- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.621
gunaydin kizlar 2015 ocak anneleri olarak dualarimiz sizinle insallah sizlerde biran once guzel haberler alip yanimiza katilacaksiniz
amin canım dua et bizlere bol bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin kizlar 2015 ocak anneleri olarak dualarimiz sizinle insallah sizlerde biran once guzel haberler alip yanimiza katilacaksiniz
Sen hsta oldunmu tatlim
Arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım ben yumurtlama dönemini kaçırmadan hamilelik için çalıştım :) ve bunda 10 gün önce 5 gün boyunca kahverengi acık ama sütlükahve gibi dolu doku akıntı geldi mide bulantım baş ağrım var yumurtanın değil kokusu resmi bile kusmama neden müthiş bulantılarm var kilo bile verdim popom büyüdü veee 2gün içerisi adet günüm ama bir belirtim yok sizce hamilemiyim çok istyrmm
bana kızma ama bu kaxdar cabuk kalca falan buyumezkı kuzum ama ınsallah yanılırız da bebegın senınle olur eger psıkolojık degılse hepsı hamılelık belırtısı rabbım bebegını sana ve hepımıze versın
tetul *************5 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
CKbeautyandsheer***8 Mayıs
canım ben sabah test yaptım soluk çizgi çıktı hemen kana gittim ama 0.100 çıktı çok ümitlenmiştim ama topiklerde baktım sonradan yükselen var yine umudum var içim karma karışıkkkkk
Ee testte ikinci cizgi nasi ciktiki o zmn
Arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım ben yumurtlama dönemini kaçırmadan hamilelik için çalıştım :) ve bunda 10 gün önce 5 gün boyunca kahverengi acık ama sütlükahve gibi dolu doku akıntı geldi mide bulantım baş ağrım var yumurtanın değil kokusu resmi bile kusmama neden müthiş bulantılarm var kilo bile verdim popom büyüdü veee 2gün içerisi adet günüm ama bir belirtim yok sizce hamilemiyim çok istyrmm
canım ben sabah test yaptım soluk çizgi çıktı hemen kana gittim ama 0.100 çıktı çok ümitlenmiştim ama topiklerde baktım sonradan yükselen var yine umudum var içim karma karışıkkkkk
Aminnn hep dua ediyorum Allah'ım herkese nasip et beni aralarından ayırma..Bilmiyrm belki zayfladgm için kalçam dışarı çıktı zayfm ama kala büyük belki ondandır :) Birde 2 gündür bembeyaz uzayan yani diğer akıntılarıma göre fazla akıntm da var ayy çok karışık kafam benim şuan kasıklarda çok hafif yanmadan başka adet belirtim yok yok da benim adet belirtince olmaz zaten pat diye olu veririrm günümde çok nadir ağrılarm olur
uzayan akıntı yumurta catlaması acaba yenımı catladı yumurtan[/QUOT
Olabilir mi acaba !! Ben 9-10 gibi adet oluyorum hesapladım yumurtlama tarihini buldum ve o döngüdede aynen böyle akıntım olmuştu 3 gün falan sürmüştü ..Benim arkadaşım adetine 4 gün kala korunmamış nasılsa hamile kalmam diye şuan 4 aylık hamile :)
dur canım bekle bıraz ınsallah rabbım verecek bende sarımsı akıntı var bakalım ne olacak
ya bi idrar testi yapsana bu kadar belirtiye idrarda çıkar diye düşünüyorum .
inşallah bebiş vardır :
Ay bu kadar belirtiye diyince gözlerim doldu şuan ağlıyorumm bi mutlu oldum 10 gün önce yaptı sırf meraktan şimdide cesaretin yok
Ay bu kadar belirtiye diyince gözlerim doldu şuan ağlıyorumm bi mutlu oldum 10 gün önce yaptı sırf meraktan şimdide cesaretin yok
aayyyy kıyamam sana canım benim.
evet belirtilerin var inşallah hamilesindir
ama bazen bu belirtiler yanıltabiliyor o yüzden sakın üzülme tamam mı . üzülürsen vicdan azabı çekerim.
bence hadi bir test yap varsa da yoksa da çıkacaktır. bizide habersiz bırakma
çünkü bebiş rahime yerleştikten sonra belirti vermeye başlıyor ve testte silikte olsa çıkıyor
hayırlısı canım bendede sarı akıntı var
Yani cnm adetin gectimi gecmedimi testi tekrarla kiyamam aglama olur inşallah hepimiz bekliyoruZ NASIP