Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
besteeemmm çok teşekkür ederim kuzuumm Allah razı olsuunn.. çok yüklüyüm her an boşalıcakk şurada dökülüverecek yaşlaaarr.. darısı başına kuzuumm inanıyorum sende bu haberi vereceksiin.
Ağla kuzum mutluluk gözyaşları bunları, inan ben bile senin adına çok duygulandım,seni düşünemiyorum, inşallah burda bekleyen tüm arkadaşlarım ve ben de bu mutluluğu en kısa sürede yaşayalım

ayy kuzum sağoll ya canımsın.. amiin diyorum en kısa sürede hayırlısıylaa amiin.

çileklim çok teşekkür ederiim amiiin kuzum hepimizin... kızz panic de daha uyanmazz gııı aramız fazla olmayacak sizle inşallah:)
Bide normal testle yapmışsın dimi ayyy şimdi hem eşin hem esin ne çok sevinecek nasıl güzel bi mutluluk
Aynen ya peşpeşe doğacaklar Allah’ın izniyle ve diğer arkadaşlarımızda inşallah bu güzel haberi bizimle paylaşmak nasip olsun

evet evet normal test frely kuzum kalan 2 test işte :) amin inşallah sağlıklaa

Ah keşke keşkeee, verilecek ilaçlar beni geriyo biraz, fitil vs. Deniyo ya, hiç kullanamazmışım gibi geliyo, ama herkes gibi ben de alışırım di mi
Hiç merak etme, ben de kullanamam diyordum çünkü daha önce başka nedenlerle verilen fitilleri de kullanmıyordum :) bu nedenle iğne bile istemeyi düşündüm. Ama çok rahat kullandım. Günde üç tane kullanıyorum hem de :)

can09e kuzzuuu şoku atlattıysak kan testi ne zaman düşünüyorsun
düşünmüyorum yaa direk kalp atışına giderim inşallah:) iki gündür 4,30 5te uyanıyorum senin de oldu mu uyanmaların canım?

İşte bu süperhaber, sonunu okumadan görünce yumurtlama sandım çooook sevindim canım gözün aydın, hadi peş peşe artıyor sıradaki
evvveet sıradakiii :) çok sağol teşekkür ederim canım darısı başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…