• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayis ayinda hamilelik planlayan kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Selam, kizlar.Ben nisan ayinda ovulasyon testiyle denedim,testlerim golgeli ikinci cizgi cikti ama adet oldum.Yani olmadi hayirlisi🥰.Bu ay yeniden deneyecegim.Hadi birlikde tecrubelerimizi paylasalim.

Benimde nisan ayı ilk denememdi olmadı şimdi 1 hafta var hiç bir belirtim yok adet tarihimi bekliyorum bakalım

Ben de Nisan ayını değerlendirdim bat 5 mayıs 🤭 şubat ayında kimyasal geçirmiştim

İnşşşş 🤗🤗 ama bende hiç belirti vs yok hani Burada yazıyorlar ya şöyle ağrım var böyle hassasiyetim var diye bende yok 🙄🙄

Ilk ay sadece yumurtlama gunleri degerlendirdik telefon uygulamasindan olmadi ikinci ay gun asiri denedik olmadi suan adetliyim bitsin caksir suyuna ve ovulasyon takibine baslicam hayirlisiyla

Selam, kizlar.Ben nisan ayinda ovulasyon testiyle denedim,testlerim golgeli ikinci cizgi cikti ama adet oldum.Yani olmadi hayirlisi🥰.Bu ay yeniden deneyecegim.Hadi birlikde tecrubelerimizi paylasalim.
Merhaba Canım Bende Ovülason testi yaptım 3 ay boyunca ama bi türlü olmadı bu ay çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bende Bat 09/05

Back