- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.181
Yapicam kuzum insallah.Hepimiz yapalim.2020 daha uzun şimdilik hayırlısı bakalım kuzu yarın sen de mi test yapıcaksın :)
Başladığı günden sayılıyor :)Yok kiz ben 28 29 gunde bir oluormyanlis hesapladin. Ben mayisin 28nde oldum 3nde bitti . Yani adetim bittikten 3 hafta sonra oluorm.
Acaba ben mi yanlis biliom bu donguyuyanlis biliosam yuh bana vallhi cok guldm bak simdi. Simd dongun kac gunde bir derken adetin bittgi gunden sonra mi sayiyorz yoksa adetin basladgi gunle baslayip diger adet gunune kadar olan sure mi sayilio
Kafam allak bullak oldu
Yani dogru biliorm dimiBaşladığı günden sayılıyor :)
28 günde bir demişsin,doğru,sat adetin ilk günü oluyor mayıs 28 sat senin,bugün 29.gün,tam yumurtlamayı bilseydin,adet tarihini de tahmin ederdik,Yani dogru biliorm dimi
Iste ovu testi kullnmdgim icin emin deilm28 günde bir demişsin,doğru,sat adetin ilk günü oluyor mayıs 28 sat senin,bugün 29.gün,tam yumurtlamayı bilseydin,adet tarihini de tahmin ederdik,
şimdi bak aşağıdaki mesajına göre yazdım ben kuzu ondan sordum kaçıydı diye?Yok kiz ben 28 29 gunde bir oluormyanlis hesapladin. Ben mayisin 28nde oldum 3nde bitti . Yani adetim bittikten 3 hafta sonra oluorm.
Acaba ben mi yanlis biliom bu donguyuyanlis biliosam yuh bana vallhi cok guldm bak simdi. Simd dongun kac gunde bir derken adetin bittgi gunden sonra mi sayiyorz yoksa adetin basladgi gunle baslayip diger adet gunune kadar olan sure mi sayilio
Kafam allak bullak oldu
Kasigmda ciddi ciddi batma vardi cnm iki gun boyunca ve akintim coktu. Krem gibi beyaz ve suluydu. Hic uzayan akintm olmadi ama sordum kizlra arastrdim da beyaz akinti da yum belirtisiymis. O da tam olrak dedgim gibi adetimin 14. Gununden 20 gunune kkadr falan. Sonra da azaldi akintim ama hala var
Akintim ve agrim coktu cnm ondan anladmşimdi bak aşağıdaki mesajına göre yazdım ben kuzu ondan sordum kaçıydı diye?
tamam 28-29 günde oluyorsun o zaman doğrudur.. adetin başlangıcından sayılır....
kural olarak yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun... istisnalar vardır döngüye göre ne zaman yumurtladığı değişebilir...
11inde yum olmuş olsa evet 25i batın diyebiliriz.
peki sen o kırmızıladığım yeri neye göre söyledin?
o zaman yaşayalım görelim kuzuu :) sen de notlarını alsaydın kaçında oldun kaçında akıntını gördün bunlar birer tecrübe olsun :) ya da boşver sal gitsin takip falan yapmaAkintim ve agrim coktu cnm ondan anladm
Evet tecrubeszlik isteo zaman yaşayalım görelim kuzuu :) sen de notlarını alsaydın kaçında oldun kaçında akıntını gördün bunlar birer tecrübe olsun :) ya da boşver sal gitsin takip falan yapma
Hani takip yapmayanın istemeyenin korunanın! Daha çabuk geliyor yaEvet tecrubeszlik isteaslnda bi program vardi orda not aliodm sonra baktm tutmuo gunler sildim.salim mi salmim mi bilmiorm valla. Gerci insan dusunmeden de yapamio ki
Hani takip yapmayanın istemeyenin korunanın! Daha çabuk geliyor ya
Tutması lazım ama bilgilerini düzgün girersen
Düzenli demi adetlerin?
valla bir dönem kullandım düşüktü b12 plus devit demir ilacı o kadar...sonra arada b12ye devam, d de daha iyi bacaklardan eklem yerlerimden anlıyorum bir ara gidip son duruma baktırmam lazım..can09e kuzum sen takviye falan kullanıyonmu?
Aynn takip etmyen hamis oluo ☺Hani takip yapmayanın istemeyenin korunanın! Daha çabuk geliyor ya
Tutması lazım ama bilgilerini düzgün girersen
Düzenli demi adetlerin?
aynen alışma süreci normaldir.Aynn takip etmyen hamis oluo ☺
Valla normlde duznlidr sadece son 2 aydr degisik oldu. Once bikac gun gec oldu sonra da cok cok erkn oldu. Galiba vucudum alisma asamasnda. Simdi zamnim geldi erkn olmdim . Vucudum alisti galiba ☺ bundan sonrasi daha koly oluck diye dusunuorm
EVet canım sabah oluyor bişeyler yiyince hafifliyor transfere göre benim de 6.haftam geçen haftada bi iki kere olmuştu tuzlu şeyler bastırıyor sen nasılsın kuzuları öpüyorum
En heyecanlı zamanlar.. bu heyecan önce yeterli sayıda yumurta sonra kaliteli embriyolara ve en sonunda da bebek haberi ile mutluluğa dönüşsün canımolmadim yarın adet gunumolayim da basllasin hersey
Umarım öyle olur canım, güzel haberi alayım 4 Temmuz’da bilet alacağım Türkiye’ye gelmek için :)İnşallah 6 temmuzda pozitif sonuçla geleceksin canım
Umarım 11 gün sonra bize büyük mutluluk yaratır bu kez kahraman embriyomuzGuzel haberlerini alırız inşallah küçük mucize sıkı sıkıya tutunsun inşallah
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle kucagına almayı nasip etsin.
Saol canım umarım bu kez yaşamaya hevesli olan transfer edilmiştir ve sıkı sıkı tutunur hayata
Canım yeni ay yeni umutlar. Umarım Temmuz senin ayın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?