- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.221
Ama bunun inadı ayıbı kırılması olmaz. Allah korusun sana ya da bebeğe bir şey olsa onlar mı verecek hesabını? Salgın bu yahu. Kaç insan etkilendi. Dayım vefat etti, kayınpederim günlerce yoğun bakımda kaldı. Belki etrafınızda örnek yoksa ondan iplemiyorlardır. Naçizane tavsiyem, tavrını çok net koy
Bende 2 Şubat istedim ama suni sancı verileceği için doktor 3 üne de kayabilir dediMerhaba
2 şubata gün aldık bizde sezeryan olacağım.
Allah kolaylık versin hepinize
Amin canım inşallah bende şeker olduğu için beklemeyelim dediler bebekte tam tersi büyük değil hayırlısıyla sağ sağlim alalım kucaklarımızaAy ne güzel geri sayim başlamiş
İnşallah sağlikla alirsin kucağina
Benim tarihim yok canim simdilik normal dogum diye ilerliyoruz ama yapabilir miyim ben de bilmiyorum
Allah sonumuzu hayir etsin
Ahh demi ya belirti arıyorduk sonra kan değerlerimiz katlandı mı katlanmadı mı derken rabbim bugünleri de gösterdi rabbim isteyen herkese nasip etsin inş kimsenin kucağını boş bırakmasın bizde sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızıYaa çok sevindim. Buralara geldiğimize inanmıyorum. Hep aklımdasınız valla kızlar ne yaptı, başka doğum oldu mu diye sürekli bakıyorum foruma. Normal doğum yapacak olmana ayrıca sevindim. Hayırlısı olsun
Doktor bana 38 de sezeryan dedi, tabii durursa
Rica ederim. Çok iyi düşünmüşsün. Sağlıkla atlatalım şu dönemleri umarımBuraya yazdiktan sonra karar aldim sabah. Babamlar ve k.vadileler haric kimseyi kabul etmicem. En azindan bebekle toparlanana kadar kimse gelmesin. Begenmeyen iyiligimi istemiyordur cok net. Fikrimin netleşmesini sagladin canim, tesekkur ederim.
Evet az kaldıAhh demi ya belirti arıyorduk sonra kan değerlerimiz katlandı mı katlanmadı mı derken rabbim bugünleri de gösterdi rabbim isteyen herkese nasip etsin inş kimsenin kucağını boş bırakmasın bizde sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızıseninde az kalmış günü bilince daha heyecanlı oluyor
Canım sen nasılsın rahim incelmen ne durumdaEvet az kaldı
İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza. Düşününce hem zaman çok hızlı geçti, hem de geçmek bilmedi. Garip.
Bana hep birkaç haftaya doğuracakmışım gibi geliyor, bakalım hayırlısı
37. haftada veriyorlar tarihi genelde . Yada hersey yolunda ise tahmini bir tarih veriyor 35. hafta gibi.Benimki de tarih vermedi yani veremiyor haliyle rahim kısalığı ne zaman çok çokk kısalırsa artık o zaman söyler diye düşünüyorum ben de sezeryan olucam çünkü... yarın kontrolum var (her hafta kontrolüm var bu arada) son durumum neymiş öğrenicem gergin ve stresliyim yarın 33+4 üm
En son gittiğimizde bir şey söylemedi, demek ki çok kötü değil diye düşünüyorum. Bir de doğsa artık sıkıntı olmaz dedi ondan da söylememiş olabilir gerilmeyeyim diye. İki buçuk hafta önce 19 mmdi, illaki kısalmıştır diye tahmin ediyorum. Hala fitile devam ediyorum. Hiçbir aktiviteden de kısıtlamıyorum kendimi. Sende durumlar nasıl?Canım sen nasılsın rahim incelmen ne durumda
İlk gün hafif ağrı dışında öyle bir zorluğu yok. Ertesi gün tamamen ayaklaniyorsun zaten. Bana göre gayet konforlu bir doğum. Spinal olacaksa,ameliyattan sonra dümdüz yatmamak gerekir ki baş ağrısı olmasın, daha çok güneşlenir gibi yatmak lazım. Uyuşukluk geçmeye basladiginda ağrı oluyor , hemen ağrı kesici yapıyorlar geçiyor.Kızlar sezaryen doğumda bizi neler bekliyor? Tecrübeli arkadaşlar aktarabilir mi biraz?
