmm adet oldummadet oldum diye hic bukadar sevinmemiştim tam günüm de cuma gunu çağırırlar beni muayne ve receteyee
İlk muayenede tam kan tahlili yapılmamış mıydı?Kızlar doktorum kalp atışı için gittiğimde kan tahlili falan hiç birşey yapmadı sadece ultrasyona soktu kalp atışını duyduk okadar
Folik asit de içeren bişey mi? Hepsi kullanılmıyo. İçeriğine bakman lazım. Mesela bazılarında enerji de vermesi için kafein olur, kafein hamilelikte yasakFolik asit yerine multivitamşn alıyorum bir zararı olur mu acaba erken gebelikte?
Kafein yok folik asit varFolik asit de içeren bişey mi? Hepsi kullanılmıyo. İçeriğine bakman lazım. Mesela bazılarında enerji de vermesi için kafein olur, kafein hamilelikte yasak
İyi sordun bende başında alınıp alınmayacağını unutmuşum.. ilk üç ay folik sonrasında multivitamin veriyolardı o zmn tabi özelde devlette o bile denmiyoduFolik asit yerine multivitamşn alıyorum bir zararı olur mu acaba erken gebelikte?
İlk 3 ayda da alınıyor mu ki?E Effectivecan09e vinalac kullanın Kızlar hamilelikte en iyi vitamin o gerekli olan herşey içerisinde var hemen başlayabilirsiniz, internetten de bakın isterseniz.bulantısı olan varsa içerisinde zencefilde var bulantıya çok iyi artı alerjik bir bünyeniz varsa çocukta alerji olmasın istiyorsanız içerisinde lactobasilus var yani probiyotik.
Evet canın kullanılıyor hamilelikte gerekli tüm vitaminlere var, hamileler için hazırlanmış, bulantısı olanlar için artı zencefil, alerjik bünyeler için çocukta alerji olmasın diye probiyotik, artı bebeğin beyin gelişimi için iyot var aslında en önemlisi bence iyot olması sadece omega yok onu da doktorunuza danışıp artı bir ilaç alabilirsinizKuzuumm teşekkür ederiim. İlk üç ay da kullanılıyo mu bu? Folik asitli falan demi?
B12 plus folikasitliya ona devam etmeyim mi?
Folik asit, b12 de var, b12 de çok ciddi düşüklük yoksa içindeki miktar yeterli gelirKuzuumm teşekkür ederiim. İlk üç ay da kullanılıyo mu bu? Folik asitli falan demi?
B12 plus folikasitliya ona devam etmeyim mi?
Sağoll kuzuumm senin bata ne kadar kaldııEvet canın kullanılıyor hamilelikte gerekli tüm vitaminlere var, hamileler için hazırlanmış, bulantısı olanlar için artı zencefil, alerjik bünyeler için çocukta alerji olmasın diye probiyotik, artı bebeğin beyin gelişimi için iyot var aslında en önemlisi bence iyot olması sadece omega yok onu da doktorunuza danışıp artı bir ilaç alabilirsiniz
Benim düşüktü işte 1 ayda yükseltti 400lerde idi.. son durum belli olur bütün her şeye bakıyolardır heralde gittiğimizde.Folik asit, b12 de var, b12 de çok ciddi düşüklük yoksa içindeki miktar yeterli gelir
Ne demek sağlıklı topaç gibi yeğenlerim olsun inş. 2-3 Temmuz kuzumSağoll kuzuumm senin bata ne kadar kaldıı
Aa az kalmıışşşş bebeğimmm inşallahh senden de bomba gelsiiiiinn❤❤❤Ne demek sağlıklı topaç gibi yeğenlerim olsun inş. 2-3 Temmuz kuzum
Kuzum bunlar hamilelikte alınması gereken vitaminler ve hiç bir zararı yok, senin vitamin depoların dolu olsa bile zaman içinde bebiş o depoları tüketecek o yüzden kesinlikle almalısın, artık doğal hiç bir Gıda kalmadı bunları alabileceğin özellikle iyot bebeğin gelişiminde çok çok önemli, heleki bizim yaşlarda kesinlikle kullanılması gerek bunlar depolanan fazlası zarar olan vitaminler değil fazlasını vücut atar ve bu tamamen hamilelikte gerekli mg ve vitaminlere göre hazırlanmış bir multivitamin, zaten doktorunda gidince bir multivamin başlar ben bu ilaç grubunu çalıştım en iyisi bu canım.Aa az kalmıışşşş bebeğimmm inşallahh senden de bomba gelsiiiiinn❤❤❤
Şimdi bestecan ben doğaldan yanayım ya bu kadar uğraştınn sağol. Benim vitamine devam ediyim mi etmeyim mi bu vinalacta çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?