MAYIS- HAZİRAN(Mart-Nisanın Devamı) AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

canım 11 Haziranda Aşılama Oldum Ama Tek Yumurta Oluştu Oda Kalitesiz Dr. Umutsuz Para Bile Almadı Tutmaz Diye. Yinede Hayırlısı Olsun Ne Yapayım. Tüp Bebek Yolu Gözüyor Bana

Asli Ciğim Iğneylemi Haplami Yumurta çoğalttiniz.

Allahtan ümit Kesilmez Tatlim.

Doktorum Dediki Bana, çok Sabirli Olmak Gerekiyor Böyle Bir Durumda. Benim Bir Hastam Vardi. Hiç Yumurta Oluşmuyordu, Eşininde Spermi Yok Denecek Kadar Azdi. Ayrica Yaşlarida Büyüktü. Onlar Bebek Sahibi Olabildiğine Göre Senin şansin 2 Kat Onlara Göre Dedi.

Birazcik Umutlandirdi Işte.

Hafta Sonu Eşimin Kuzeninin Düğünü Var. Bu Sirada Eşimin Ailesi Ve Akrabalari Antepte Yaşiyorlar.
Işte Hafta Sonu Antepe Gideceğiz Ve Orada Herkesi Göreceğim Ve Eminim Ilk Soracaklari şey Bebek Yokmu Hala Olacaktir.
Offfffffff. Gitsem Olmuyor, Gitmesem Olmuyor.
Neyse Canim Yaa.

Allahim Duysun Inşallah Bizi.

canım işte yıkamışlar spermi aşılamadan önce. normal morfolojili olanları seçmişler. Bunlardan %98'i hareketli olanlarını almışlar. Sonuç olarka 5.000.000 sperm kalmış. bunları da aşılamışlar.

Normal sperm %2 dediği ; her 100 taneden 2'si normalmiş. %72'sinin baş anomalisi varmış. %12'sinin boyun anomalisi varmış. %14'ünün de kuyruk anomalisi varmış. hepsini topla bak 100 eder. yani normal morfolojili , bir yumurtayı dölleyebilecek yapıya sahip olan sperm sayın her 100 taneden 2'si canım.

kendine bir muayenehane açacak kadar biliyosun bu işi kız:roflol::roflo

kendine bir muayenehane açacak kadar biliyosun bu işi kız:roflol::roflo

:roflol: Sağolsun doktorlar böyle giderse açtıracaklar. Ağızlarından kerpetenle laf aldığımız için ona buna şuna sor , oraya gir çık , araştır , başka doktorlara danış. Kendi doktorun bile çıkarcı oluyor ya sinir oluyorum , insanların en zayıf noktalarından bebek özleminden vuruyorlar. :eek:klava:

:roflol: Sağolsun doktorlar böyle giderse açtıracaklar. Ağızlarından kerpetenle laf aldığımız için ona buna şuna sor , oraya gir çık , araştır , başka doktorlara danış. Kendi doktorun bile çıkarcı oluyor ya sinir oluyorum , insanların en zayıf noktalarından bebek özleminden vuruyorlar. :eek:klava:

nevrosky cnm çok çok teşekkür ederim yardımların içina.s.
ben şimdi işyerindeyim kağıtlar evde, gidince tekrar bakarım ama ben ne var ne yok yazdım. Yani eşimin spermleri bebek olması için yetersiz dimi, doğrumu anlıyorumsenağlama
eğer öyleyse neden bu doktorlar bişey sölemiyo yada aşılama olacağı gün alınan örnekte gözükmüyomu bu değerlerin olup olmadığı, varsa kötü olduğu:uhm: kafam çok karıştı cnm yaaa:1no2:

