Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En heyecanlı zamanlar.. bu heyecan önce yeterli sayıda yumurta sonra kaliteli embriyolara ve en sonunda da bebek haberi ile mutluluğa dönüşsün canım
aminnn canım benim. gozun aydin bebikini almış eve gitmissin🙏🏼😍 6 temmuzda hamile haberini aldik öyle de oldu aminnnnnn 🙏🏼🤲🏻❤️😀🙏🏼

bugun dis agrisiyla uyandim🤣 görünür de curukte yoktu. gittim iki dolgu yaptilar icten hafif curumus iki tane disim varmis. hazir gitmisken dis tasini da temizlettim.şansima tupten önce patlak verdi yoksa hamile kalacagimya asdff😂🙏🏼 diste yaptiramazdim.
benim kocanin kan tahlilleri cikmamisti sen gidince yollarim demisti.sovecegim sovemiyorum tatile cikmis aile doktoru🤣 temmuz 4 te açılıyormuş uzerine not yazmislar kapilarinin. neyseki kan grubunu laboratuvar eve yollamisti yanima almistim. numarasi var ustunde. dedim panik yapma eyyy kocaaa al ara git yerinden al😅🥰 delirmeden ciktim icinden.

ruyamda erkek bebek gordum ama yuzunu gormedim yanimda uyuyormus sicak diye soymusmusum benim bebikimmiş❤️😂 oglum canim oglum, annen seni almaya geldi😂😂😂

Ooh o da aradan çıkmış, zaten diş bakımını yaptırman lazımdı . Artık tamamen hazırsın armin. O rüyadaki bebek senin bebeğin,inşallah :)
bugun dis agrisiyla uyandim🤣 görünür de curukte yoktu. gittim iki dolgu yaptilar icten hafif curumus iki tane disim varmis. hazir gitmisken dis tasini da temizlettim.şansima tupten önce patlak verdi yoksa hamile kalacagimya asdff😂🙏🏼 diste yaptiramazdim.
benim kocanin kan tahlilleri cikmamisti sen gidince yollarim demisti.sovecegim sovemiyorum tatile cikmis aile doktoru🤣 temmuz 4 te açılıyormuş uzerine not yazmislar kapilarinin. neyseki kan grubunu laboratuvar eve yollamisti yanima almistim. numarasi var ustunde. dedim panik yapma eyyy kocaaa al ara git yerinden al😅🥰 delirmeden ciktim icinden.

ruyamda erkek bebek gordum ama yuzunu gormedim yanimda uyuyormus sicak diye soymusmusum benim bebikimmiş❤😂 oglum canim oglum, annen seni almaya geldi😂😂😂

ruyamda erkek bebek gordum ama yuzunu gormedim yanimda uyuyormus sicak diye soymusmusum benim bebikimmiş❤😂 oglum canim oglum, annen seni almaya geldi😂😂😂
İnşaallah sende bebikini alıp gidecen, bak dişlere bile ayar çektin hamillelikte sıkıntı olmasın diye 😉

Kızlaarr duj jeli ve rolona ihtiyacım var hangisini önerirsiniz.. şöyle kimyasalı az olan kurutmayan.. bebişe zararı olmayan🤗
Bnm kullandgim var ama rolon deil. cok hos kokusu da hic rahatsz etmio fotosunu atim. Pisman olmazsn

2282226

ruyamda erkek bebek gordum ama yuzunu gormedim yanimda uyuyormus sicak diye soymusmusum benim bebikimmiş❤️😂 oglum canim oglum, annen seni almaya geldi😂😂😂
Senin için rüyaydı gerçek oldu diyeceğimiz günler yakın bence :)

Rexona kullanıyorum ama bence doğru bir seçim değil hepisi kimyasal bunların.. o konuya hiç gelemedim ben kullanıp duruyorum :)
Benimki de 8×4tü hiç bilmiyom içerikleri ben de mesela şunu kullan bunu kullanma diyorlar ya çok anlamam..
Neyse senin kahraman da Allaha emanet:)

Rexona kullanıyorum ama bence doğru bir seçim değil hepisi kimyasal bunların.. o konuya hiç gelemedim ben kullanıp duruyorum :)
Ben en son sebamed denedim ama yapamadım. can09e can09e sen bi dene istersen.
Ben de rexona kullanıyorum onun dışındakilerin hepsi beklediğinde rahatsız edici kokuyo.Bitek rexonada onu hiç yaşamıyorum,bekleyince de ilk sürdüğün gibi kokuyo. Şu sıra kokularla çok sıkıntım olduğu için değştirmeye cesaret de edemem

Ben en son sebamed denedim ama yapamadım. can09e can09e sen bi dene istersen.
Ben de rexona kullanıyorum onun dışındakilerin hepsi beklediğinde rahatsız edici kokuyo.Bitek rexonada onu hiç yaşamıyorum,bekleyince de ilk sürdüğün gibi kokuyo. Şu sıra kokularla çok sıkıntım olduğu için değştirmeye cesaret de edemem
Ben endişeleniyorum artık yaa son gebelikte kocamın migren kremleri vardı başım çok ağrıdıydı onlardan sürmüştüm sonradan öğrendim ki gebelikte kullanılmıyomuş onlar keşke parol atıvereydim.. insan ondan mı bişey oldu diye düşünmeden edemiyor..🤔

Ben endişeleniyorum artık yaa son gebelikte kocamın migren kremleri vardı başım çok ağrıdıydı onlardan sürmüştüm sonradan öğrendim ki gebelikte kullanılmıyomuş onlar keşke parol atıvereydim.. insan ondan mı bişey oldu diye düşünmeden edemiyor..🤔
Sebamed alüminyum içermiyo. Eczaneden de öneri alabilirsin. Başka markalar var. Aslında iyi hatırlattın şu koku hassasiyetim geçsin ben de alüminyumsuz bi rollona geçeyim :)

Rica ederm 😊 kokusu hafif . Terlesen bile ayni kokuo. Tabi cok terlenince ayni kokmya bilir 😁 onu bilemicm.
Ya gerçi ben ona rağmen terlerimm zaten önemli olan terlemeyi kesmesi değil kokuyu önlemesi.. hayır şimdi regl de geliyo ya koku şeysi had safhada kendim kokuyom gibi geliyı bazan, halbuki temizimdir yanii 😁

Back