Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebamed alüminyum içermiyo. Eczaneden de öneri alabilirsin. Başka markalar var. Aslında iyi hatırlattın şu koku hassasiyetim geçsin ben de alüminyumsuz bi rollona geçeyim :)
Ben kızımda sebamed ürünlerini kullanmıştım şimdi daha iyisi vardır heralde.. sen öğrenirsin bana anlatırsın artık..
Sen güneş kremi kullanıyo musun? Bir de çatlamaya karşı bişeyler kullanıcak mısın?

Ya gerçi ben ona rağmen terlerimm zaten önemli olan terlemeyi kesmesi değil kokuyu önlemesi.. hayır şimdi regl de geliyo ya koku şeysi had safhada kendim kokuyom gibi geliyı bazan, halbuki temizimdir yanii 😁
Onler bence bu. Yaz oldgu icin kucuk bi terlemede insan hemen kokuo malesef

Ben kızımda sebamed ürünlerini kullanmıştım şimdi daha iyisi vardır heralde.. sen öğrenirsin bana anlatırsın artık..
Sen güneş kremi kullanıyo musun? Bir de çatlamaya karşı bişeyler kullanıcak mısın?
Çatlaklar için hindistan cevizi yağını düşünüyorum. Doğal nemlendiricilerden en etkili o sanırım,araştırmaya devam edicem.
Güneş kremi sürmüyorum yav, hata ediyorum evet :/
Tamam ben öğrendiklerimi sizlere de ileticiğiim :)

2282243

Soldaki rolon . Onu daha kullnmadim. Simdilk 8x4 u kullaniorm. Sagdaki de gunes kremim. Yan etki yapmdi bende

Çatlaklar için hindistan cevizi yağını düşünüyorum. Doğal nemlendiricilerden en etkili o sanırım,araştırmaya devam edicem.
Güneş kremi sürmüyorum yav, hata ediyorum evet :/
Tamam ben öğrendiklerimi sizlere de ileticiğiim :)
Ben badem yağı kullanmıştım çatlamadım kuzu annem çatlamış lakin..
Senin annen çatlamış mı o da önemli..?
Kızlar diyodu gebeler için marka kk de arasan bulursun sanki

Çatlamış :KK43:
Onun da cildi çok kurudur,benim de. Annem nemlendirme filan pek umursamamış, ve iki hamileliğinde de aşırı kilo almış. Onu kendime rol model almak istemiyorum:110:

Çatlamış :KK43:
Onun da cildi çok kurudur,benim de. Annem nemlendirme filan pek umursamamış, ve iki hamileliğinde de aşırı kilo almış. Onu kendime rol model almak istemiyorum:110:
Öbür mesaja ekleme yaptımdı yaa..
İnşallah çekmemişsindir o zaman.. ama bak bende de tutmadı kuzu:)

Ben en son sebamed denedim ama yapamadım. can09e can09e sen bi dene istersen.
Ben de rexona kullanıyorum onun dışındakilerin hepsi beklediğinde rahatsız edici kokuyo.Bitek rexonada onu hiç yaşamıyorum,bekleyince de ilk sürdüğün gibi kokuyo. Şu sıra kokularla çok sıkıntım olduğu için değştirmeye cesaret de edemem

Evet bence de beklediğinde bir tek Rexona iyi kokuyor. Senin için şu an ideali o galiba, değiştirip maceraya gitmeye gerek yok :)

Kızlar diyodu gebeler için marka kk de arasan bulursun sanki
Aslında sadece hamilelik değil her zaman özenli olmak lazım senelerce kullanıyoruz ve azar azar kendimizi zehirliyoruz sanki..

Kızlaarr duj jeli ve rolona ihtiyacım var hangisini önerirsiniz.. şöyle kimyasalı az olan kurutmayan.. bebişe zararı olmayan🤗
canım ben nivea fresh natural kullanıyorum 2 yıldır.çok memnunum gazsız,alüminyum içermiyor çok temiz bir kokusu var.duş jeli fiyatları uçtuğu için ve her gün duş aldığım için duru alıyorum genelde indirim fln oluyor.aslında doğal sabunlara dönmeyi düşünüyorum ama bu jellerde büyük kolaylık

canım ben nivea fresh natural kullanıyorum 2 yıldır.çok memnunum gazsız,alüminyum içermiyor çok temiz bir kokusu var.duş jeli fiyatları uçtuğu için ve her gün duş aldığım için duru alıyorum genelde indirim fln oluyor.aslında doğal sabunlara dönmeyi düşünüyorum ama bu jellerde büyük kolaylık
Teşekkürler canım. Bakıyım ona da ☺
Her şey pahalı valla bir şampuana 15 tl diyolarr neyse patates ucuzlamış 🤗

Kızlaarr duj jeli ve rolona ihtiyacım var hangisini önerirsiniz.. şöyle kimyasalı az olan kurutmayan.. bebişe zararı olmayan🤗

Koltuk altı için tavsiye edebileceğim bi sprey var gulüm. Ben 6-7 yıldır kullanıyorum. Terlemeyi değil ama kokuyu gün boyu engelliyor. Duştan sonra kurulanıp iki fıs sıkıyosun. Zararlı kimyasal içermiyor. Göğüs kanseri olan kadınların kullanmasında bile sakınca yok.

Ahanda bu.

n11.com'dan L’rouge Deo Spray seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Duş jelinde de yine Propa ürünleri iyidir. Kimyasalsız.

Back