- Konu Sahibi renkliatlas
-
ben daha yeni öğrendim hamile olduğumu ve gözümü açamıcak kadar uykum oluyo.çalışıyorum öğretmenim.tenefüslerde kafanı koyup uyumaya çalışıyorum.aşırı yorgunluk ve bel ağrısı var.ayrıca gazda var.bence ertele canım bahar temizliğini hem daha bahar gelmedi
hayırlı olsun canım...bende öğretmenim daha adetime 7 gün var ama sanırım psikolojik okulda sürekli esniyorum başımı koysam uyuyacak durumdayım bahar yorgunluğuda olabilir,umutlanmak istemiyorum sonu hüsran oluyor ne yazıkki
Siz kaç yıllık evlisiniz ne zamandir bebiş istiyorsunuz yapınız kaç ve heran gibi bir tedavi uyguladınız mi?
esracım inşallah bebişin karnına konar..streste çok önemli..ben geçen yaz bebek düşünmüyordum korunduğumıuz halde hamile kaldım ama 10 haftalıkken düştü...maalesef..bebeek gidince bebek ister oldum normalde bu yaza kadar öyle bi planımız yoktu.. rabbim herkese nasip etsin..
onu bilmiyorum malesef doğrudur.Gerçekten burdaki arkadaşlara çok dua ediyorum.Ben henüz meleğimi hissedemedim.varlığını bilmek heyecanlandırıyor sadece.pazartesi kalp atışlarını alalım dedi dr.sizde dua edin.arkadaşlar canı gönülden istiyorum sizede nasip etsin Rabb im
esracım inşallah bebişin karnına konar..streste çok önemli..ben geçen yaz bebek düşünmüyordum korunduğumıuz halde hamile kaldım ama 10 haftalıkken düştü...maalesef..bebeek gidince bebek ister oldum normalde bu yaza kadar öyle bi planımız yoktu.. rabbim herkese nasip etsin..
neden düştü acaba...
5 gün sonra mı??hangi marka canımm:))hayırlısı kızlar.. ben bişe yapamadım yumurtlama günüm bugün en son birleşme 2 mayıstı.. eşim gitti yanımda dğeil...umutla bekliyorum spermcikler yaşasın diye inşallah olmuştur yaaa tahlilleri şimdiden aldım.. pazartesini iple çekiyorum erken gebelik testi aldım ilişkiden 5 gün sonra belli olandan...iyi haberleri burdan duyuralım
5 gün sonra mı??hangi marka canımm:))
kızlar en son adet tarihim 2 nisandı.salı günü acon marka test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemen ertesi sabah rapidan nova diye bir gebelik testi yaptım ondada tek çizgi çıktı anlamıyoum.
genel olarak acon markanın hassas olduğu söyleniyor,ben pazar gününü bekliyorum aradan bir hafta geçmiş olacak ne var ne yok çıkar artık.
kızlar en son adet tarihim 2 nisandı.salı günü acon marka test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemen ertesi sabah rapidan nova diye bir gebelik testi yaptım ondada tek çizgi çıktı anlamıyoum.
genel olarak acon markanın hassas olduğu söyleniyor,ben pazar gününü bekliyorum aradan bir hafta geçmiş olacak ne var ne yok çıkar artık.
kızlar bende bu ay kesin hamileyimdir diye düşünüyordum. 11 mayısta adet olmam gerekirken olmamıştım. üstelik tam yumurtlama günlerime denk getirdik ama dün gece feci bir terleme titreme ve bu sabahta koyu kahverengiden kırmızıya dönen bir kanamam oldu. 5 ay önce kürtaj olmuştum ama şimdi çok istiyoruz bebiş(
tüm belirtilerde var üstelik hala. cok garip bir his inşallah üstüne görme denen şu olayı yaşamışımdır. şu kanamam bitsin bakalım bir test yapar ardından dr a gideriz. birkaç gün önce yaptıgım tes negatif cıkmıştı ama o kadar emindmki hamile oldugumaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?