Hayırlısı olsun. İnşaallah güzel haberler alırsınız.
((Sat 27 mart 8 gun))Ben yumurtlama gününe 10 nisan denk geldiğini fark ettiğim andan sonra takip etmeye başladım hamilelik belirtilerini fln.
Okuduğum çok yerde surekli çelişkiler vardı.
Kimi adet e 10 gün kala öğreniyor. Kimi adet geciksede öğrenemiyor. Yada beklerken adet oluyorlar.
Ben tabi heyecandan kivranip duruyorum. Uyuyamıyorum. Ama uyudugum zamanlarda da gece sürekli kalkislarim oluyordu.
En son dayanamadim. 24 nisan Salı günü gebelik testi aldım. O gün adet olmam gerekiyordu (bat 24nisan). Ve dayanamadim. Eve geldikten sonra akşam testi yaptım. Çok ama çok hafif silik çıktı o da yani varla yok arası desem yeridir.
Herhalde ben kafaya taktığım için olmuyor , dedim.
Adetimin 3.Günü olması gerekirken aşırı derece gogus ağrısı ile uyandim. Ve çok şaşırdım. Çünkü ben adetliyken adet belirtilerinde hiç gogsum ağrımaz.
27 nisan 4.gün okul çıkışı hastaneye gidip b-hcg baktırdım. Sabahı zor ettim desem yeri.
Sabah 5.30 da fln uyandim. Telden direk tahlil sonuçlarına bakiniverdim. Değerim 341 flndi . 5. Gün doktora gittim. Başka doktor varmış. Sonucu gösterdim folik asit fln verir diye. Ama adam daha çok erken , deyip. Yollamaya koyuldu. Bende folik asit vermeyecek misiniz? , dedim. Önündeki bloktan bi yaprak koparıp verirken devlet karşılamıyor. Siz alacaksınız , dedi. Bende şaşırmakla birlikte peki , deyip ciktim. Eczaneden 36 liraya aldım -_- 1 2 hafta içinde mide bulantılarim başladı. Bi daha da doktora fln hiç gitmedim açıkçası. Şimdi yarını büyük bir heye canla bekliyorum.
Çok mu uzun oldu , ne :/