Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O yakınına benden selam söyle, e2 27 çıkmış ve menepoza doğru bir değer yorumunu neye dayanarak yapmış merak içerisindeyim, tee allam ne ilginç insanlar var, hep öyle olsa bile doktor olmadan böyle bir konuda nasıl böyle bir yorum yaparak canını sıkabilmiş pes, için rahat olsun bu değerin menepozla uzaktan yakından ilgisi yok regli döneminde bu değer süper istenen bir değer

aynen ben ınternetten baktıgımda cok yuksek dıye korkmustum, doktora dedım bu cok olumsuz sankı, ne dıyosun bu kadınlık hormonu onun bu donemde yuksek olması cok ıyı daha ne ıstıyosun demıstı

Tm canım tşk ederim. Aynı andamı içiyorsun?

Aynen gulum arka arkaya ıcıyorum ıkısını de, yutmadan once su ıcıyorum bıraz o zaman kapsul olan daha kolay yutuluyor, arkasından da balık hapını yutuyorum sonra bol su, kolaylıkla gıdıyor.

Tm canım tşk ederim. Aynı andamı içiyorsun?

canım bır de aklında olsun, bı sure sonra benım kapsullerde lekelenme oldu, atacaktım bozuldu sandım, meger o ıcerısınde farklı ıcerıkler oldugundan ve bunların farklı renklerı oldugundan kaynaklanıyormus sakın oyle bısey olursa atma

Doktorumla görüştüm. Folat değeri yüksek de çıksa 12.haftaya kadar folik asit alacaksın dedi. Alalım bakalım.
Bebe neredeyse 2cm olmuş. 8hafta 3 günlük, keyfi yerindeydi.
dennisgo dennisgo naptıınn??

Canım gayet iyi geçti. 9:30 da yapıldı transfer şimdilik herşey yolunda :)

Bebeğimizi aldık ve eve geldik.. kahvaltı vs derken şimdi uzandım keyif yapıyorum. Doktor kalitesi için yine çok iyi dedi, dondurma çözülme süreçleri de sorunsuz geçmiş. Şimdi dışarıdaki kahramanlıkları içeride sürdürmesini bekliyoruz kendisinden. 6 Temmuz test tarihim :)
Hadi hayırlısı olsun denniscim inşallah anneciğine sımsıkı tutunsun bu sefer kurs falan da yok ya keyfine göre ye iç yürüyüş yap test gününü heyecanla bekleyelim ;)

Bebeğimizi aldık ve eve geldik.. kahvaltı vs derken şimdi uzandım keyif yapıyorum. Doktor kalitesi için yine çok iyi dedi, dondurma çözülme süreçleri de sorunsuz geçmiş. Şimdi dışarıdaki kahramanlıkları içeride sürdürmesini bekliyoruz kendisinden. 6 Temmuz test tarihim :)
haydi hayırlı uğurluu olsunn kuzu.. :KK200:

ohhh keyif yapıyordur şimdi,ana kucağı gibisi yok diyordur,yapışıyordur da yapışıyordur inşAllah,
geri sayım şimdi senin için başlasın,sırayla hepimizin günlerini sayalım,olumlu sonuçlar alalım inşAllah :KK200: :dua:

Maşallah, Hayırlı olsun, çok sevindim, kendim için henüz bi heyecan duymasam da senin için heyecanlandım, inşallah sımsıkı tutunur, arkadan da bizimkiler tutunur🙏🏻☺️

Hadi hayırlısı olsun denniscim inşallah anneciğine sımsıkı tutunsun bu sefer kurs falan da yok ya keyfine göre ye iç yürüyüş yap test gününü heyecanla bekleyelim ;)
Aynen canım tatil olduğu için daha rahat bir bekleme süreci geçireceğim..

haydi hayırlı uğurluu olsunn kuzu.. :KK200:
Saol canım.. umarım bu kez olacak :)

ohhh keyif yapıyordur şimdi,ana kucağı gibisi yok diyordur,yapışıyordur da yapışıyordur inşAllah,
geri sayım şimdi senin için başlasın,sırayla hepimizin günlerini sayalım,olumlu sonuçlar alalım inşAllah :KK200: :dua:
Tabii üşüdü epey şimdi ısınma vakti :) bana takıl hayatını yaşa diye tavsiyede bulunuyorum bu minik hücre yığınına :)

Maşallah, Hayırlı olsun, çok sevindim, kendim için henüz bi heyecan duymasam da senin için heyecanlandım, inşallah sımsıkı tutunur, arkadan da bizimkiler tutunur🙏🏻☺️
Saol canım. Burada hep beraber heyecanlanıyor hep beraber mutlu oluyoruz. Umarım hepimiz için güzel günler yakındır

Aynen canım tatil olduğu için daha rahat bir bekleme süreci geçireceğim..

Saol canım.. umarım bu kez olacak :)

Tabii üşüdü epey şimdi ısınma vakti :) bana takıl hayatını yaşa diye tavsiyede bulunuyorum bu minik hücre yığınına :)

Saol canım. Burada hep beraber heyecanlanıyor hep beraber mutlu oluyoruz. Umarım hepimiz için güzel günler yakındır
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle kucagına almayı nasip etsin.

Doktorumla görüştüm. Folat değeri yüksek de çıksa 12.haftaya kadar folik asit alacaksın dedi. Alalım bakalım.
Bebe neredeyse 2cm olmuş. 8hafta 3 günlük, keyfi yerindeydi.
dennisgo dennisgo naptıınn??

USER] naptıınn??
[/QUOTE]
selozy selozy sen normal yollamı hamile kaldın

Back