- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.241
Gözün aydın, anneli babalı sağlıkla büyüsün inşallah ❣Canım 3800 52 cm doğdu. Emmesi güzel şükür sütümde indi.
Size tavsiyem tüm doğum yapacaklara ama normal ama sezeryan farketmez sadece sakin olun bebeğiniz stressiz karşılayın. Tecrübesiz anne diye birşey yok sanırım yaabebeği henüz doğmamış anne var bence. Kucağına alınca herşey bitiyor dünyanın en tecrübeli annesi oluyorsun. Biraz sarılık var bebeğim de oda normal dedi doktor şükür. Bol bol emzircez ki uyku sorunu bence 40 günde olmuyor. Rabbim size de hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben hep yatmaya devam canımm 2.0 cm olmuş geçen hafta 2.3 tü fitile devam ayrıca bi de kasılmaları önleyici bi ilaç da kullanıyorum normalde doktorum bana onu 4 gün kullan 3 gün kullanma demişti fakat geçen hafta 3 gün kullanmayınca o 3 gün çoğu kere kasılmam oldu muhtemelen de o yüzden incelme oldu zaten şimdi o ilacı her gün kullanıyorum bakalım ne diyecek haftayaEn son gittiğimizde bir şey söylemedi, demek ki çok kötü değil diye düşünüyorum. Bir de doğsa artık sıkıntı olmaz dedi ondan da söylememiş olabilir gerilmeyeyim diye. İki buçuk hafta önce 19 mmdi, illaki kısalmıştır diye tahmin ediyorum. Hala fitile devam ediyorum. Hiçbir aktiviteden de kısıtlamıyorum kendimi. Sende durumlar nasıl?
İnşallah gerek kalmaz artık, kasılmaların azalır. Kasılma nasıl oluyor? Kasılma olduğunu nasıl anlıyorsun?Ben hep yatmaya devam canımm 2.0 cm olmuş geçen hafta 2.3 tü fitile devam ayrıca bi de kasılmaları önleyici bi ilaç da kullanıyorum normalde doktorum bana onu 4 gün kullan 3 gün kullanma demişti fakat geçen hafta 3 gün kullanmayınca o 3 gün çoğu kere kasılmam oldu muhtemelen de o yüzden incelme oldu zaten şimdi o ilacı her gün kullanıyorum bakalım ne diyecek haftaya
36+3 üz. 1 hafta önce 2750 gram 50 cm di.
Benim bebeğim küçük olacak herhaldeCanim senle günümüz ayni zaten, geçen hafta persembe gunu 2600gr 47.5cm idi. Normal dedi doktor. İnce uzun olcak falan dedi hatta.
Ultrason kağıdında fl yazan yeri 7 ile çarp boyunu bulursun canım.Benim bebeğim küçük olacak herhalde1 hafta geriden geliyor 34+4 de 2200 gramdı boyunu dr hiç söylemiyor zaten
Evet 300 gram aşağı ya da yukarı olabilir drdi dr bana da.. fl de zaten haftasından geride herhalde minyon bişey olacak diye teselli ediyorum kendimi kötü düşünmek istemiyorum..Ultrason kağıdında fl yazan yeri 7 ile çarp boyunu bulursun canım.
Benimki de iri değil zayif uzun olacak diyor doktor, kardeşimin bebegine iri dediler, 3500 gösterdi ultrason,3 kilo doğdu. Çokta itibar etmiyorum ölçülere
Aman sağlıklı olsunlarda doğunca büyürler.Evet 300 gram aşağı ya da yukarı olabilir drdi dr bana da.. fl de zaten haftasından geride herhalde minyon bişey olacak diye teselli ediyorum kendimi kötü düşünmek istemiyorum..
Canım böyle bi anca karnım çok set oluyor ve şişiyor gibi oluyor o anda bayaa baskı hissediyorum yani sanki karnım patlayacak gibi bi 6-7 saniye sürüyor pozisyon değiştirince geçiyorİnşallah gerek kalmaz artık, kasılmaların azalır. Kasılma nasıl oluyor? Kasılma olduğunu nasıl anlıyorsun?
Benimki de çok yavaş kilo alıyor canım 33+4 2.000 kilo çıktı her hafta da çok güzel besleniyorum ama karnı 1 hafta geriden geliyor bizimkinin de boyu uzun ayağı hep 2-3 hafta önden gitti şuan 46 cmEvet 300 gram aşağı ya da yukarı olabilir drdi dr bana da.. fl de zaten haftasından geride herhalde minyon bişey olacak diye teselli ediyorum kendimi kötü düşünmek istemiyorum..
