- Konu Sahibi panic_attack
- #8.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 HAMİLEMİZ var kuzu amiiin artsın inşallahh
Bi tane supheli ilskiden supheleniormanladım,hani ovuda pik oldukatan 14 gün sonra adet olunuyormuş ya gerçi bende tutmasa da tam bu hesap,çoğu kişide tutuyor,geç yumurtlama falan vardır belki sende diye sordum
ayy hadi inşallahhh ben de senin içine doğmuş olayım canııımm :)AA başka kimler hamile yoksa sende hamilemisin
Evet istemdgimde o gelio birdendaha önce de konuşuldu ama :) şuan av onlar avcı biz olduğumuzdan kaçacak delik arıyorlar, benimki de yum geçince hani ben istemiyom ya bu defa da o dolanıyor peşimde :)) artık iş sende olacak yorgun da olsa senin uygulayacağın bir kaç şeye karşı koyamıcak![]()
Kasigmda ciddi ciddi batma vardi cnm iki gun boyunca ve akintim coktu. Krem gibi beyaz ve suluydu. Hic uzayan akintm olmadi ama sordum kizlra arastrdim da beyaz akinti da yum belirtisiymis. O da tam olrak dedgim gibi adetimin 14. Gununden 20 gunune kkadr falan. Sonra da azaldi akintim ama hala var
Sabah yataktan kalkmadan ölçüldüğünü biliyorum. Genelde aynı saatlerde ölçülüyor. Gün içindeki aktivitelere göre ısı değişebildiği için uyanır uyanmaz olması önemli. Çünkü çok ufak iniş çıkışlar önemli. Hiç denemdim. Her gün yapmak biraz bunaltır gibime geldi. Ama yumurtlamanın bittiğinden emin olabiliyorsun. Olmadan önce değil,olduktan sonra anlıyorsun. Yine en verimli günleri üst üste değerlendirmen gerekir. Bana ovulasyon testi daha makul gelmiştiee tabi bebiş kendine yer açıyoo.. valla ben hep kasık sancısı ağrısı ne ise yaşadığım için ayırt edici özellik olamıyor.. sabah ateş ölçmeye başladım bakalım.. sen anlar mısın kuzu ne zaman ne yapmak lazım falan?
ayy 15 tl olmuş bir dijital ateşölçer her şey çook pahalı
aslında amacım ateşim düşmezse gebeyim galibası diyebilmekti ama yakalayamam sanırım geç kaldım gibi.. zaten yum.umu anladığım için teste de gerek yok demiştim ya...Sabah yataktan kalkmadan ölçüldüğünü biliyorum. Genelde aynı saatlerde ölçülüyor. Gün içindeki aktivitelere göre ısı değişebildiği için uyanır uyanmaz olması önemli. Çünkü çok ufak iniş çıkışlar önemli. Hiç denemdim. Her gün yapmak biraz bunaltır gibime geldi. Ama yumurtlamanın bittiğinden emin olabiliyorsun. Olmadan önce değil,olduktan sonra anlıyorsun. Yine en verimli günleri üst üste değerlendirmen gerekir. Bana ovulasyon testi daha makul gelmişti
20.günü ayın kaçıydı?Kasigmda ciddi ciddi batma vardi cnm iki gun boyunca ve akintim coktu. Krem gibi beyaz ve suluydu. Hic uzayan akintm olmadi ama sordum kizlra arastrdim da beyaz akinti da yum belirtisiymis. O da tam olrak dedgim gibi adetimin 14. Gununden 20 gunune kkadr falan. Sonra da azaldi akintim ama hala var
Doğruu. Boşver ateşi sen,yarın testte çıkar artık hiç o işlere girme :)aslında amacım ateşim düşmezse gebeyim galibası diyebilmekti ama yakalayamam sanırım geç kaldım gibi.. zaten yum.umu anladığım için teste de gerek yok demiştim ya...
evet sabah kalkmadan yaptım..:)
16si cnm20.günü ayın kaçıydı?
O zaman 30u olabilir senin bat kuzusu16si cnm
Hadi hayırlısı ama keyfime bağlı kuzu yapmak istersem yaparıımDoğruu. Boşver ateşi sen,yarın testte çıkar artık hiç o işlere girme :)
NiyeO zaman 30u olabilir senin bat kuzusu
adetten 14. gün ve 20. gününe kadar dedin.. 16sında çatladı diye düşünüyorum.. ona istinaden 16+14 30 oluyor canım.Niyebnm hep 3 hafta sonra olur bi iki gun belki oynar.
Bugun gelmezse yarin test yapalim bence.Niyebnm hep 3 hafta sonra olur bi iki gun belki oynar.
evet yaa 3 güün.. yarın yap deyiler bakalım :)Bugun gelmezse yarin test yapalim bence.
can09e senin 3 gun mu kaldi?
Benim dance'ler yumyumdan once oldu tutmamistir sanirsam![]()
Pik gunu olmasi iyi olmus kuzu.evet yaa 3 güün.. yarın yap deyiler bakalım :)
benim de 2 öncesi ve belki pik günü oldu sonrasında olmadı.. hayırlısı bakalım.
Yok kiz ben 28 29 gunde bir oluormadetten 14. gün ve 20. gününe kadar dedin.. 16sında çatladı diye düşünüyorum.. ona istinaden 16+14 30 oluyor canım.
21 günde mi oluyorsun?.. adetinin başlangıcı ayın kaçı?
2020 daha uzun, şimdilik hayırlısı bakalım kuzu yarın sen de mi test yapıcaksın :)Pik gunu olmasi iyi olmus kuzu.
Ben zaten ovu testi kullanmadim.
Ama app'e gire 3 gun once oldu ovu'dan.
Bi de ovudan sonraki gunlerde.
Nasip kismet.
Trye bi gidem de kapsamli bi muayene olam.
Yum. takibi neyim yaptiram