- Konu Sahibi azrammmmmm
-
selammm bende mayıs ayı özellikle olmak üzre hamiş olmak isteyenlerdenim 6-7 aydır korunmuyoruz ama ben sanırım bu yumurtlama gününü tutturamıyorumradyasyonda çalıtıgım için de dikkat etmem gerekiyor.bu ay şua iznindeyim ve ne yapıp edip bu ay bitmeden hamiş olmalıyımmm
Rabbimin izniyle ins bu ay hamilr kalirsiin csnim ovulasyon testi ise yeriyomus ben aldim bugunden itibaren denicem bakalim catlamismi ins bu ay ikizde hamis kaliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar ben 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyoruz her denememizde olmadı adet düzenim de gayet iyi bu ay ilk defa 13 gün gecikti test yaptım clear blue ile negatif çıkıyor anlamadım gecikmesine gecen ay rahim flim çektirmiştim tüplerin gayet açık onun etkisinden mi Yada başka seydenmi anlamadım belirtilerim fazla yok belim ağrıyor 3 gün öncesinde bazen gece sızlıyor son ta sabah gecıyor eşimde Türkiye'de 4 gün önce kan testi yaptırıcam gelince sizce sebebi olabilir hiç gecikmesinin Yada hamile olmayabilirmiyim testlerimde negatif veriyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 yasinda oglum var bide kizim olsun istiyorum bu ay kalmadiysam mayista kalirim belki:)))
Merhaba kızlar ben 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyoruz her denememizde olmadı adet düzenim de gayet iyi bu ay ilk defa 13 gün gecikti test yaptım clear blue ile negatif çıkıyor anlamadım gecikmesine gecen ay rahim flim çektirmiştim tüplerin gayet açık onun etkisinden mi Yada başka seydenmi anlamadım belirtilerim fazla yok belim ağrıyor 3 gün öncesinde bazen gece sızlıyor son ta sabah gecıyor eşimde Türkiye'de 4 gün önce kan testi yaptırıcam gelince sizce sebebi olabilir hiç gecikmesinin Yada hamile olmayabilirmiyim testlerimde negatif veriyor
amin canm inş bende aldm kullanıyorum hatta ben baya erken basladım kullanmayaartık bu testler işe yaramazsa soğan kürü yapcam bide incir kürü diyorlar her yolu denicem senden de güzel haberler bekliyorummm
Ins. Canim kalirsam hemen birda bi topik acicam bende bu au sogan kurune basladim 1 haftadir iciyorum akintilarim cogaldi benimde korunmsyi biraktigimdan beri gec geliyo adetim bakalim bu sogan kurun dizene sokcakmi hsmipe deilsemde adetim gecikmesin umutlaniyorum herseferinde yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben hiç korunmadım evlendiğimden beri ilk defa adetim gecikti normalde 2 gün atlardı meraktan ölücem zaten eşimi bekliyorum bugün 14 gün gecikmesi kan test yaptırmam lazım
Evleneli 3 yıl oldu cnm eşim yurtdışında olduğu için fazla birlikte olamadık yanına Mayıs'ta geldim düzenli ilişkimiz oldu her ay ve çok istiyoruz eşimle allahım inşallah herkesin gönlüne göre verir bebeğimizi
Bir aylık denemiyoruz 1 senedir uğraşıyoruz cnm hamile kalmassam incir kürünü yapabilirim 5 aydır folik asit kullanıyorum düzenli denicem kürlerdende rahim flim çektirdiğimde öncesinde bir cok tahliller oldum ve eşimin spermlerini aldı 2 ay sonra doktor randevu verdi görüşmeye çağıracak Haziran 17 de bakalım ne dicek
Bilemiyorum cnm ya artık doktora kaldı ne söylemesine ona göre hareket edecez okadar cok tahlil oldumki eşimde bende son seylere geldik bekliyoruz randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?