Benimkinin de boyu kısa. Hepsi birbirinden farklı, genetik farklılıklar var sonuçta. doktor normal dedi. Çok takmamak lazımBenimki de çok yavaş kilo alıyor canım 33+4 2.000 kilo çıktı her hafta da çok güzel besleniyorum ama karnı 1 hafta geriden geliyor bizimkinin de boyu uzun ayağı hep 2-3 hafta önden gitti şuan 46 cm
Canim benimki de oyleydi, ben beslenmeme bagladim, vitamin demir hiç alamadigim.icin mi acaba diye. İki hafta sıkı bi yemek programi yaptim.Benim bebeğim küçük olacak herhalde1 hafta geriden geliyor 34+4 de 2200 gramdı boyunu dr hiç söylemiyor zaten
Gecmis olsun ben de cok cekiyorum bel-sirt ağrisindan vucudum kiloya hic aliâik değil. Arada dizlerimi ve ellerimi yere koyup kopek pozunda duruyorum, bebegi yer cekimine birakiyorum. Cok rahatliyorum oyle. Sirt egzersizleri de cok rahatlatiyor beni tavsiye ederim. Ha bunlara ragmen yine de agrim oluyor mu, maalesef evetBenim belim çok fena,yürürken çok acıyor artık. Zor dayanıyorum
O egzersizi bende yapıyorum acayip rahatlatıyor. Sonra yine başlıyor ama...Gecmis olsun ben de cok cekiyorum bel-sirt ağrisindan vucudum kiloya hic aliâik değil. Arada dizlerimi ve ellerimi yere koyup kopek pozunda duruyorum, bebegi yer cekimine birakiyorum. Cok rahatliyorum oyle. Sirt egzersizleri de cok rahatlatiyor beni tavsiye ederim. Ha bunlara ragmen yine de agrim oluyor mu, maalesef evet
Aslında beslenmem çok da iyi değil ama herşeyi yiyiyorum yani yumurta süt ceviz badem eksik etmem helva kaşar kilo yapar dediler ama bünyesi herhalde şöyle bi 3000 gram ı görsem rahatlayacak gibiyim gerçi 1 ay var daha doğuma o zaman olur diye tahmin ediyorum 32. Haftadan 34. Haftaya 400 gram almış. Doktor bi sıkıntı görmedim ama işte kendi kendime düşünmeden edemiyorumBenimki de çok yavaş kilo alıyor canım 33+4 2.000 kilo çıktı her hafta da çok güzel besleniyorum ama karnı 1 hafta geriden geliyor bizimkinin de boyu uzun ayağı hep 2-3 hafta önden gitti şuan 46 cm
Kaç gram aldı o 2 haftada?Canim benimki de oyleydi, ben beslenmeme bagladim, vitamin demir hiç alamadigim.icin mi acaba diye. İki hafta sıkı bi yemek programi yaptim.
Kahvaltida iki yumurta +avokado+bol peynir.
Ara ogunde mutlaka süt+ceviz+muz+portakal.
Aksamlari haftada en az iki kere et+ et olmayan gunler kemik suyuna corba.
Gece yatmadan bi saat evvel muzlu süt.
Bazen gecelerii de uyaninca atistirdim. Portakal.da yedim her gün. Bi de omega hapi içtim. Kilo almisti iki hafta sonra
35+5 3030 grHanımlar kaçıncı haftadasınız bebeğiniz kaç kilo ??
35+5 de 3030 gram35+5 3030 gr
Ama 2 haftada 400 gr çok çok iyimiş bence ya benimki her hafta 100 gram alıyor tabi ben bi de mecburen her hafta kontrole gidiyorum doktorum da normalde bebekler her hafta tartılmaz yanılma payı çok olur dedi ama işte yine de her hafta belki daha fazla almıştır ümidiyle gidiyorumAslında beslenmem çok da iyi değil ama herşeyi yiyiyorum yani yumurta süt ceviz badem eksik etmem helva kaşar kilo yapar dediler ama bünyesi herhalde şöyle bi 3000 gram ı görsem rahatlayacak gibiyim gerçi 1 ay var daha doğuma o zaman olur diye tahmin ediyorum 32. Haftadan 34. Haftaya 400 gram almış. Doktor bi sıkıntı görmedim ama işte kendi kendime düşünmeden edemiyorum
Kaç gram aldı o 2 haftada?
Çok geçmiş olsunKızlar 36 haftalık gebeyim ve covid 19 testim pozitif geldi çok agır atlattıyorumaranızda corona olan var mı nasıl geçirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?