- Konu Sahibi panic_attack
- #8.321
Evet canım bakalım:)Hahah akşam söylersin.
Esin konusunda haklısın ama o da artık kocaman oldu kimseye söylemiyoruz üçümüzün sırrı dersen hoşuna bile gidebilir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bakalım:)Hahah akşam söylersin.
Esin konusunda haklısın ama o da artık kocaman oldu kimseye söylemiyoruz üçümüzün sırrı dersen hoşuna bile gidebilir :)
Gelmedi hala.
Yarin sabahi mi beklesem varsa yapsam cikar mi ki![]()
Ben eccük ümitsizim ablacimHadi canım seninde güzel haberlerini alırız inşallah bu ay![]()
biz de be makalelerr yazdikDıtttt yanlış cevap.. şekerim ikinci paragrafta yazdıkların mışşş gibi yapmak olmuyor mu sence de ? O zaman sonuç alabilir misin peki? Olumlama yapacağım diye saçma gelen cümleleri neden kullanıyorsun. Birisi bunu kullanabilir çok da beğenebilir, ama demek ki sana uygun olumlama şekli bu değil. Kendi yöntemini bulmalısın bence.
ben olumlama olaylarını çok bilmem ama düşüncelerin hayatı etkilediği bildiğim için dikkat etmeye çalışırım.
Dün transfer için gittiğimde kendi doktorum yoktu, kliniğin kurucusuna denk geldim o yapacak sandım transferi. Günlük kontrolleri de kliniğin pek sevmediğimi söylediğim bir doktoru yapıyordu. Bu arada sevmediğimi söyleme nedenim işi ile ilgili değil, az konuşur, yüzü ifadesizdir, bir şey sorarsın kendi doktoruna sor der pek cevap vermek istemez, sosyal yönü zayıftır, hoşlanmıyorum kısaca işte. Kontrolde ne zaman ona denk gelsem, bu adam iyiki benim doktorum değil derim mesela :) Ben de önce stres yaşadım, ya transferi bu doktor yaparsa diye. hatta bunu ilk transferde de yaşamıştım, kendi doktorum kapıdan bir güneş gibi doğup transferimi yapmıştı :)
neyse transfer zamanı geldi. Bu doktorun yapacağını anladım ama neyse ki ben ikinci sıradaydım. hemen bu negatiflikle baş edecek bir takım düşünceler geliştirmeye başladım. Bunu yapmam gerektiğini biliyordum ama içtenlikle yapmazsam asıl fikrimi bastırıp aynı memnuniyetsizle transfere gireceğimi de biliyordum. sonuç olarak ilk beş dakika hatalı, kalan sürede olması gerektiği gibi bu olumsuz duyguların temizliğini yaptıktan sonra transfer zamanı geldi.
İçeri girdim, bil bakalım ne oldu? dünyanın en pozitif en güler yüzlü insanı karşımda duruyordu. hiç bir şey sormadan kendi kendine anlatıyor, ki bizim ilk transfer değil bir çok şeyi söylemese de olurdu. bir de kullandığı kelimeler çok enteresandı; mesela embriyo kalitesi iyi diyebilir bu kötü bir ifade değil sonuçta ama şöyle söylüyordu, kalitesi süper süper süper iyi, bölünmesi, donma çözülme süreçlerine uyumu %100 başarılı.. konuşurken gözlerinin içi parlıyor falan. Görsen, senin sosyal yönü gelişmemiş doktor bu mu diye beni suçlarsın :)
Bunu anlatma nedenim ben olumlu düşünür her şeyi çözerim değil.. bu yol tuzaklarla doludur. Mış gibi yaşamak da bu tuzaklardan birisidir bence.Olumlama yapmak, negatif düşünceleri silmek için yapman gerekenler çok zor şeyler değildir.. ama yaptığın şeye inanmak, o anı yaşayıp, geçmiş gelecek tüm kaygılardan arınmakta biraz zorlanırız sadece. Bunun en iyi örneği de çocuklardır aslında. Bu gözle izlersen çok şey görürsün çocuklarda.. ben eğer ilk beş dakikadaki pozitif düşünceler ile girseydim içeri karşılaşacağım tablo farklı olabilirdi..
çok uzun yazdım ya ben olsam okumam :)
Süper Süper süper gözün aydın canım çalsın davullar oynasın hamileler. Maşallah herkese darısı bizlere.kızlaaarrr
@selozy kuzumm sana uydum yaptım testi.. 5 saniyede belirdi.. neydi davullar mı vuruyorduuu.. ya da vurmasın mı daha 2 gün var.. ama vursuun vursunn![]()
Amin canım önce sana en kısa zamanda henüz kalamayanlara.Bir gün herkes hamilelik haberi alacak. Nokta .!
kuzuu teşekkürleeerrSüper Süper süper gözün aydın canım çalsın davullar oynasın hamileler. Maşallah herkese darısı bizlere.![]()
kizzzzzzzzz canemmmmm hamilesin ya kiz sennnnn![]()
❤
elim ayakima karisti heycanlandim
cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
kızzzz sen beni şok ettinhee ya arminimm sabahki heyecanla burada olaydıınn... çook çoook teşekkür ederiimmm... sen de bebişi alıp geleceksin inşallahhh
ayy kuzuummm çokk tatlısııınnn :) arap atııkızzzz sen beni şok ettingariban gariban yayilmiş sicaktan eriyen dondurma gibiyien birden canlandim. kalkip evin icinde bi saga bi sola kosasim geldi. suprizzz atim benim
![]()
![]()
hamileeeeee
rabbim kucagina almayi da nasip etsin
![]()
kız ben mi azmettim gııAnaaaaaaaaaaaO neeyydi gız!? Ay ben şok! Resmen hamilesin sen ahahaha çok sevindim kuzum benim resmen azmettin başardın valla helal olsun!
Sağlıkla kucağına al inşallah. Kan verdin mi? Vermişsindir. Geriden okuyorum şimdi. İhihihihi
![]()
yok ama dedim hep pikten 2 3gün önce ve pik günü oldu sonrasında olmadı deyi.. sen görmedin zaarr :))kizzzz caneee iliski günlerini kacirip duruyodun hangi ara ne yaptin kiz senbizden gizli halvett eylemisin asdff
hangi kursunla vurdun yimirtayi sen ?
demek ki ben kaçırmışımyok ama dedim hep pikten 2 3gün önce ve pik günü oldu sonrasında olmadı deyi.. sen görmedin zaarr :))
kuzuumm ben de seniii çok çok öptüümm sana kocamann sarıılldıımm amiiiiinnn..demek ki ben kaçırmışımyavrum benim yaa kiz cok mutlu oldum caneeee senaaa kocaman sarildim öptüm.
![]()
darısı başımızaaaaaaaa
![]()
kız ben mi azmettim gııvalla tahmin ediyordum şok olacağınızı da bu kadar tahmin etmiyordumm :)) Amiiin inşallahh sağlıkla kucağımıza alalımm.. yok kan vermediimm :)