- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
- #8.301
Biraz da ben ısrar edeyim bencehala edecem de,sustum napim![]()
![can09e](/data/avatars/s/885/885235.jpg?1623950344)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz da ben ısrar edeyim bencehala edecem de,sustum napim![]()
yokk sağlıklı bu defa da kan verip ispatlamaya gerek yok diye düşünüyorum kuzum... belli keseye kalp atışına gideriz o zaman da kan alırlar zaten. sonuçta hamilesin deyince bi hoş oldumm gııı :))Biraz da ben ısrar edeyim bencecan09e korkularında haklısın ama bu korkular için bile doktor kontrolünde ilerlemek daha iyi değil mi? Sonuçta hamilesin :) kan testi yaptırmadığında hamile değilmiş gibi düşüneceksen gitme. Ama bu mümkün değilse bir an önce kesinleştirip doktor kontrolüne başlamalısın bence. Daha önceki hikayen seni korkutmasın ama bu sefer için güçlendirsin bence
hee ya uyupduruu yaaa kaçta yattıysa gece anamm 3 30da yatmış birazdan uyanır heralde:))
Yapabilirim, yaparım, yapıcamHiç merak etme, ben de kullanamam diyordum çünkü daha önce başka nedenlerle verilen fitilleri de kullanmıyordum :) bu nedenle iğne bile istemeyi düşündüm. Ama çok rahat kullandım. Günde üç tane kullanıyorum hem de :)
merhaba kuzumm çok teşekkür ederimm inşallahh arkamızdan peşi sıra haberlerinizi alıyoruuuz..Merhabalar,
Bu hafta çok yoğunum, 2 aylık rapor yetiştirmem gerek yurt dışına, evde de ilginç şekilde telefon çekmiyor 15 gündür.
Okuyamıyorum başından ama son sayfaları okudumm
can09e canımm, çok mutlu oldummm, tebrik ederimmm, ama lütfen doktora git, bu süreçte progestana başlatabilirler tutunması için. Olumlamanın anasıydın hadi kötü düşünmüyoruz ama tedbiri de elden bırakmıyoruzzz
Gidiyorum yine, umarım herkes çok iyidir. Armin ne yaptı acaba, onu da merak ediyorum
Öpüyorum sizi
kızlaaarrr
selozy kuzumm sana uydum yaptım testi.. 5 saniyede belirdi.. neydi davullar mı vuruyorduuu.. ya da vurmasın mı daha 2 gün var.. ama vursuun vursunn
![]()
canımm çok teşekkür ediyorum.. valla mutluyum şaşkınım.. söylemeyi düşünmüyorum durabilirsem.. kendiniz gibi sevindiniz Allah razı olsun kuzum.Veee oldu geldi minik mucize çok şükür Rabbime tebrik ediyorum canım nasıl mutlu oldum anlatamam kızın nasıl sevenecek neler hissediyorsun
İçim içime sığmıyor çok mutlu oldum inan maşallah hamislerimize
en sevdiğim foto çift çizgi testler![]()
amiin kuzumm darısı başınıza.. çok teşekkürler
Gelmedi hala.amiin kuzumm darısı başınıza.. çok teşekkürlersenin geldi mi?
ayy varsa çıkıyor işte kuzu 2 kala.. inşallahh bakalımm senden de alalım pozitifi.. buralar hamiş dolsuunGelmedi hala.
Yarin sabahi mi beklesem varsa yapsam cikar mi ki![]()
Ben pek umutlu degilim anlatmistim ya. Erkenci kuşluk yaptik. Yetismedi yumyum zamaninaayy varsa çıkıyor işte kuzu 2 kala.. inşallahh bakalımm senden de alalım pozitifi.. buralar hamiş dolsuun![]()
evet tutmuş olabilir.. kuzu hayırlısı hakkında belki de seninkisi Türkiye bebişi olmak istiyo:)Ben pek umutlu degilim anlatmistim ya. Erkenci kuşluk yaptik. Yetismedi yumyum zamanina
Ama belli mi olur hayirlisi belki vardir dimi![]()
Insallah canom. Hepimiz icin hayirlisi olsun Yarabbimevet tutmuş olabilir.. kuzu hayırlısı hakkında belki de seninkisi Türkiye bebişi olmak istiyo:)
Calsın davullarr canımm cok sevindim
Söylemeden nası duruyosunuz aklım almıyo hayatımda hiç sürpriz de planlayamadım ben zatencanımm çok teşekkür ediyorum.. valla mutluyum şaşkınım.. söylemeyi düşünmüyorum durabilirsem.. kendiniz gibi sevindiniz Allah razı olsun kuzum.
sağol canım önümüzdeki batta senin haberini almak nasip olsun inşallahh..Calsın davullarr canımm cok sevindimRabbim hayırlısıyla saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah
yaa bende duramam normaldeee ama Esinn sokaktan geçene bile annem hamile biliyo musunuz dediği için (kıyamam) diyorum söylemeyim şimdilik.. kocaya da gıcığım zaten tamam emeği büyük onu yadsıyamam lakin belli de olmaz akşam gösteririm belki tam git gel yaşıyorum valla:)Söylemeden nası duruyosunuz aklım almıyo hayatımda hiç sürpriz de planlayamadım ben zaten
Bence söyle mutluluk paylaşınca güzel![]()
Hahah akşam söylersin.sağol canım önümüzdeki batta senin haberini almak nasip olsun inşallahh..çook çokk teşekkür ederiimmm.. yumoşla aşk yaşadılar zaar
yaa bende duramam normaldeee ama Esinn sokaktan geçene bile annem hamile biliyo musunuz dediği için (kıyamam) diyorum söylemeyim şimdilik.. kocaya da gıcığım zaten tamam emeği büyük onu yadsıyamam lakin belli de olmaz akşam gösteririm belki tam git gel yaşıyorum valla:)