Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başladığı günden sayılıyor :)

şimdi bak aşağıdaki mesajına göre yazdım ben kuzu ondan sordum kaçıydı diye?

tamam 28-29 günde oluyorsun o zaman doğrudur.. adetin başlangıcından sayılır....

kural olarak yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun... istisnalar vardır döngüye göre ne zaman yumurtladığı değişebilir...

11inde yum olmuş olsa evet 25i batın diyebiliriz.

peki sen o kırmızıladığım yeri neye göre söyledin?

Akintim ve agrim coktu cnm ondan anladm

o zaman yaşayalım görelim kuzuu :) sen de notlarını alsaydın kaçında oldun kaçında akıntını gördün bunlar birer tecrübe olsun :) ya da boşver sal gitsin takip falan yapma
Evet tecrubeszlik iste aslnda bi program vardi orda not aliodm sonra baktm tutmuo gunler sildim.salim mi salmim mi bilmiorm valla. Gerci insan dusunmeden de yapamio ki

Evet tecrubeszlik iste aslnda bi program vardi orda not aliodm sonra baktm tutmuo gunler sildim.salim mi salmim mi bilmiorm valla. Gerci insan dusunmeden de yapamio ki
Hani takip yapmayanın istemeyenin korunanın! Daha çabuk geliyor ya
Tutması lazım ama bilgilerini düzgün girersen
Düzenli demi adetlerin?

can09e kuzum sen takviye falan kullanıyonmu?
valla bir dönem kullandım düşüktü b12 plus devit demir ilacı o kadar...sonra arada b12ye devam, d de daha iyi bacaklardan eklem yerlerimden anlıyorum bir ara gidip son duruma baktırmam lazım..

Hani takip yapmayanın istemeyenin korunanın! Daha çabuk geliyor ya
Tutması lazım ama bilgilerini düzgün girersen
Düzenli demi adetlerin?
Aynn takip etmyen hamis oluo ☺
Valla normlde duznlidr sadece son 2 aydr degisik oldu. Once bikac gun gec oldu sonra da cok cok erkn oldu. Galiba vucudum alisma asamasnda. Simdi zamnim geldi erkn olmdim . Vucudum alisti galiba ☺ bundan sonrasi daha koly oluck diye dusunuorm

aynen alışma süreci normaldir.

EVet canım sabah oluyor bişeyler yiyince hafifliyor transfere göre benim de 6.haftam geçen haftada bi iki kere olmuştu tuzlu şeyler bastırıyor sen nasılsın kuzuları öpüyorum

Maşallah minik mucizene bende iyiyim şükür kuzularda iyi bizde seni öpüyoruz

İnşallah 6 temmuzda pozitif sonuçla geleceksin canım
Umarım öyle olur canım, güzel haberi alayım 4 Temmuz’da bilet alacağım Türkiye’ye gelmek için :)
Guzel haberlerini alırız inşallah küçük mucize sıkı sıkıya tutunsun inşallah
Umarım 11 gün sonra bize büyük mutluluk yaratır bu kez kahraman embriyomuz
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle kucagına almayı nasip etsin.

Saol canım, umarım bu defa sıkıca tutunur ve katılır aramıza :)

F Fatma KTL adet oldun mu canim?
dennisgo haydi hayirlisi olsun canim insallah
Saol canım umarım bu kez yaşamaya hevesli olan transfer edilmiştir ve sıkı sıkı tutunur hayata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…