ay inşallah canım kızın var bide oğlun olsunn... bi şehzade bi prensesss
Ay agzin bal yesin, Allah gonlune gore versin en kisa zamanda insallh :)
bende iciden oglan diyorum Allah affetsin tabi kizda olsa havalara ucarim.
ama bir kizim oldugu icin oglan nasil diye biraz merak ediyorum.
Cokta hayale kapilmak istemiyorum ama icimden bir ses hamilesin diyor
oyle hissediyorum nedense. kendimi kandiriyorum belki
doktora sordum ayin 13 de kan testi yaptir dedi.
bakalim adet olmazsam o zamana kadar onumuzdeki cuma yaptiricam.
gunlerde kaplumba gibi geciyor gerci persembe yaptirsam daha iyi cuma sonucu alirim
cuma yaptirisam birde hafta sonunu bekle isin yoksa :)
ben bu gece adet olacağım galiba karnıma kasıklarıma batma şeklinde sancılar girmeye başladı her ay umut etmekte yıpratıyor artık insanı ama mecburum umut etmeye elimde gecen ay aldığım idrar testi öylece kalakaldı ne zaman nasip olcak acaba testi yapıp çift çizgiyi görmek.
Allah buyuktur canim ya
umut etmeden de olmuyorki Yuce mevlam nelere kadir degil. Rahmi olmayan kadin hamile kalmis.
mucize resmen, ben spiralle korunurken kaldim ustelik kontrol ettireli 3 ay olmustu.
2 yildir kullaniyordum. bu ay olmasada asla uzulme bak esim ez azindan destek veriyor
benim sadece bu ay sansim var cunku adet olursam d.kontrol hapina baslicam
esimin istegiyle. birazda gurur girdi cunku araya.
ama sen gelecek ayda denyebilirsin canim.
kızlar benm regl tarihim 15 nisandı yumurtlama dönemi olarak internetten tespit ettğim 1 haftada düzenli olarak çalıştık:))ama ben çok fazla akıntı yaşamadım o dönemde çok az bişe oldu yumurtlamışmıyımdr acaba yaa adetlerim düzenli kesin her ay yumurtluyormuyumdr acaba bunu merak ediyorum..bide bugün gögüslerm acımaya başladı daha 9 gün war reglmee sizce hamile olabilr miyim
canim bende o akintiyi bu ay goremedim younu gozledim ama olmadi
gecen aylarda bariz sekilde fark etmistim. ama iste o zamanda zaten istemiyordum.
yilda 1 kere kadin hicbir neden yokmus diye okudum ama bunun yaninda
cinsel iliskiye girince bu sivinin muhteviyati degisebilirmis
sen o hafta dolu gecti diyorsun belki sebep budur.iliskiden degismistir.