Bu arada elif23'e katılıyorum. Bencede yeterli bilgiye sahipsin muayene açmak için :1hug:
İyi varsınız :enbuyukkk:

nevrosky cnm çok çok teşekkür ederim yardımların içina.s.
ben şimdi işyerindeyim kağıtlar evde, gidince tekrar bakarım ama ben ne var ne yok yazdım. Yani eşimin spermleri bebek olması için yetersiz dimi, doğrumu anlıyorumsenağlama
eğer öyleyse neden bu doktorlar bişey sölemiyo yada aşılama olacağı gün alınan örnekte gözükmüyomu bu değerlerin olup olmadığı, varsa kötü olduğu:uhm: kafam çok karıştı cnm yaaa:1no2:

Bu arada elif23'e katılıyorum. Bencede yeterli bilgiye sahipsin muayene açmak için :1hug:
İyi varsınız :enbuyukkk:

Canım çok kafana takma bence. Çünkü sonuç kötü değil. Daha kötü durumda olanların varlığını unutma. Ben son aşılamama 200.000 spermle girdim düşünsene ve doktor demedi ki yapmayalım. Sonradan öğreniyorum ben. Paracı olanlar çok maalesef. Değerleriniz kötü değil , sayı çok güzel. Hareketlilik de kötü sayılmaz çünkü yavaş ileri yüksek. Biraz vitamin takviyesi ve keçiboynuzu kürü ile onlar ileri hareketliye dönüşür emin ol. Bebek olması için yetersiz değiller. Sadece şansımız %5-10 daha düşük diyelim. Ama o şansımızı da arttırabiliriz canım. Pozitif düşün , eşini de karamsarlığa itme sakın. Stres en büyük düşman. Sters spermleri çok etkiliyor aman canım benim. a.s.

Canım çok kafana takma bence. Çünkü sonuç kötü değil. Daha kötü durumda olanların varlığını unutma. Ben son aşılamama 200.000 spermle girdim düşünsene ve doktor demedi ki yapmayalım. Sonradan öğreniyorum ben. Paracı olanlar çok maalesef. Değerleriniz kötü değil , sayı çok güzel. Hareketlilik de kötü sayılmaz çünkü yavaş ileri yüksek. Biraz vitamin takviyesi ve keçiboynuzu kürü ile onlar ileri hareketliye dönüşür emin ol. Bebek olması için yetersiz değiller. Sadece şansımız %5-10 daha düşük diyelim. Ama o şansımızı da arttırabiliriz canım. Pozitif düşün , eşini de karamsarlığa itme sakın. Stres en büyük düşman. Sters spermleri çok etkiliyor aman canım benim. a.s.

Cnm içten mesajın için çokkk tşk ederim, çok duydulandırdı beni içtenliğinsenağlama
Benim hastanem özel hastane değil o yüzden para avcıları olacaklarını sanmıyorum ama çok hasta olduğu için baştan sağma yapmaları beni korkutuyor.
Pozitif düşünmeye çalışıyorum, desteğin için çok teşekkürler tekrar.

Bu arada seninde tedavin hayırlı olsun, senin gibi birine Rabbim eminim evlat eksikliğini yaşatmaz, belkide sadece biraz daha zamanı vardır. Er yada geç meleğine kavuşacaksın inanıyorum buna sevgiyle kal :1hug:

Cnm içten mesajın için çokkk tşk ederim, çok duydulandırdı beni içtenliğinsenağlama
Benim hastanem özel hastane değil o yüzden para avcıları olacaklarını sanmıyorum ama çok hasta olduğu için baştan sağma yapmaları beni korkutuyor.
Pozitif düşünmeye çalışıyorum, desteğin için çok teşekkürler tekrar.

Bu arada seninde tedavin hayırlı olsun, senin gibi birine Rabbim eminim evlat eksikliğini yaşatmaz, belkide sadece biraz daha zamanı vardır. Er yada geç meleğine kavuşacaksın inanıyorum buna sevgiyle kal :1hug:

Ben teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için. Devlet Hastanelerinde maalesef çok yoğunluktan baştan savma ilgilendikleri oluyor. Benim iki aşılamam da üniversite Hastanesinde oldu. İkisinde de eksiklikler ve hatalar söz konusuydu. Allah yardımcımız olsun , Allah yüzümüzü güldürsün. Ben şimdi tedavide değilim. Dinlenmedeyim. Biraz doğal yoldan deneyeceğim. Hormon almak istemiyorum. Stressiz , böylesi daha iyi sanki. İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Hepimiz tez zamanda kavuşalım inşallah a.s.

