• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs , Haziran , Temmuz 2017 anneleri hadi gelin :)

Hamile anneler işaretleyin.

• Mayıs annesi :)

OY: 14 37,8%
  • Haziran annesi :)

OY: 11 29,7%
  • Temmuz annesi :)

OY: 12 32,4%

• Ankete Katılan
    37

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
448
Kızlar evet henüz hamile değilim ama belki de uğur getirir bu topik ve ben de anne olurum:dua:Nisanda kürtaj olmasaydım şu an kasım anneleri topiğinde olacaktım nasip değilmiş.Ben de en geç bu ayların annesi olmayı planlıyorum inşallah:dua:Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum:dua::KK200::anneadayı:

Umudum kırıldı artık.. Rabim büyük biliyorum ama güçsüz kaldım. Hiç bişey yapmak istemiyorum .. Aaf Allahım af..
Bende kendimi öyle hissediyorm canım ama bir yanım hala umutlu böyle düşünme olma sende canım benım birtanem olucak Allahın izniyle

Ben de Mayıs ayı için çok heveslenmistim ama bugün koca bi sivilceyle kendime geldim.
Ogretmenim tatil in son demlerini yakalarim demiştim ama sanırım olmadi;(
Hayırlı zamanda sağlıcakla kavussun isteyen herkes insallah 1 hafta var bat.a ne güzel bayram hediyesi olur

Ben de Mayıs ayı için çok heveslenmistim ama bugün koca bi sivilceyle kendime geldim.
Hayırlı zamanda sağlıcakla kavussun isteyen herkes insallah 1 hafta var bat.a ne güzel bayram hediyesi olur
Ayy bende canım öğretmenim bende hesap yapıyordum tatile denk gelmesin diye yok olmadı nasip te yok demekki

umut hayırlısı olsun belki o sivilce o sivilce değildir :confused:

Back