36+3 üz. 1 hafta önce 2750 gram 50 cm di.Hanımlar kaçıncı haftadasınız bebeğiniz kaç kilo ??
Canım bende doğum yaptım 1 tam gün boyunca suni sancı ile bekledim ama açılmam olmadı ne yazım Kı kızımın kafası biraz büyüktü zaten ama denmiş oldum sezeryan oldum gayet sıkıntısız geçti sadece çok titredimKızlar sezaryen doğumda bizi neler bekliyor? Tecrübeli arkadaşlar aktarabilir mi biraz?
Canım bende doğum yaptım 1 tam gün boyunca suni sancı ile bekledim ama açılmam olmadı ne yazım Kı kızımın kafası biraz büyüktü zaten ama denmiş oldum sezeryan oldum gayet sıkıntısız geçti sadece çok titredimameliyathane soğuktu ayın 14 ünde doğum yaptım şuanda her işimi kendin yapıyorum sıfır sıkıntı.normal isterdim ama sezeryan da korkulacak gibş değil. Baş ağrım olmadı uyuşukluk geçerken sadece çok üşüdüm ağrım olamdı sanırım onu halletmişlerdi dış dikişlerleden ziyade benim iç dikişlerin olduğu yer daha ağrıdı eve geçince ama şuanda dediğim gibş herşey çok yolunda. Bebeğine odaklan korkma ve sakin kal herşey güzel olacak
Hanımlar kaçıncı haftadasınız bebeğiniz kaç kilo ??
Bebeğini Allah analı babalı büyütsün, çok sevindim sağlıklı bir doğuma geçirmene. Teşekkür ederimCanım bende doğum yaptım 1 tam gün boyunca suni sancı ile bekledim ama açılmam olmadı ne yazım Kı kızımın kafası biraz büyüktü zaten ama denmiş oldum sezeryan oldum gayet sıkıntısız geçti sadece çok titredimameliyathane soğuktu ayın 14 ünde doğum yaptım şuanda her işimi kendin yapıyorum sıfır sıkıntı.normal isterdim ama sezeryan da korkulacak gibş değil. Baş ağrım olmadı uyuşukluk geçerken sadece çok üşüdüm ağrım olamdı sanırım onu halletmişlerdi dış dikişlerleden ziyade benim iç dikişlerin olduğu yer daha ağrıdı eve geçince ama şuanda dediğim gibş herşey çok yolunda. Bebeğine odaklan korkma ve sakin kal herşey güzel olacak
Teşekkür ederim, bunları duymak insana çok iyi geliyorİlk gün hafif ağrı dışında öyle bir zorluğu yok. Ertesi gün tamamen ayaklaniyorsun zaten. Bana göre gayet konforlu bir doğum. Spinal olacaksa,ameliyattan sonra dümdüz yatmamak gerekir ki baş ağrısı olmasın, daha çok güneşlenir gibi yatmak lazım. Uyuşukluk geçmeye basladiginda ağrı oluyor , hemen ağrı kesici yapıyorlar geçiyor.
Gaz cikarmak önemli, ameliyatta bagirsaklar havayla temas ettiği için gaz biraz zorluyor. Onu da bol bol yürüyüş yaparak hallederiz.
Yani kısaca ertesi gün tamamen bebekle ilgilenebiliriz. 1 hafta içinde de tamamen normal hayata dönülür.
Canım 3800 52 cm doğdu. Emmesi güzel şükür sütümde indi.Ay sen doğurdun mumaşallah maşallah nazar değmesin. Gözün aydin, darisi bize insallah
Hep konularda görüyorum bebişlerin elini ayagini atiyor anneler, sen de bize atsana müsaitsen, aşik olalim biraz
Kac kilo doğdu yavrun? Emmesi nasil? Sütün hemen geldi mi insallah? Bize tavsiyen var mi? Uykular nasiltecrübesiz annelere ne söylemek istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?