Ben teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için. Devlet Hastanelerinde maalesef çok yoğunluktan baştan savma ilgilendikleri oluyor. Benim iki aşılamam da üniversite Hastanesinde oldu. İkisinde de eksiklikler ve hatalar söz konusuydu. Allah yardımcımız olsun , Allah yüzümüzü güldürsün. Ben şimdi tedavide değilim. Dinlenmedeyim. Biraz doğal yoldan deneyeceğim. Hormon almak istemiyorum. Stressiz , böylesi daha iyi sanki. İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Hepimiz tez zamanda kavuşalım inşallah a.s.

Amin canım inşallah :nazar:
Bende senin gibi yapıcam pazartesi yada salıya kadar belli olucak 2. aşılamamın tutup tumadığı. Eğer olumsuz olursa bende eylüle kadar ara vericem. Çünkü iki aşılamamda arka arkaya 2 ay içinde oldu. Ve yazında şifalı kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum sırnaşık şey Bu arada belki kendiliğinde bişeyler olur, umut dünyası napalım.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin:enbuyukkk:a.s.

Amin canım inşallah :nazar:
Bende senin gibi yapıcam pazartesi yada salıya kadar belli olucak 2. aşılamamın tutup tumadığı. Eğer olumsuz olursa bende eylüle kadar ara vericem. Çünkü iki aşılamamda arka arkaya 2 ay içinde oldu. Ve yazında şifalı kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum sırnaşık şey Bu arada belki kendiliğinde bişeyler olur, umut dünyası napalım.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin:enbuyukkk:a.s.

İnşallah gerek kalmaz canım. Belki hamişsindir. İnşallahhhhhh a.s.

:1rolleyes::1rolleyes:canım nevrosky biliyosun ikinci aşılamam da toplam sperm 76 milyondu.ileri hareketliler %14yavaş ileri hareketliler%17 harekatsizler %62yerinde harekaetliler %7fakat canım aşılamalarda hiç morfolojiye abalımadı .encon ocak ayında yumurta takibinde bakıldı .onda da normal %89 baş anomalisi %6 kuyruk anomalisi %5 toplam sperm 22 milyon ileri hareketli %45 yavaş ileri hareketli %3 falan böyle .o zaman dr aşılamayapsaydı belki tutar dı .peki canm morfoloji syı gibi değişirmi onu merak ettim benn bilgi verebilirmisin .bu arada senin diplomanı biz vercez birtanem.

:1rolleyes::1rolleyes:canım nevrosky biliyosun ikinci aşılamam da toplam sperm 76 milyondu.ileri hareketliler %14yavaş ileri hareketliler%17 harekatsizler %62yerinde harekaetliler %7fakat canım aşılamalarda hiç morfolojiye abalımadı .encon ocak ayında yumurta takibinde bakıldı .onda da normal %89 baş anomalisi %6 kuyruk anomalisi %5 toplam sperm 22 milyon ileri hareketli %45 yavaş ileri hareketli %3 falan böyle .o zaman dr aşılamayapsaydı belki tutar dı .peki canm morfoloji syı gibi değişirmi onu merak ettim benn bilgi verebilirmisin .bu arada senin diplomanı biz vercez birtanem.

