- 31 Ocak 2008
- 741
- 1
- 44
Vuslatcım bu mücadelen çekilmemelisin. Aşılama daha yolun başı, hem daha tüp bebek var, gene çoğu hastaya göre şanslısın bile cnm aşılama yapma fırsatın olmuş, ya tüplerin tıkalı olsaydı yada eşinin spermi yetersiz olsaydı 3 aşılama yerine 3 tüp bebek yapmış olsaydın ve olumsuz olsaydı ne olacaktı? Hem unutma aşılamayla hamile kalanlar çok az, aşılamada şans %15-20 arası ama bu olasılık tüp bebekte %60lara çıkıyo. Bu kadar kolay
pes etmemelisin, umudunu kaybetmemelisin bu yolda yanlız değilsin Allah çok büyük heran bir mucizeyle karşılaşabiliriz.
Biliyorum negatif sonuç almak çok kötü bi duygu ama, sakına çekilme tam tersi şansını sonuna kadar zorla, imkanlarını sonuna kadar kullan.
Sevgiyle ve umutla kal cnm, seni aramızda görmek istiyoruz:enbuyukkk:
canım benim sağol desteğin için ama içimde birşeyler kırıldı hevesim kalmadı ya bu nedenle oluruna bırakıcam artık eşimde bende evlendğimizden beri bu iş için uğraşıyoruz onun ameliyatı tedavisi benim tedavilerim can dayanmıyor kafamdan atmam lazım bu sıkıntıyı buda kolay olmayacak elbet içimde bir his var olucak biliyorum o ümidi kaybetmiyorum nedense hayır benim çocuğum olamayacak asla demedim hiç o yüzden kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var şimdi eşimle tatile çıkmayı planlıyorum kısmetse temmuz ayı başında sonra hayata devam edicem kendiliğinden gelirse gelecek gelmezse gene tıbbi yollar başlar ama önce herşeyi unutmak istiyorum benim tanıdığım biri var 12 sene olmadı tem tüpbebek için randevu alacakları ay hamile olduğunu öğrendi bu mucize değilde ne elbet benimde mucizem bir gün beni bulacak hepimizi bulacağı gibi.....hepiniz sağlıcakla kalın ...