- 12 Ocak 2019
- 49
- 301
- 93
- 37
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.241
Evet aslında en güzeli en basiti ama basit şeyleri bulmak mı zorlaştı çeşitten biz mi beğenmez olduk bilemiyorumpadam kızıma mustela almadan önce saf sabun kullanıyodumm en güzeli hacı şakir beyaz sabun ama onun da eskisini bulamayoz☺
hazırımmm insallahh. baska bisey kalmadi galibaaaİnşaallah sende bebikini alıp gidecen, bak dişlere bile ayar çektin hamillelikte sıkıntı olmasın diye
Şampuan 15 tl mi ? Çok pahalı yahu.. kalıp sabun en güzeli bu durumda :)Teşekkürler canım. Bakıyım ona da ☺
Her şey pahalı valla bir şampuana 15 tl diyolarr neyse patates ucuzlamış
Evet tabi ama sonu yok ki abartmadan orta karar yürümek bu hayatta en güzelii
Kızlaar yanlarımda ağrı var ve sırtımda da yerleşmeyse normal mi bu
( pembe akıntım oldu demiştim büyük ihtimalle yerleşme dedi arkadaşlarım )
hazırımmm insallahh. baska bisey kalmadi galibaaaevet artik hamile kalabilirim hamile de kaldım amin.
kalsam da olumlama yapacağım diye su paranoyak gibi konusmayi biraksam
aynenn öylee kuzuu ben migros indirimden loreal aldım 2 tane 10 liraya geliyor tanesi..Şampuan 15 tl mi ? Çok pahalı yahu.. kalıp sabun en güzeli bu durumda :)
ahaha kovalar tabi sanki içime doğmuş da sormuşum gibii:)Burada okumuştum galiba, birisi hamile kalınca cildiye doktoruna gitmiş, makyaj malzemesinden, temizlik ürünlerine, güneş kremine her şeyi sormuş ve ona göre değiştirmiş. Abartı bu olmalı :) benim her zaman gittim cildiye doktorum çok tatlı bir kadın bu kadar detaylı sorsam, 37 sene sorgulamamışsın şimdi mi aklına geldi yürü git başımdan manyak diye kovalar herhalde :)
sağol gülümmm propayı nerden temiiin ederiiizzz.. kalkınca testlerime bakk emiiKoltuk altı için tavsiye edebileceğim bi sprey var gulüm. Ben 6-7 yıldır kullanıyorum. Terlemeyi değil ama kokuyu gün boyu engelliyor. Duştan sonra kurulanıp iki fıs sıkıyosun. Zararlı kimyasal içermiyor. Göğüs kanseri olan kadınların kullanmasında bile sakınca yok.
Ahanda bu.
n11.com'dan L’rouge Deo Spray seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Deodorant & Roll-on Markaları ve Fiyatları - n11
Deodorant & Roll-on ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Deodorant & Roll-on çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Duş jelinde de yine Propa ürünleri iyidir. Kimyasalsız.
kuzuumm teşekkür ederiim..
Yves rocher in parabensiz duş jellerini kullanıyorum yıllardır, eşim de alıştı çok beğeniyo. Özellikle vanilyalısı ve kahve çekirdeklisi favorim, normalde piyasadaki markalardan pahalı ama üye olduğunda sık indirimler oluyo, stokluyorum bolca. Ama roll onunu geçen gün hediye vermişlerdi onu beğenmedim. Nivea black &white bana iyi geliyo, ama muhtemelen içeriğinde zararlı maddeler olabilir, hiç bakmadım..Teşekkürler canım. Bakıyım ona da ☺
Her şey pahalı valla bir şampuana 15 tl diyolarr neyse patates ucuzlamış
Kuzum çok mutlu oldum süper haber.. çok sevindim... sağlıkla gelsin bu minik mucize..kızlaaarrr
selozy kuzumm sana uydum yaptım testi.. 5 saniyede belirdi.. neydi davullar mı vuruyorduuu.. ya da vurmasın mı daha 2 gün var.. ama vursuun vursunn
aynenn öylee kuzuu ben migros indirimden loreal aldım 2 tane 10 liraya geliyor tanesi..
ahaha kovalar tabi sanki içime doğmuş da sormuşum gibii:)
testtiiimii gördüüünnn müüüüü.. sana arkadaş geliyo inşallahh:)
Güler geçiyordu grubumuzun hamileleri artıyordu.. oldu mu sana 7 hamile :)
Vayyyy harika bi haber bu, sabah sabah transfer hazırlıklarına başlamak için İstanbul yollarındayken ilaç gibi geldi bana yaaaaa, maşallah tebrik ederim. Ay çok sevindimmm, o zaman dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?