Canım ben öğlen yemeğine çıkmıştım , kapatmıştım. Canım ocak ayındaki o spermiogram da iyiymiş. morfolojinin ve hızın iyi olması kurtarmış. Sayı az gibi gözükse de morfoloji ve hareket dediğim gibi güzelmiş. Aşılamadan önce morfolojiye bakılmıştır. Zaten yıkama sonrası sadece düzgün morfolojili ve hızlı olanları seçiyorlar. Yani onlar ne kadar morfolojili olduklarını zaten biliyorlar. Sana söylememişlerdir. Veya sen sormamışsındır. %89'lardan öyle %5'lere de düşemez canım. 10-20 oynayabilir ama daha fazla oynayacağını sanmıyorum. Çünkü bunun cinsel perhizle , sıcakla falan ilgisi yok. Sigara en büyük düşmanı , beslenme de önemli. Antibiyotik tarzı ilaçlar morfolojiyi bozuyor. Eğer bunlar yoksa bozulması imkansız gibi birşey. Varikosel başlangıcı tarzı birşey olur. Hadi ilerler morfolojiyi bozar yine anlarım. Varikosel de bozar bak canım. Ama öyle birşeylerden bahsettiğini de hiç duymadım. Eşin yine sıcak Sen içini ferah tut. Sana sonuç olarak ne kadar aşıladıklarını söylemişlerdir. O değer normal morfolojili iyi hızlı spermlerin konsantre edilmiş halidir canım. Senin bu değerlerle kötü bir aşılamaya girmen mümkün değil. normalin üstünde değerler. Yıkandıktan sonra 5.000.000 spermden aşağısı iyi değil diyorlar aşılama için. Ama seninkiler 5.000.000'dan hayli hayli fazla olmuştur canım. Siz yine kürlere , vitaminlere devam edin. Sigara içiyorsa bıraksın veya azaltsın. Herşey daha iyi olur. Sayı da hareketlilik de artar. Morfoloji zaten çok iyi canım.. a.s.

Canım 3 sene önce eşim varikosel ameliyatı olmuştu.Ameliyat öncesi sperm sayısı falan hepsi kötüydü.Biz bu aşılamada 76 milyon spermi görünce şok olduk .kadındoğumcum ilaç fala kullansın demişti .Ameliyat eden dr gerek ameliyat sonrası değerler gayet güzel dedi .Ameliyat %50 başarılı oldu .Zaten keçi boynuzu kürünü devam ediyoz.İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan tutar.:dance::dance:kendine çok iyi bak canım.

Arzuhalim merhaba canım, aşılaman hayırlı olsun inşallah meleğine kavuşursun.:emir_bebek:
eşinin değeri ne kadar düştü benimle paylaşırmısın. Bende 2. abşılamamı oldum benimde eşimin değeri ilkine göre yarı yarıya düşmüş :1no2: neden böle oluyo anlamadım. gerçi ikinci aşılamamda 3 gün perheizi biz bep ayarlayamadık. Cuma akşam ilişki olmuştu, pazartesi sabahta örnek verildi acaba bundanmıdır:uhm:
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun, sevgiyle ve umutla kal:1hug:

inşallah caım,tüm isteyenlerle beraber bizide sevinenlerden eylesin rabbim.
ilk aşılamda 40 milyon sperm verilmişti.normal ve hareketli olarak.
2.aşılamda 35 milyona düştü ve yıkandıktan sonra 12 milyon sperm kaldı hareketli ve normal.
3.aşılamamda(3 aydır süren tedavi görüyodu eşim.3.ayda en iyi sonucu almamız gerekiyodu)ama 5milyon hareketli ve normal sperm verildi.inanılmaz bir düşüş bu.anlamıyorum bi türlü.gittikçe düşüyor.rabbim dilerse bitanesi bile yeter bebek içiin ama insan üzülüyo işte.
sizin gün 2,5 gün olmuş.azbi zaman değil.bizimde öyle bi sürede verdik.

inşallah caım,tüm isteyenlerle beraber bizide sevinenlerden eylesin rabbim.
ilk aşılamda 40 milyon sperm verilmişti.normal ve hareketli olarak.
2.aşılamda 35 milyona düştü ve yıkandıktan sonra 12 milyon sperm kaldı hareketli ve normal.
3.aşılamamda(3 aydır süren tedavi görüyodu eşim.3.ayda en iyi sonucu almamız gerekiyodu)ama 5milyon hareketli ve normal sperm verildi.inanılmaz bir düşüş bu.anlamıyorum bi türlü.gittikçe düşüyor.rabbim dilerse bitanesi bile yeter bebek içiin ama insan üzülüyo işte.
sizin gün 2,5 gün olmuş.azbi zaman değil.bizimde öyle bi sürede verdik.

