- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- Konu Sahibi renkliatlas
ben o siteye baktim tam yumurtlama gunumde birlikte olmusuz tabi o gun yumurtladiysam
erkek yani ve pazarteside kana baktirabilirmisim.
erkek yani ve pazarteside kana baktirabilirmisim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu gece adet olacağım galiba karnıma kasıklarıma batma şeklinde sancılar girmeye başladı her ay umut etmekte yıpratıyor artık insanı ama mecburum umut etmeye elimde gecen ay aldığım idrar testi öylece kalakaldı ne zaman nasip olcak acaba testi yapıp çift çizgiyi görmek.
kızlar benm regl tarihim 15 nisandı yumurtlama dönemi olarak internetten tespit ettğim 1 haftada düzenli olarak çalıştık:))ama ben çok fazla akıntı yaşamadım o dönemde çok az bişe oldu yumurtlamışmıyımdr acaba yaa adetlerim düzenli kesin her ay yumurtluyormuyumdr acaba bunu merak ediyorum..bide bugün gögüslerm acımaya başladı daha 9 gün war reglmee sizce hamile olabilr miyim
Ay agzin bal yesin, Allah gonlune gore versin en kisa zamanda insallh :)ay inşallah canım kızın var bide oğlun olsunn... bi şehzade bi prensesss
Allah buyuktur canim yaben bu gece adet olacağım galiba karnıma kasıklarıma batma şeklinde sancılar girmeye başladı her ay umut etmekte yıpratıyor artık insanı ama mecburum umut etmeye elimde gecen ay aldığım idrar testi öylece kalakaldı ne zaman nasip olcak acaba testi yapıp çift çizgiyi görmek.
kızlar benm regl tarihim 15 nisandı yumurtlama dönemi olarak internetten tespit ettğim 1 haftada düzenli olarak çalıştık:))ama ben çok fazla akıntı yaşamadım o dönemde çok az bişe oldu yumurtlamışmıyımdr acaba yaa adetlerim düzenli kesin her ay yumurtluyormuyumdr acaba bunu merak ediyorum..bide bugün gögüslerm acımaya başladı daha 9 gün war reglmee sizce hamile olabilr miyim
yeşim83 canım inş hamilesindir ben adet oldum az önce artık üzülmüyorum bile 4 yıl oldu neyse allah büyük hayırlı zamanı en iyi bilen o.
merhaba arkadaşlar. siteyi uzun zamandır tekip ediyorum. bende bugün öğrendim hamile olduğunu değerim 659 çıktı sat 7 nisan. Ama fazlaca kasık ağrım var normal mi sizce
cevap için teşekkür ederim canım ağrı biraz fazla olunca tedirgin oluyorum da
canim hayirli olsun . darisi basimiza agri icin endise etme benim ilk gebeligimdede oldu. hemde
fazlasiyla. rahim buyudugu icin oluyormus. tabi kan filan gorunsende ihmal etme. sorunsuz bir hamilelik
gecirmeni diliyorum.
adetin kac gunde bir oluyordu. duzenlimiydi?
benim 28 gunde birse eger sali olmam lazim iki gun var ama suan hic agrim yok??
eger 30 gunde birse 4 gun var. cok hafif belli belirsiz igne batmasi seklinde aci duyuyuyorum
ve umutlaniyorum. bir an once gecse su gunler.
teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda senin ve tüm isteyenlerin başına İnşallah:) adetim düzenliydi 25 günde bir oluyodum. :)
oyle dusunme canim mecbur kaldinda yaptim onlari. bilsen yaparmiydin? ilk bebgime25 günde bir çok sıkmış canım ya..hayırlısı allahtan.. o ağrılar yerleşme ağrılarıdır..cenin kök salıyor işte rahme ..ister istemez sancı ve kasılma olur.. bu dönemde mümkünse çok ilişkiye girmeyin çok iş yapma hızlı yürüme sakin ol,ani hareketler yapma ...ben ilk bebeğimi düşürdüm, tayinim çıkmıştı geçen mayıs il dışılarda , taşınma yolculuk felan..bide uçak yolculuğu yaptım eşim yurtdışındaydı..her bişeyi kendim yapınca bebişte dayanamadı..kimseyi dinlemedim yolculuk üstüne yolculuk ağır taşıma çamaşır mak. ni bile kendim ittim ,zaten onu ittikten yarım saat sonra kanama açıldı rabbim kimseye yaşatmasın bebişimin katili oldum