Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Toplu iğne başından küçük ama ben buradayım diyor :) canım, kalbini de dinler daha da yakınlaşırsınız birbirinize umarım :)

Maşallah maşallah ne güzel haberler bunlar

O burun tikanikligi ve hapsirma meselesinden ben butun gebeliklerimde muzdariptim. Hormonlarin ile alakali. Vajinal akintiyi artiran ostrojen diger akintilari da artiriyor vucutta. Ben gece uykumdan uyanip hapsiriyorum. Burnun kanarsa da sasma. Kan, akinti, sumuk, tikaniklik, kasinti hepsi olacak.

şu e2 olayını bende yeni çözmeye çalışıyorum canım ama 50 üstü tehlike diye biliyorum. Benimki 50 üstüydü çünkü ama oda kistten kaynaklanıyormuş sanırım beste demişti.
Senin hesap benim regli de başladı başlıcak, doktora gitmemi bekledi herhalde karnım da baya ağrımaya başladı..oh beeee

Ben de sürekli hapşırıyorum. Burnum hep kaşınıyo. Bazen hamilelikle alakalı şikayetler oldukça insan iyiye işaret deyip rahatlıyomuş
Bulantı durumu hala rahatsız edici boyutta değil,buna çok seviniyorum. Ama bazı anlarda alakasız şeylerden bi anda iğrenme durumu olabiliyor. Akşam yemeğinde ekmekten iğrendim. Zaten yiyemiyorum da görünce rahatsız olmak da neyin nesidir? Sanki tadı ağzıma geliyo.
Hormonlar çok acayip şeyler yapabiliyomuş.
Sürekli bacaklarımı kaldırıp yatma isteği oluyo. Meğerse kan hacmi arttığı için oluyomuş,varis oluşumu da bu dönemde başlarmış. Boş oldukça bacakları dikecekmişiz. Vücudun uyarı sistemi çok güzel çalışıyo

Toplu iğne başından küçük ama ben buradayım diyor :) canım, kalbini de dinler daha da yakınlaşırsınız birbirinize umarım :)

İnşallah Deniscim. Darısı başına, göbeğine olsun. Yarın nokta atışıyla kavuş kuzuna inşallah. Sen yarın kahraman embriyon veya embriyolarınla buluşurken ben çok derin uykularda oluciim.. :) Bol şans diliyorum. Bütün hoommmlarım seninle. Yatarken göndericem hepsini. Bol şans kuzum.

Senin bulantıların ne zaman başladıydı?

O yakınına benden selam söyle, e2 27 çıkmış ve menepoza doğru bir değer yorumunu neye dayanarak yapmış merak içerisindeyim, tee allam ne ilginç insanlar var, hep öyle olsa bile doktor olmadan böyle bir konuda nasıl böyle bir yorum yaparak canını sıkabilmiş pes, için rahat olsun bu değerin menepozla uzaktan yakından ilgisi yok regli döneminde bu değer süper istenen bir değer

Kızlar
Bu bir kaç günde giremiyorum pek temizlik beni pert etti :) Transfer öncesi son iş olarak saçımı boyatıyorum. Bundan sonra yatıp dinlenme sezonunu açacağım :)
denisgooo yarın kucağına alacagin bebegine kavustugun o muhteşem gun olsun. dilerim rabbimden sana, hayırlı sağlıklı evlat eglesin. annesi olacağın mujdessini nasibin eglesin.sanş sizinle olsun

masallahh canım yigenime o miknik ptir pıtırak kalbinden öpüyorum nice güzel l haberlere. hersey yolunda tutututuuuuuu cok sukur masallahh

Kızlar ayın 5ünde hastalandım 9unda bitti.
12sinde denedik. 5 gün sonra kahverengi akıntım geldi çok az 2 gün damla damla gğnlük pedi doldurmayacak kadar sonra bitti. Ve 19 ve 21inde ilişki oldu. Dün 24ü pembe bi akıntım oldu silince o kadar . Bugünde kasıklarım da belim ağrım var. Bi de dizlerimden bileklerimr ağrım oluyor ara ara bi de alnım da kocaman bi sivilce çıktı.
Normalde bat zamanımda çıkar sadece bi daha hiç çıkmaaz bata da son 9.
Bunu da bugün yaptım ?

Eklentiler

• Screenshot_20190625-034218_Gallery.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…