Arzuhalim cnm bizimkide sizinki gibi olmuş. İlk aşılamamda bana nakledilen sperm 13,5milyondu ikincisinde ise 6,4milyon yarıdan bile daha fazla düşüş :1no2: inşallah bikaç ay ara verdikten sonra aynı oranda düşmez, şayet düşerse aşılama yapacak sperm kalmıcaksenağlama Dediğin gibi Rabbim ol dedikten sonra tek sperm bile yeter. Allah hepimizin sonunu hayırlı etsin (amin)

2008'in Anne Adayları

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??------HAMİLEEEEEEE
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği--HAMİLEEEEEE
HAZALIMMM--- ? Aşılama ---???----?????------HAMİLEEEEEE
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis---HAMİLEEEEEEE

Naz25-- 2. Micro---30 Nisan sonuç---Alman Hastanesi---Sperm Azlığı ve Hareketsizliği----HAMİLEEEEEE
Peluş35----- 2. Micro---- 26 Nisan---Jinemed -----Sebepsiz İnfertilite---- HAMİLEEEEEE
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite--- HAMİLEEEEEE
Elagülce-----1.Micro----26 Mayıs (sonuç)---Yeditepe üni. H.----Sebepsiz infertilite---HAMİLEEEEEE
Meralun-----1. Micro---- 3 Nisan-----Gürgan Clinic-----4. evre enometriozis + tübal faktör-----HAMİLEEEEEE
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??----HAMİLEEEEEE
Aktüel------? Micro----- 4 Haziran (sonuç)-----?????------????----HAMİLEEEEEE
Aysenur Amine Su--- 4. Micro--& Mayıs --Anatolia---????------HAMİLEEEEEE
Sece----1. Micro-----26 Mayıs(transfer)------Alman Hastanesi-----PCO---HAMİLEEEEEE
Seybay-----1.MİCRO-----29 Mayıs----Bursa Acıbadem H----Sperm azlığı ve hareketsizliği---HAMİLEEEEEE
Nestle76-----? Micro-----????-----kadiköy Acibadem Hastanesi----- nedensiz Inferlite----HAMİLEEEEEE

BonaDea - 4. Aşılama - DİNLENMEDE - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
Akdaş - 3.Aşılama - DİNLENMEDE - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği .
[/COLOR]
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - 27 MAYIS - İrenbe - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - DİNLENMEDE - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Türlü Türlü - 2.Micro - Haziran - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - DİNLENMEDE-- Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - DİNLENMEDE- 20 Mayıs - Ege Ünv. -Morfoloji bozukluğu
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? --Sebepsiz infertilite
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - DİNLENMEDE- Memorial Hastanesi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama -DİNLENMEDE - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 3. Aşılama -???----Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı
Ze_nannn- 3. Aşılama -----DİNLENMEDE----Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji---
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo

Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--2. Aşılama--DİNLENMEDE-----İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Sebepsiz infertilite
Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Bidu---2. micro-----19 Nisan sonuç-----???--
İştar-- ? Aşılama---19 Nisan--- ???----Sperm azlığı ve hareketsizliği ve yumurtlama bozukluğu
Kayra06---3.Aşılama--- MAYIS---????---???---
Sevimli Hayalet--1. Micro--- DİNLENMEDE ----???---- Sperm azlığı---
Efsane------????-----HAZİRAN-----Anatolia----???????
Elif23---3. Aşılama--- 2 Haziran---smyrna art tüp bebek merkezi izmir --- PCO
Irmaknaz---1. Micro ----Haziran----Bursa Tüp Bebek M.---???????
Arzuhalim---3. Aşılama----18 Haziran----Salihli Özel Can H---sperm azlığı ve morfoloji -- Dualarınızı eksik etmeyin
Pembiş---1. Aşılama----2 Mayıs---İzmir özel dr----PCO-----Dualarınızı eksik etmeyin
Pelly1----1. Micro--- 14 Haziran(sonuç)----Amerikan H.----PCO----Dualarınızı eksik etmeyin
Günışığı---1. Micro---DİNLENMEDE---Ankara Güven Hastanesi---Rezervlerde azalma ve Sperm azlığı, hareketsizliği
BTRKLC-----2. Aşılama-----11 Haziran-----????-----????--Dualarınızı eksik etmeyin
_Aslı_-----1. Aşılama---- 25 Mayıs-----???---- PCO ve hareket azlığı
Adayadayı----1. Micro----Haziran sonu----Gürgan klinik-----????
Biozard-----1. Micro-----DİNLENMEDE-----Dr.Pakize Tarzi Tüp Bebek Merkezi-----4.evre endometriozis+kapalı tüpler
Sibelbursa----1. Aşılama----4 Mayıs-----?????-----Sol tüp----Dualarınızı eksik etmeyin
Kelebek74----2. micro----26 Mayıs-------Memorial Hastanesi
Pa.pat.ya-----?? Aşılama----DİNLENMEDE---?????-----????---
Dırımkızı--- 2. Aşılama---Haziran----?????----yumurta bozukluğu ve sperm azlığı-hareketsizliği

Melekoğlum-----1. Aşılama----Haziran-----Süleymaniye Tüp bebek H.------Sebepsiz infertilite
Evrimmm----2. Aşılama ----Haziran----Salihli Özel Can H.----PCO---
Nur krp-----1. Micro----DİNLENMEDE-----???------ Sebepsiz infertilite
Vuslat2008-----DİNLENMEDE----Haziran-----????----Tek tüp tıkalı
Elalı-----2. Aşılama----HAZİRAN------Marmara Üni.----Sağ kanalda incelme--Dualarınızı eksik etmeyin
Semafatih---- 3.aşılama------ 28 mayıs------?????----sebepsiz infertilite----Dualarınızı eksik etmeyin
Çimeği-----3. Aşılama----DİNLENMEDE-----???----PCO,çift taraflı varikosel
Alaren----2. micro ----28 Mayıs-----Adana başkent hast------?????
Hulya35-----2.micro -------Haziran-----Kent hastanesi-------????---Dualarınızı eksik etmeyin
Ailhan76---2. aşılama----13 haziran----Ankara Hacettepe---??????-Dualarınızı eksik etmeyin
Frkn06----? Aşılama---17 Haziran----????----Hipogonadotropik Hipogonadizm--Dualarınızı eksik etmeyin
Limonx---!. Aşılama---12 Haziran-----???----Sebepsiz infertilite----Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]

bende doğal yoldan denicem ama ben adet olmuyorum farlutalle adetim geliyor adetin 5. günü hap içsemmi acaba birde benim doktorum birtek seraphone verdi ama başka bir doktora gittiğimde üç tane ilaç vermişti gonaphone dekont dyohosta bunları hiç kullanmadım acaba kullansammı

kızlar bende sabah doktoruma gittim aşılamam olucaktı bugün öğleden sonra....dün çatlatma iğnemi vurulmuştum 2 doz...perşembe günü 19 mm di yumurtam...bugün aşılama öncesi bi bakalım dedi..bir de baktıkki yumurta çatlamamış daha ve 24 mm olmuş..şaşırdık resmen...bir doz daha çatlatma yaptı bugün ve aşılamayı kenara bıraktık normqal deneyelimdedi .....bugün mutlaka ilşki verdi ve pazartesi kontrolüm var....

--------------------------------------------------------------------------------

Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz

X