Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

sağol canım benim.doğru söylüyorsun ama bazen umutsuzluğa kapılıyor insan.kendiliğinden olmuştu ilk hamileliğim.korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım.hem de kistim olmasına rağmen.şu an ameliyat da oldum.kist de yok ama bebek de yok.yalnız sadece ameliyattan dolayı sol yumurtalık rezervinde azalma var ama sağ iyi... artık hayırlısı...

sıkma canını bak ilk bebek de kendiliğinden olmuş biraz daha bekle çalışmalara devam et:KK17::KK17: belki kendiliğinden geliverir bebiş:emir_bebek::emir_bebek:

varmı peki belirti hamilelik yada adetle alakalı:44::44:

sadece kasıklarımda regl olacakmışım gibi sancı var. göğüslerimde de hafif bastırınca acı var. solda daha çok sağda daha az. ama bunlar ne belirtisi bilemedim. eğer hamileysem 2 haftalık olmuş olur bugün o yüzden 2 haftada belirti olur mu bilemedim. sanki regl belirtisi gibi değil mi?

ama öyle hesaplanıyo aslında ilk 2 hafta hamilelik olmuyo istersen araçlar bölümünden gün gün hamilelik takviminede bakabilirsin

okudum ama ben yine de yumurta döllendikten sonraki 3-4 hafta sonra belirtilerin olacağı kanısındayım. doktorlar onu kabul ediyorlardır doğru, ama benim mantığımla yumurtan ne zaman döllenmişse o zaman doğrudur. :KK24::KK24::KK24:

neyse ya bizim için regl önemli gelmesin de.:KK20::KK20::KK20::KK45::KK45::KK45::KK45::KK50::KK50::KK50::KK50:

okudum ama ben yine de yumurta döllendikten sonraki 3-4 hafta sonra belirtilerin olacağı kanısındayım. doktorlar onu kabul ediyorlardır doğru, ama benim mantığımla yumurtan ne zaman döllenmişse o zaman doğrudur. :KK24::KK24::KK24:

neyse ya bizim için regl önemli gelmesin de.:KK20::KK20::KK20::KK45::KK45::KK45::KK45::KK50::KK50::KK50::KK50:

Gebelik sat denilen son adet tarihine gore hesaplaniyor yumurtlama. Oncesinden yani

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

ama öyle hesaplanıyo aslında ilk 2 hafta hamilelik olmuyo istersen araçlar bölümünden gün gün hamilelik takviminede bakabilirsin

ayrıca 14. gün muhtemel kalabileceğimiz gün olarak gösteriliyor. ve belirtilerin son adetten sonra 33. günde başladığını yazmışlar.

hayırlısı şekerim. olursa bu ay seviniriz, olmazsa umutları hazirana taşırız. :nazar:

Kızlar bugün adetimin 11.günü eşim şehir dışındaydı bir haftadır.bugün geliyo .daha çalışmalara başlayamadım.bu gece başlıcam.çok heyecanlıyım ya inş bu ay gelir bebiş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen adet olmadığın gün yap genelde çıkıyo kanda yumurtlamadan bir hafta sonra çıkanlar bile var:KK53:

X