• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
besteeemmm çok teşekkür ederim kuzuumm Allah razı olsuunn.. çok yüklüyüm her an boşalıcakk şurada dökülüverecek yaşlaaarr.. darısı başına kuzuumm inanıyorum sende bu haberi vereceksiin. :KK200::KK200:
Ağla kuzum mutluluk gözyaşları bunları, inan ben bile senin adına çok duygulandım,seni düşünemiyorum, inşallah burda bekleyen tüm arkadaşlarım ve ben de bu mutluluğu en kısa sürede yaşayalım 🙏🙏💞

Ağla kuzum mutluluk gözyaşları bunları, inan ben bile senin adına çok duygulandım,seni düşünemiyorum, inşallah burda bekleyen tüm arkadaşlarım ve ben de bu mutluluğu en kısa sürede yaşayalım 🙏🙏💞
ayy kuzum sağoll ya canımsın.. amiin diyorum en kısa sürede hayırlısıylaa amiin.

çileklim çok teşekkür ederiim amiiin kuzum hepimizin... kızz panic de daha uyanmazz gııı aramız fazla olmayacak sizle inşallah:)
Bide normal testle yapmışsın dimi ayyy şimdi hem eşin hem esin ne çok sevinecek nasıl güzel bi mutluluk 🧿🧿
Aynen ya peşpeşe doğacaklar Allah’ın izniyle 🙏🙏ve diğer arkadaşlarımızda inşallah bu güzel haberi bizimle paylaşmak nasip olsun

Bide normal testle yapmışsın dimi ayyy şimdi hem eşin hem esin ne çok sevinecek nasıl güzel bi mutluluk 🧿🧿
Aynen ya peşpeşe doğacaklar Allah’ın izniyle 🙏🙏ve diğer arkadaşlarımızda inşallah bu güzel haberi bizimle paylaşmak nasip olsun
evet evet normal test frely kuzum kalan 2 test işte :) amin inşallah sağlıklaa

Ah keşke keşkeee, verilecek ilaçlar beni geriyo biraz, fitil vs. Deniyo ya, hiç kullanamazmışım gibi geliyo, ama herkes gibi ben de alışırım di mi😕
Hiç merak etme, ben de kullanamam diyordum çünkü daha önce başka nedenlerle verilen fitilleri de kullanmıyordum :) bu nedenle iğne bile istemeyi düşündüm. Ama çok rahat kullandım. Günde üç tane kullanıyorum hem de :)

can09e can09e kuzzuuu şoku atlattıysak kan testi ne zaman düşünüyorsun
düşünmüyorum yaa direk kalp atışına giderim inşallah:) iki gündür 4,30 5te uyanıyorum senin de oldu mu uyanmaların canım?

İşte bu süperhaber, sonunu okumadan görünce yumurtlama sandım çooook sevindim canım gözün aydın, hadi peş peşe artıyor sıradaki 😂
evvveet sıradakiii :) çok sağol teşekkür ederim canım darısı başınaa

Back