- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.281
Ağla kuzum mutluluk gözyaşları bunları, inan ben bile senin adına çok duygulandım,seni düşünemiyorum, inşallah burda bekleyen tüm arkadaşlarım ve ben de bu mutluluğu en kısa sürede yaşayalımbesteeemmm çok teşekkür ederim kuzuumm Allah razı olsuunn.. çok yüklüyüm her an boşalıcakk şurada dökülüverecek yaşlaaarr.. darısı başına kuzuumm inanıyorum sende bu haberi vereceksiin.
ayy kuzum sağoll ya canımsın.. amiin diyorum en kısa sürede hayırlısıylaa amiin.Ağla kuzum mutluluk gözyaşları bunları, inan ben bile senin adına çok duygulandım,seni düşünemiyorum, inşallah burda bekleyen tüm arkadaşlarım ve ben de bu mutluluğu en kısa sürede yaşayalım
hahahha,bir intikam kokusu alıyorum,kızdırmış seni,yazık söyle cancanamiin inşallahh beraber gidelim
kocama söylemedim testleri de kaldırdımm bırakmadım banyoda. :)
Haklısın, teşekkürler canımSana tavsiyem Süreci gözünde büyütmezsen daha rahat geçirirsin ,herkes nasıl yapıyorsa bende öyle yapabilirim de stresini azalt güçlü ol inşallah gönlüne göre olsun
Bide normal testle yapmışsın dimi ayyy şimdi hem eşin hem esin ne çok sevinecek nasıl güzel bi mutlulukçileklim çok teşekkür ederiim amiiin kuzum hepimizin... kızz panic de daha uyanmazz gııı aramız fazla olmayacak sizle inşallah:)
HAHAHA ama umrunda mı kihahahha,bir intikam kokusu alıyorum,kızdırmış seni,yazık söyle cancan
onunda emeği büyük
evet evet normal test frely kuzum kalan 2 test işte :) amin inşallah sağlıklaaBide normal testle yapmışsın dimi ayyy şimdi hem eşin hem esin ne çok sevinecek nasıl güzel bi mutluluk
Aynen ya peşpeşe doğacaklar Allah’ın izniyleve diğer arkadaşlarımızda inşallah bu güzel haberi bizimle paylaşmak nasip olsun
Hiç merak etme, ben de kullanamam diyordum çünkü daha önce başka nedenlerle verilen fitilleri de kullanmıyordum :) bu nedenle iğne bile istemeyi düşündüm. Ama çok rahat kullandım. Günde üç tane kullanıyorum hem de :)Ah keşke keşkeee, verilecek ilaçlar beni geriyo biraz, fitil vs. Deniyo ya, hiç kullanamazmışım gibi geliyo, ama herkes gibi ben de alışırım di mi
Aaa yımırtlama testimi yoksa gebelikmi bian heyecanlandım hadi inşallah canım
gebelik kuzuumm:)Aaa yımırtlama testimi yoksa gebelikmi bian heyecanlandım hadi inşallah canım
İşte bu süperhaber, sonunu okumadan görünce yumurtlama sandım çooook sevindim canım gözün aydın, hadi peş peşe artıyor sıradakigebelik kuzuumm:)
Canım bşrşey sorcam seninde amh düşüktü demi yanlışsam kusuruma bakmagebelik kuzuumm:)
düşünmüyorum yaa direk kalp atışına giderim inşallah:) iki gündür 4,30 5te uyanıyorum senin de oldu mu uyanmaların canım?can09e kuzzuuu şoku atlattıysak kan testi ne zaman düşünüyorsun
evvveet sıradakiii :) çok sağol teşekkür ederim canım darısı başınaaİşte bu süperhaber, sonunu okumadan görünce yumurtlama sandım çooook sevindim canım gözün aydın, hadi peş peşe artıyor sıradaki
Hadi ya bi kan vereydin iyiydi ,yok canım uyanmadım o saatlerdedüşünmüyorum yaa direk kalp atışına giderim inşallah:) iki gündür 4,30 5te uyanıyorum senin de oldu mu uyanmaların canım?
evvveet sıradakiii :)
doğru kuzum düşüktü.. yok ne kusuru:)Canım bşrşey sorcam seninde amh düşüktü demi yanlışsam kusuruma bakma
özgür de ısrar ediyor :) ya diğerinden ağzım yandı yaa bi serdim sanki :)Hadi ya bi kan vereydin iyiydi ,yok canım uyanmadım o saatlerde
Demekki amh çokta önemli değilmiş, darısı hepimize inşallahdoğru kuzum düşüktü.. yok ne kusuru:)
hala edecem de,sustum napimözgür de ısrar ediyor :) ya diğerinden ağzım yandı yaa bi serdim sanki :)
evet evet burada çok söyledik ama amh değeri her şey demek değil.. ultrasonda görülen önemliiDemekki amh çokta önemli değilmiş, darısı hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?